0

بلند قد ترین خانواده جهان

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

بلند قد ترین خانواده جهان

بلندترین زوج جهان با مجموع قد 4 متر و 11 سانتی متركه نام آنها در كتاب ركوردهای گینس نیز به ثبت رسیده است، یك پسر چهار ساله به نام "لوكاس" دارند كه از لحاظ ظاهری شبیه بچه‌های هفت ساله است و خواهر وی "اوا" نیز در سن دو سالگی نزدیك به یك متر قد دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری نیوكرالا، "ویلكوفان كلیف بولتون" با 13/2 متر قد به همراه همسرش "كیشا" با 98/1 متر قد در منطقه داگنهام در شرق لندن زندگی می‌كنند.

بر اساس این گزارش،این زوج كه نام آنها در كتاب ركوردهای گینس نیز به ثبت رسیده است، یك پسر چهار ساله به نام "لوكاس" دارند كه از لحاظ ظاهری شبیه بچه‌های هفت ساله است و خواهر وی "اوا" نیز در سن دو سالگی نزدیك به یك متر قد دارد.

گفتنی است، "كیشا" مادر این خانواده یكی از بزرگترین مشكلات خود را یافتن لباس مناسب و اندازه و یك صندلی مناسب در حین پرواز عنوان كرد.
جمعه 18 تیر 1389  8:40 PM
تشکرات از این پست
zakeri_m
zakeri_m
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1740

پاسخ به:بلند قد ترین خانواده جهان

دوست عزيز شما اين مطلب را از سايت تبيان كپي كرديد . لطفا مطالبي كه من در سايت تبيان مي گذارم كپي نكنيد اگر به نام كاربري دقت كنيد متوجه مي شيد چون من مطالبي كه دراون سايت مي گذارم در سايت راسخون هم مي گذارم اگر به مطالب روز قبل توجه كنيد پيدا مي كنيد پس مطالب هم كپي شود و هم تكراري مي باشد . لطفا مطالبي كه با نام كاربري من هست را كپي نكنيد

زندگی را تو بساز ، نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف
زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ، زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز . . .
جمعه 18 تیر 1389  10:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها