تزئینات خرما
ترکیب خرما ،نارگیل و عسل با توت فرنگی، آناناس و کاکائو خرما لای بیسكوییت با روكش شوكولاتی و تزئین فوندانت.... رولت خرما ابتدا هسته های خرما رو میگیریم.... توی ماهیتابه کمی کره وکمی روغن مایع ریخته و خرماها رو داخل اون میریزیم و مرتب هم میزنیم تا یکدست و خمیری شه..... میتونین یه کوچولو زنجبیل و دارچین یا گلاب هم اضافه کنید..... توی یه قابلمه دیگه یه مقدار آردو رو با حرارت ملایم تفت میدید در حدی که خامی آرد گرفته شه و خیلی تغییر رنگ نده.( میزان آرد متناسب با میزان خرماتونه. یه بار که درست کردید دستون میاد) .....بعد به آرد کره یا روغن جامد اضافه میکنیم در حدی که یه خمیرنه خیلی روون به دست بیاد(من هم کره اضافه کردم هم روغن جامد)..... بعد خرماها رو بین دو تا کاغذ روغنی باز میکنیم. به نظر من هر چقدر نازکتر بشه بهتره ولی دیگه از نیم سانت کمتر نشه. بعد...مخلوط آردو روغن رو روش میریزیم و صاف میکنیم. من باز هم با وردنه کردم که یکنواخت تر بشه. بعد...آروم شروع میکنیم به رول کردن. ..بعد هم که توی کاغذ روغنی پیچونده و توی یخچال میذاریم تا سفت بشه. اگه عجله دارید میتونید توی فریزر هم بذارید توریش نمیشه. بعد هم درمیارید و با یه چاقوی صاف یه سانت یه سانت برش میزنید توی درست کردن ارد و روغن بهتره که از روغن مایع استفاده نشه چون موقع رول کردن مشکل ساز میشه و توی یخچال هم نمیبنده که بخواین برشش بدین نوش جون میتونید قبل از رول کردن یه ردیف گردو بذارید بعد رول کنید یا اینکه یه مقدار پودر گردو رو با آرد و روغنتون در اخر کار مخلوط کنید. میتونید روشو با شکلات سفید تزیین کنید بازم نوش جونتون