افشاگري به سبك ميركو
ووچينيچ: دژان گفت به يوونتوس برو
خبرگزاري فارس: مهاجم مونتهنگرويي و جديد بيانكونري اعلام كرد هموطنش به وي گفته از رم به يووه برود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از توتو اسپورت، ميركو ووچينيچ كه در فصل پيش مورد بيتوجهي قرار گرفته بود، به تازگي از رم جدا شده و به يوونتوس پيوسته است.
وي با قراردادي 15 ميليون يورويي از جالوروسي جدا شد و به غول توريني پيوست تا جزيي از انقلاب اين تيم براي فصل آينده و بازگشت يووه به روزهاي اوج باشد.
ووچينيچ در اينباره گفت: در نشريهها تعدادي مقاله در مورد حضورم در يوونتوس خواندم و اين درست زماني بود كه ساويچويچ با من تماس گرفت. او در صحبتهايش به من گفت اگر شانسي براي پيوستن به يوونتوس دارم، بدون معطلي بايد بپذيرم زيرا براي حضور در تركيب بيانكونري نبايد فكر كرد. يوونتوس، يوونتوس است. حرفهاي دژان ساويچويچ براي من ارزش زيادي داشت و توانست راه حضور من در تورين را نزديكتر كند.
زماني كه ووچينيچ در رم بازي ميكرد همواره ترديدهايي در مورد تواناييهايش در گلزني وجود داشت زيرا وي در 200 بازي براي جالوروسي تنها 63 گل به ثمر رسانده بود.
ووچينيچ ادامه داد: در يك تيم مهم نيست كه چه كسي گل ميزند. مهم اين است كه با همكاري تيمي بتوان يك بازي را با پيروزي پشت سر گذاشت. فصل گذشته براي رم 10 گل به ثمر رساندم كه نميتواند تعداد كمي باشد.