0

مصرف گوشت قرمز با ابتلا به ديابت نوع دو ارتباط دارد

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

مصرف گوشت قرمز با ابتلا به ديابت نوع دو ارتباط دارد

محققان مي گويند، مصرف روزانه گوشت قرمز با افزايش خطر ابتلا به ديابت نوع دو ارتباط دارد.
مصرف گوشت قرمز با ابتلا به ديابت نوع دو ارتباط دارد

به گزارش ايرنا و به نقل از هلث نيوز، طبق مطالعه اي كه توسط محققان دانشكده بهداشت عمومي هاروارد انجام شده است، افرادي كه در روز دست كم دو اونس (69/56 گرم) گوشت پردازش شده مصرف مي كنند خطر ابتلاي آنها به ديابت نوع دو 50 درصد افزايش مي يابد.


اين در حالي است كه افرادي كه در روز دست كم چهار اونس (398/113 گرم) گوشت غير پردازش شده مي خورند خطر ابتلاي آنها به ديابت نوع دو 20 درصد افزايش مي يابد.


علاوه بر اين هر چه مصرف گوشت قرمز بيشتر باشد خطر ابتلا به اين بيماري افزايش مي يابد.


اين مطالعه بر روي بيش از 200 هزار نفر در فواصل زماني ميان 14 تا 28 سال انجام شد.


با وجود اين كه محور اين مطالعه اساسا بر روي مصرف غذاي روزانه هر فرد تمركز داشت اما محققان ساير عوامل طول عمر را كه مي تواندبر سطح خطر ابتلا به ديابت نوع دو تاثير بگذارد نيز مد نظر قرار دادند.


محققان نتيجه گرفتند، افرادي كه گوشت قرمز بيشتري مصرف مي كنند تمايلات مشابهي مانند مصرف كمتر ميوه و سبزيجات و سيگار كشيدن دارند و اضافه وزن مي آورند.


با وجود اينكه اين مطالعه اپيدميولوژيكي مدرك واضح علت و معلولي ارائه نمي دهد اما محققان حدس مي زنند كه اين نتايج مي تواند به دليل آهن زياد گوشت قرمز باشد.


مطالعاتي كه پيش از اين انجام شده بود، نشان داده است كه سطوح بالاي آهن مي تواند موجب افزايش مواد شيميايي ضد التهابي شود كه بطور بالقوه مي تواند سلول هاي بتا توليد كننده انسولين را از بين ببرد.


علاوه بر اين ،سطوح غير عادي پايين انسولين موجب تجمع ناسالم گلوكز در خون مي شوند كه اساسا پايه ديابت است.


طبق اعلام مراكز پيشگيري و كنترل بيماري، ديابت هفتمين علت عمده مرگ و مير در آمريكا است.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 26 مرداد 1390  2:19 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها