0

ليگ سختي در انتظارمان است

arash0937
arash0937
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 595

ليگ سختي در انتظارمان است

سرمربي تيم فوتسال علم و ادب سايپا مشهد گفت: امسال ليگ فوق‌العاده سختي حداقل براي تيم خودمان خواهيم داشت.

حميد شانديزي تصريح کرد: نمي‌توان ليگ امسال را پيش‌بيني کرد، اما ليگ سختي در انتظارمان است.

وي درباره اردوي تيمش در کيش خاطرنشان کرد: اين اردو از هجدهم مرداد ماه شروع شده است و تا بيست و چهارم ماه جاري هم ادامه خواهد داشت. تمرينات هر روز صبح و البته عصرها به صورت يک روز در ميان پيگيري مي‌شود.

شانديزي هدف از برگزاري اردوي کيش را عقب نيفتادن از برنامه‌هاي فني و آمادگي جهت حضور در ليگ برتر فوتسال عنوان کرد و افزود: با توجه به اينکه در ماه رمضان توان بازيکنان پايين است و نمي‌توان فشار زيادي را وارد کرد، ترجيح داديم تا با برگزاري اردويي در خارج استان، شرعا روزه خوردن بازيکنان مشکلي نداشته باشد و تمرينات پيگيري شود.

سرمربي تيم فوتسال علم و ادب سايپا با اشاره به زمان شروع ليگ برتر فوتسال، اظهار کرد: سوت ليگ برتر فوتسال در روز 8 شهريور ماه زده مي‌شود و ما در اولين بازي خود به مصاف تيم منصوري قرچک ورامين مي‌رويم که قهرمان ليگ سال گذشته و نايب قهرمان ليگ آسياست.

وي اضافه کرد: قرعه‌کشي به گونه‌اي انجام شده است که در 5 – 4 هفته اول کار بسيار سختي در پيش داريم.

شانديزي در پاسخ به اين سوال خبرنگار ايسنا که آيا مشکلات مالي امسال هم وجود خواهد داشت يا حل شده‌ است، عنوان کرد: اين مسائل مربوط به حوزه مديريتي تيم و مديرعامل است و در حوزه اختيارات من نيست و به هيچ عنوان خودم را درگير اين مسائل نمي‌کنم.

جمعه 28 مرداد 1390  6:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها