0

«ادویه» پاسخ منفی بدن به غذاهای چرب را کاهش می دهد

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

«ادویه» پاسخ منفی بدن به غذاهای چرب را کاهش می دهد

«ادویه» پاسخ منفی بدن به غذاهای چرب را کاهش می دهد

 

متخصصان آمریکایی تاکید دارند که افزودن ادویه به غذاهای چرب، جذب تری گلیسرید را تا 30 درصد کاهش می دهد.شیلا وست مسئول اصلی این طرح از دانشگاه دولتی پنسیلوانیا معتقد است صرف غذاهای حاوی ادویه مانند زرد چوبه و دارچین پاسخ منفی بدن به وعده غذایی چرب را کاهش می دهد.
وست می گوید: بطور طبیعی وقتی فردی وعده غذایی چرب استفاده می کند سطح تری گلیسرید خون را بالا می برد که نوعی چربی است و این امر خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش می دهد.
گفتنی است؛ نتایج این تحقیق در مجله nutrition منتشر شد.

worldfood.ir

یاس

سه شنبه 25 مرداد 1390  10:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها