بهمن صالح نيا خاطر شان کرد: با توجه به افزايش 50% قرارداد بازيکنان و کادر فني و بودجه تيم بزرگسال در فصل جديد نسبت به فصل گذشته ، ميخواهم در اين جا تأکيد کنم "مهندس بهمني "تنهاست و به کمک ساير مسوولان استان براي گذر از اين شرايط سخت و دشوار تعهدات مالي باشگاه، نيازمند است چون منطقه آزاد به تنهايي قادر به تامين کليه هزينههاي باشگاه جهت تيمهاي بزرگسال و پايه در فصل جاري نيست.
وي افزود: ضمن آن که بايد از توجهات همه مسوولان به مسايل باشگاه ملوان از جمله استاندار ورزشدوست و گرانقدر ، مديرکل محترم تربيت بدني استان ، فرماندار محترم و نماينده ي شهرستان جناب آقاي خسته بند تشکر خاص داشته باشم ولي بايد به اين نکته نيز اشاره کنم که امروز بيشتر از هر زماني تيم ملوان به عنايات و توجهات خاص اين عزيزان جهت رفع مشکلات مالي و خروج از شرايط بحراني نيازمند است.
سرپرست باشگاه ملوان با تأکيد دوباره به اين که "جناب بهمني "را تنها نگذاريم ، اظهار داشت: براي حل مشکلات مالي و تعهدات گذشته ، همه مسوولان و دست اندرکاران بايد به کمک بيايند من به صراحت عرض ميکنم که منطقه آزاد و شخص "آقاي بهمني " به تعهدات خود و حتي بيشتر از آن چه وعده داده بودند ، عمل کردهاند. اکنون وقت آن است تا مسوولان ذيربط به خصوص نمايندگان مردم ما را در حل اين مشکل با توجه به تعهداتي که در حضور استاندار محترم متقبل شد اند هر چه سريع تر ياري کنند.
صالح نيا نبود بودجه و امکانات را از اهم مشکلات تيم هاي پايه بر شمرد و گفت: حضور تيم بانوان ملوان در ليگ مستلزم يک بودجه ي 120 تا 130 ميلوني است تا بتوان آنها را در مسير اين رقابتها پشتيباني کرد؛ ضمن آن که براي تمرين و مسابقه آنها نيازمند زمين مناسب هستيم که اين دو فاکتور با توجه به شرايط زمينهاي قابل استفاده در انزلي جزء ديگري از مشکلات فوتبال بانوان به شمار ميرود.
سرپرست باشگاه ملوان ضمن اظهار نگراني خود از برخورد پارهاي از هواداران در ديدار ملوان و مس سرچشمه تصريح کرد: هواداران ما و به خصوص ليدرهاي محترم باشگاه بايد ما را در اين شرايط سختي که ميگذرانيم، درک کنند . ما در وضعيتي نيستيم که حاشيهها و مسايل روي سکوها در وضعيت حال حاضر ما، براي مان تبعات سنگين به همراه نداشته باشد.
وي ادامه داد: در حالي که جرايم کميته انضباطي امسال سختتر شده و در شرايطي که باشگاه به شدت درگير و دست به گريبان مسايل و مشکلات مالي است؛ پرداخت جرايم وضع شده از سوي کميته ي انضباطي به خاطر رفتار معدود هواداران کار ما را دشوارتر ميکند.
صالحنيا با بيان اين نکته که اميد دارد تا روز سه شنبه بتواند خبرهاي خوبي را در راستاي تلاشهاي خود براي سامان بخشي به وضعيت مالي به اطلاع برساند؛ افزود: من اميدوارم؛ اميدوار به اين که دوستان و مسوولان به قولي که دادهاند وفادار باشند تا بتوانيم هر چه سريعتر از اين وضعيت خارج شويم. ما بايد با يک خواست جمعي که خوشبختانه بنده در مسوولان اين اراده را به عينه مشاهده کردهام؛ کاري بکنيم که با حل هر چه سريع تر معضلات مالي؛ کادرفني و سرمربي محترم تيم بتوانند با آرامش به کار خود ادامه دهند و من همين جا عرض ميکنم که در اين راه از هيچ تلاشي کوتاهي نکرده و نخواهم کرد.