0

اخبار كوتاه از فوتبال 18 مرداد

ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

اخبار كوتاه از فوتبال 18 مرداد

برگزاري مراسم قرعه كشي جام حذفي با حضور 102 تيم
سازمان ليگ آزادگان از برگزاري مراسم قرعه كشي رقابت هاي جام حذفي باشگاه هاي كشور در هفته آينده خبر داد. نشست قرعه كشي مسابقات جام حذفي باشگاه هاي كشور فصل91-90 با حضور 102 تيم متشكل از باشگاه هاي ليگ برتر،دسته اول،دسته دوم و نماينده خرمشهر و قهرمان استان ها روز يكشنبه هفته آينده ساعت 15 در محل آكادمي ملي فوتبال برگزار مي شود.
شكايت باشگاه استقلال از مايلي كهن
باشگاه استقلال پس از مصاحبه محمد مايلي كهن از مدير فني تيم فوتبال پيروزي شكايت كرد.جمعه هفته گذشته محمدمايلي كهن در مصاحبه با دوربين تلويزيوني شوك در خصوص مسائل پشت پرده فوتبال ايران افشاگري كرد و در بخشي از صحبت هاي خود گفت: تيمي را مي شناسم كه در فينال جام حذفي با خريد بازيكن حريف توانست قهرمان شود. مايلي كهن در اين مصاحبه نامي از تيمي نياورد اما با نشانه هايي كه مطرح كرده بود برخي رسانه ها اعلام كردند منظور وي ديدار استقلال و پگاه گيلان در زمان مربيگري امير قلعه نويي بوده و بازيكن مورد نظر نيز ابراهيم تقي پور است. پس از اين موضوع، كميته حقوقي باشگاه استقلال از محمد مايلي كهن به دليل اتهام به اين باشگاه شكايت كرد.
افزايش دستمزد داوران
نايب رئيس كميته داوران از پيشنهاد اين كميته به فدراسيون فوتبال درخصوص افزايش دستمزد داوران ليگ برتري خبر داد. حسين عسگري با اعلام اين خبر گفت: از سال گذشته قرار گذاشتيم كه دستمزد داوران افزايش پيدا كند و حالا مبالغ پيشنهادي خود را به هيات رئيسه فدراسيون فوتبال داده ايم تا آنها در اين خصوص تصميم گيري كنند.وي افزود: در مبالغ ارائه شده جديد، دستمزدهاي داوران حداقل 50 درصد افزايش داشته و حتي به 100 درصد نيز مي رسد. اين افزايش شامل داور، كمك داور، داور چهارم و ناظر داوري مي شود.
نام رقابت هاي ليگ برتر خليج فارس است
رئيس سازمان ليگ برتر با اشاره به اضافه شدن نام يك شركت مخابراتي به پسوند رقابتهاي ليگ برتر در فصل يازدهم گفت: هيچ تغييري در عنوان رقابتهاي ليگ برتر با عنوان جام خليج فارس صورت نگرفته و كسي حق ندارد عنوان خليج فارس را حذف كند. عزيزمحمدي گفت: رقابتهاي ليگ برتر همچون سالهاي گذشته تحت عنوان رقابتهاي ليگ برتر خليج فارس برگزار مي شود و كسي حق ندارد عنوان خليج فارس را حذف كند.
پورغلامي: راه آهن مديون دروازه بانش است
پورغلامي سرمربي تيم ملوان پس از توقف تيمش برابر راه آهن گفت: تصور مي كنم از ديدار با پيروزي هماهنگ تر ظاهر شديم. به واقع در نيمه دوم راه آهن را در زمين خودش حبس كرديم و توانستيم موقعيتهاي گل ايده آلي خلق كنيم كه با بي دقتي از بين رفت. راه آهن در اين ديدار مديون دروازه بانش رودباريان است كه با عكس العملهاي به موقع و آمادگي بدني ايده آل چند موقعيت مسلم گلزني را از ملوان گرفت، به هر ترتيب شانس در اين بازي با ملوان يار نبود.
اميدواري قلعه نويي به موفقيت تراكتورسازي
قلعه نويي سرمربي تراكتورسازي گفت: تراكتورسازي هنوز با ايده آل هاي من فاصله دارد اما پيروزي مقابل ذوب آهن نشان داد كه مي توانيم به موفقيت اميدوار باشيم . وي درباره گلزني اشپيتيم آرفي گفت: از اول هم گفته بودم كه اين بازيكن قابليت هاي بالايي دارد و حتي در بازي اول هم مي بايست گل مي زد و اما مطمئن هستم كه آرفي امسال جزو بهترين هاي ليگ خواهد بود.
رضايت دايي از كسب تساوي در انزلي
دايي سرمربي راه آهن پس از بازي با ملوان گفت: بازي خوب و ايده آلي ارائه شد. در نيمه دوم هر دو تيم صاحب موقعيتهاي خوبي براي گلزني بودند ولي در نهايت از فرصتهاي ايجاد شده استفاده نشد. نتيجه به دست آمده در اين ديدار با توجه به زمين سنگين انزلي كه به دليل بارندگي اخير از كيفيت مطلوبي برخوردار نبود، برايمان بسيار ارزشمند بود.
استيلي: پيروزي بهتر از اين خواهد شد
سرمربي پيروزي با تاكيد بر اينكه اين تيم نياز به زمان دارد گفت: سپاهان فصل گذشته در 7 بازي فقط 6 امتياز گرفت ولي در پايان فصل قهرمان شد.حميد استيلي گفت: اين تيم تازه يك هفته است كه جمع شده و بازيكنان ملي پوش خودمان را تازه در اختيار گرفته ايم. من اطمينان دارم روز به روز بهتر خواهيم شد و همانطور كه در نشست مطبوعاتي ام گفتم از هفته پنجم و ششم خيلي بهتر خواهيم شد.
اشتباه سازمان ليگ در صدور كارت
امير قلعه نويي پس از كش و قوس هاي فراوان توانست از سازمان ليگ كارت مربيگري خود را دريافت كند اما در بازي با ذوب آهن زماني كه كارت به سرمربي تراكتورسازي داده شد متوجه اشتباه سازمان ليگ در صدور اين كارت شد. روي كارت امير قلعه نويي به جاي اينكه سرمربي تراكتورسازي نوشته شود نام او را به عنوان سرمربي سپاهان درج كرده بودند. با اين حال امير قلعه نويي براي اينكه بتواند روي نيمكت بنشيند همان كارت را به گردن آويخت.

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

سه شنبه 18 مرداد 1390  12:03 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها