برگزاري تمرينات پيروزي پشت درهاي بسته
براساس تصميم كادر فني تيم فوتبال پيروزي تمرينات آماده سازي اين تيم از امروز تا پيش از بازي با مس سرچشمه كرمان پشت درهاي بسته برگزار خواهد شد. كادر فني تيم فوتبال پيروزي اعلام كرد، تمرينات سرخپوشان تا بازي برابر مس سرچشمه، بدون حضور هوادار، خبرنگار، عكاس و فيلمبردار برگزار مي شود.اين تصميم به دنبال شكست سرخ پوشان مقابل شهرداري تبريز اتخاذ شده و ظاهرا بي ارتباط با اتفاقات و حواشي اين مسابقه نيست.
بابك معصومي در خاك آرام گرفت
صبح ديروز پيكر مرحوم «بابك معصومي» پس از سه سال مبارزه با سرطان در جوار آستانه امامزاده طاهر آرام گرفت.
پس از درگذشت ناصر حجازي و روح الله داداشي جامعه ورزش ايران باز هم در سوگ يكي ديگر از اعضايش نشست.
پيكر «بابك معصومي» كاپيتان اسبق تيم ملي فوتسال كه چند سالي با بيماري سرطان دست و پنجه نرم مي كرد، ديروز در ميان نزديك به پنج هزار نفر از علاقمندانش تشييع شد و در امامزاده طاهر استان البرز آرام گرفت.
مايلي كهن:با اين وضعيت از پيروزي مي روم
محمد مايلي كهن گفت: اگر وضعيت در پيروزي به همين منوال پيش برود، ديگر از فردا مدير فني نخواهم بود.
مدير فني تيم فوتبال پيروزي گفت: مدير فني يك وظايف تعريف شده اي در تيم دارد. من فقط به كادر فني مشورت مي دهم، اما اگر وضع به همين روال پيش رود ديگر كنار تيم نخواهم بود. ما نبايد علايق خودمان را به علايق مردم ترجيح دهيم و وقتي كه 70 هزار تماشاگر در ورزشگاه هستند و ميليون ها نفر از تلويزيون بازي را مي بينند، بايد براي خوشحالي مردم كار كنيم.
مايلي كهن ادامه داد: من نمي گويم كه استيلي به حرف هاي من گوش دهد. استيلي يكي از نجيب ترين افراد فوتبال ما است و كاشاني هم همان طور كه قبلا گفتم يكي از بهترين مديران پيروزي پس از انقلاب است، اما هر دو اين افراد حجب و حياي خاصي دارند، مربي بدنساز ما اصلا در اردوي تركيه حضور نداشته و در حال حاضر هم يك خط در ميان سر تمرين ها حاضر مي شود، ما داريم مماشات مي كنيم، در حالي كه مماشات اصلا معني ندارد. وقتي كه منافع جمع در ميان است، بايد منافع شخصي را كنار بگذاريم.
پورغلامي: يك نفر به دادمان برسد
سرمربي تيم فوتبال ملوان بندرانزلي گفت: تيم ما مشكل مالي دارد و مسئولان توجهي به ما نمي كنند. نمي خواهم حيثيت فوتبالي ام زير سوال برود. فرهاد پورغلامي پس از برتري 4 بر صفر تيمش برابر مس سرچشمه در كنفرانس خبري حاضر شد و اظهار داشت: يك نفر به داد تيم ما برسد. هنوز پيش پرداخت سال گذشته خود را دريافت نكرده ايم و امسال هم كه هيچ پولي به ما داده نشده است. ديگر خسته شدم از بس پول قرض كردم و به بازيكنان دادم.
سرمربي تيم فوتبال ملوان بندرانزلي افزود: كسي به فكر ملوان نيست و به مشكلات بي توجه هستند. بازيكنان به احترام من تاكنون حرفي نزده اند و از طريق صالح نيا باخبر شدم كه به چند جا هم بدهكار هستيم. پورغلامي گفت: قبل از هر بازي با بازيكنان حرف مي زنم و به آنها دلداري مي دهم و آنها هم به احترام من گلايه اي نمي كنند.
فابرگاس با قراردادي 5 ساله به بارسلونا پيوست
روزنامه هاي انگليسي و اسپانيايي روز گذشته با انتشار خبرهايي جداگانه اعلام كردند كه سسك فابرگاس با عقد قراردادي 5 ساله از آرسنال جدا شد و به تيم بارسلونا پيوست. در سال هاي اخير آرسنال و بارسلونا بر سر اين انتقال اختلاف نظرهاي زيادي داشتند و در مورد ميزان مبلغ جابه جايي فابرگاس به نتيجه نرسيده بودند، اما بنا بر آخرين اخبار منتشره اين بازيكن مانند دوران كودكي اش به خانه اش برگشت تا براي بارسا بازي كند. توافق نهايي روز گذشته انجام شده و بارسلونا براي اين خريد بايد 39 ميليون يورو بپردازد و اين احتمال وجود دارد 5 ميليون يورو از دستمزد فابرگاس كاسته شود.
خانواده زرافشان: مشكل مالي نداريم
به دنبال درج اخباري مبني بر بيماري و مشكل مالي حاج اسماعيل زرافشان عكاس قديمي كيهان ورزشي براي بستري شدن در بيمارستان تماسي با همسر ايشان داشتيم. خانم زرافشان به محض برقراري تماس و در حالي كه عصبانيت در گفته هايش به وضوح مشهود بود گفت: نمي دانم اين خبر كذب از كجا سرچشمه مي گيرد. ما براي بستري كردن حاجي در شرايطي كه از بيمه تكميلي هم برخوردار است هيچ مشكلي نداشتيم. متاسفانه با درج اين خبر در يك خبرگزاري و دامن زدن آن از سوي بعضي ها كه شايد حسن نيت هم داشته باشند اسباب نگراني فرزندان و برخي از اعضاي خانواده او در داخل و خارج از ايران شده اند.ما ضمن تكذيب اين اخبار كه آبروي حاجي را كه عمري با آبرو و سربلندي زندگي كرده هدف قرار داده، پيگيري حقوقي اين ماجرا را حق خود مي دانيم.
سرويس ورزشي كيهان: براي عكاس قديمي مؤسسه كيهان كه در بستر بيماري به سر مي برد آرزوي سلامتي و تندرستي داريم.