0

ایجاد مشکلات گوارشی با مصرف غذاهای پرچرب در وعده افطار

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

ایجاد مشکلات گوارشی با مصرف غذاهای پرچرب در وعده افطار

ایجاد مشکلات گوارشی با مصرف غذاهای پرچرب در وعده افطار

 

رییس اداره بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: خوردن غذاهای پرچرب مانند آش پرروغن در وعده افطار مناسب نیست چراکه موجب بروز مشکلات گوارشی و سوء هاضمه می شود.
زهرا عبداللهی افزود: بهتر است در وعده افطار از غذاهایی مانند فرنی، شیربرنج و حلیم استفاده شود. وی به روزه داران توصیه کرد روزه خود را با چای کمرنگ، شیر گرم و عسل و خرما افطار کنند. رییس اداره بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، خاطرنشان کرد: با توجه به گرمای تابستان، نباید افطاری را با نوشیدنی های سرد مانند نوشابه و آب خنک شروع کرد. عبداللهی اضافه کرد: از آنجا که فاصله بین افطار و شام کم است، در افطار باید از غذاهای سبک مانند سوپ و شیربرنج استفاده شود و 45 دقیقه تا یک ساعت بعد هم وعده شام صرف شود. وی تاکید کرد: در فاصله زمانی افطار تا شام بهتر است سه تا پنج واحد میوه صرف شود؛ سیب یکی از این میوه هاست که بهتر است با پوست خورده شود تا ویتامین و املاح موردنیاز بدن را تامین کند. رییس اداره بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به روزه داران توصیه کرد هنگام افطار از شیرینی هایی مانند زولبیا و بامیه استفاده نکنند چراکه این شیرینی ها به سرعت قندخون و ترشح انسولین بدن را افزایش می دهند و برای سلامتی بدن مضر هستند.

worldfood.ir

یاس

پنج شنبه 20 مرداد 1390  11:27 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها