0

كارگردان «اینجا بدون من»:

salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6597

سعی می كنم در فیلم هایم با مخاطب ارتباط برقرار كنم

سعی می كنم در فیلم هایم با مخاطب ارتباط برقرار  كنم  

كارگردان «اینجا بدون من» گفت: همیشه و در همه فیلم هایم سعی می كنم هرچه بیشتر با مخاطب ارتباط برقرار كنم.

كارگردان «اینجا بدون من» گفت: همیشه و در همه فیلم هایم سعی می كنم هرچه بیشتر با مخاطب ارتباط برقرار كنم.

بهرام توكلی در نشست اتاق رسانه سینمای ایران كه صبح چهارشنبه ـ ۱۲ مرداد ماه ـ در فرهنگسرای رسانه برگزار شد، درباره ی ویژگی «اینجا بدون من»، اظهار كرد: ویژگی «اینجا بدون من» كه از روی نمایشنامه «باغ وحش شیشه یی» ساخته شده، این است كه تنسی ویلیامز نویسنده این نمایشنامه، قصه را با ابزار شخصیت پردازی جلو می برد. من نیز در «اینجا بدون من» سعی كردم فیلم را با همان مناسبات شخصیتی كه در نمایشنامه تعریف شده بود جلو ببرم.

وی در ادامه این نشست، در پاسخ به پرسشی درباره ی پایان بندی فیلم، توضیح داد: پایان بندی «اینجا بدون من» از دل نمایشنامه «باغ وحش شیشه یی» بیرون می آید. تنسی ویلیامز همیشه نمایشنامه هایش را با بحران و نقد اجتماعی شروع می كند. او در ادامه پیشرفت قصه، به سرعت از طرح بحران و نقد اجتماعی عبور می كند و به شیوه برخورد شخصیت های داستان با این بحران می رسد.

كارگردان «اینجا بدون من» افزود: در نمایشنامه «باغ وحش شیشه یی»، تنسی ویلیامز نوعی عدم قطعیت را در مواجهه با بحران پیش آمده نشان می دهد؛ یعنی او می گوید یا شما خودتان را خلاص می كنید و یا اینكه در رویا به زندگی تان ادامه خواهید داد. اما همان طور كه در عالم واقعی وجود دارد، بسیاری از افراد نمی توانند بین این دو راه یكی را انتخاب كنند. در نمایشنامه نیز نوعی تناقض بین این دو راه برای شخصیت ها وجود دارد. من نیز سعی كردم در پایان بندی «اینجا بدون من» چنین تناقضی را نشان دهم.

توكلی در عین حال عنوان كرد: نمایشنامه تنسی ویلیامز ظاهر بسیار ساده ای دارد، اما وقتی وارد پروسه ساخت آن می شوید، احساس می كنید كه نیاز به تجربه زیستی بسیار زیاد دارید. من چنین تجربه ای نداشتم و به همین دلیل گاهی در نوشتن فیلمنامه «اینجا بدون من» از روی نمایشنامه «باغ وحش شیشه یی» با مشكل مواجه می شدم.

این كارگردان سینما در بخش دیگری از این نشست، در پاسخ به امیر قادری ـ منتقد اتاق رسانه ـ درباره تفاوت بین «اینجا بدون من» و دو فیلم قبلی اش، اظهار كرد: در هر صورت شرایط سینمای ایران گاهی چنین تغییراتی را ایجاد می كند. چراكه قبل از ساخت «اینجا بدون من»، فیلمنامه دیگری در دست داشتم كه حتی پیش تولید آن انجام و بازیگرانش نیز انتخاب شده بودند اما متاسفانه برای این فیلمنامه اصلاحیه های بسیار زیادی در نظر گرفتند كه ترجیح دادم آن را نسازم.

در این نشست سعید سعدی ـ تهیه كننده ـ و نگار جواهریان ـ بازیگر ـ علی رغم اعلام قبلی حضور نداشتند و این مساله باعث شد كه اغلب زمان این نشست به بیان نظرات و سوالات امیر قادری ـ منتقد برنامه ـ درباره ی فیلم سازی و سینمای ایران و پاسخ های بهرام توكلی به این نظرات و سوالات اختصاص یابد.

یا حسین (ع)

جمعه 14 مرداد 1390  1:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها