0

باواروا شكلات سياه

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

باواروا شكلات سياه

 

مواد اولیه :

  • زرده تخم‌مرغ چهار عدد
  • شكر 1/4 پيمانه
  • شير يك پيمانه
  • پودر ژلاتين دو قاشق چايخوري
  • شكلات سياه آب‌شده 200 گرم
  • خامه فرم‌گرفته يك پيمانه

طرزتهيه:

 

زرده تخم‌مرغ را با شكر هم بزنيد تا به شكل كرم در آيد. شير را جوشانده و به زرده تخم‌مرغ اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهيد. مواد را مجددا روي حرارت قرار دهيد حدود سه دقيقه هم بزنيد تا كمي غليظ شود. ژلاتين را حل كنيد و به همراه شكلات سياه ذوب شده به مواد اضافه كنيد و به مدت ده دقيقه كنار بگذاريد تا خنك شود. سپس مواد را به خامه فرم گرفته اضافه كرده و داخل قالب چرب شده بريزد و سه ساعت در يخچال بگذاريد تا كرم بسته شود.

 

موادلازم براي سس:

شكلات سفيد                                                                                              100 گرم

خامه                                                                                                                       3/4   پيمانه

 

طرزتهيه سس:

 

خامه را روي حرارت قرار دهيد. شكلات سفيد را به آن اضافه كنيد تا شكلات درون آن حل شود. سپس از روي اجاق برداشته و در دماي محيط خنك كنيد تا بعد از برگرداندن دسر روي آن بريزيد.

یا حسین (ع)

چهارشنبه 2 شهریور 1390  3:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها