0

فلمينگ در گفتگو با ايسنا:

salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6597

مس هنوز با من مذاكره نكرده
قرار بود از ابتداي فصل سرمربي مس باشم

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

در حالي كه عبدالرضا داوري از انتخاب فلمينگ به عنوان سرمربي موقت مس كرمان خبر داده، اما اين مربي دانماركي مي‌گويد هنوز هيچ مذاكره‌اي با او انجام نشده است.

فلمينگ سريتسلف در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره انتخابش به عنوان سرمربي موقت مس و مسايل مختلف مربوط به اين تصميم صحبت كرد كه متن اين گفتگو را در زير مي‌خوانيد:

* رييس هيات مديره مس كرمان از حضور شما به عنوان سرمربي مس و جايگزين مرفاوي ياد كرده است.

- هنوز هيچ مذاكره‌اي در اين مورد با من انجام نشده است، تا زماني كه چيزي ثبت نشده من نمي‌توانم سرمربي باشم. فعلا صبر مي‌كنم تا اينكه نظرشان قطعي شود.

* البته مثل اينكه مس فصل گذشته هم با شما مذاكراتي انجام داده بود؟

- بله، سال قبل يك بار به صورت رسمي با من مذاكره كردند و حتي گفتند كه آماده باش كه فصل بعد سرمربي مس خواهي بود و به همين‌خاطر من هم 7 ـ 8 هفته براي اين كار برنامه‌ريزي كرده بودم. اما در حالي كه به من گفته بودند سرمربي فصل بعد هستي با مرفاوي قرارداد بستند. از فوتبال ايران ياد گرفته‌ام كه تا زماني كه چيزي قطعي نشده صحبتي نكنم.

* چند ماه پيش يكي از گزينه‌هاي اصلي هدايت تيم ملي اميد بوديد. آن ماجرا چه شد؟

- از تيم اميد ايران هم هيچ پيشنهادي نداشتم و از مسوولان فدراسيون كسي با من مذاكره نكرد. من تنها در رسانه‌ها خواندم كه يكي از گزينه‌ها هستم. حتي در ديداري كه من با مسوولان فدراسيون فوتبال داشتم تنها درباره همكاري فوتبال ايران و دانمارك صحبت كرديم و پيشنهادي براي تيم اميد مطرح نشد.

* مي‌گويند شما فردي آرام هستيد و زياد عصباني نمي‌شويد.

- دليلي ندارد وقتي كه عصباني نيستم بخواهم خودم را عصباني جلوه بدهم. دنيا ديگر دنياي صلح است و نمي‌تواني با عصبانيت كارهايت را در دنيا پيش ببري. من در تمرين‌ها به اندازه كافي با بازيكنان جدي هستم. هر چيزي زماني دارد.

* مس در حال حاضر وضعيت خوبي ندارد. علاوه بر مربي، مديرعامل هم بركنار شده. اين كار را براي مربي بعدي سخت‌تر مي‌كند. اگر حضورتان در اين تيم قطعي شد، مي‌توانيد مس را به روزهاي اوجش بازگردانيد؟

- تا به حال دو بازي از مس ديده‌ام. يك بازي مقابل استقلال و ديگري هم مقابل فجر سپاسي. مس تا زماني كه گل نمي‌خورد بسيار خوب بازي مي‌كند اما به محض اينكه گل مي‌خورد بازي‌اش افت مي‌كند. اين نشان مي‌دهد كه روحيه بازيكنان تيم خيلي پايين است. بايد هماهنگي بيشتري ميان بازيكنان به وجود بيايد. البته از آنجا كه هنوز چيزي مشخص نيست نمي‌توانم زياد راجع به اين مسايل صحبت كنم. صحبت كردن از پشت گود راحت است. من عادت دارم حرفم را با عمل ثابت كنم.

* نبود ادينيو تاكنون مس را اذيت كرده.

- البته مس امسال هم مهاجمان خيلي خوبي دارد. مصطفي شجاعي كه يك بازيكن كرماني است و آقاي گل ليگ يك بوده و در كنار لئوناردو، امرايي و جورج مورات مهاجمان خوبي هستند و مي‌توان با آنها يك كارهايي كرد.

یا حسین (ع)

شنبه 5 شهریور 1390  3:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها