برگزاري بازي تيم ملي با اردن منتفي شد
سرپرست تيم ملي درباره احتمال برگزاري بازي دوستانه بين تيم هاي ملي فوتبال ايران و اردن در تاريخ 29 مرداد كه ظاهرا منوط به نظر كارلوس كي روش سرمربي تيم ملي شده، اظهار كرد: زمان برگزاري اين مسابقه با تقويم مسابقات ليگ برتر همخواني ندارد؛ اگر غير از اين بود مي توانستيم موضوع را بررسي كنيم اما با شرايط فعلي برنامه بازي هاي ليگ به هم مي خورد و بعيد است كي روش هم راضي به چنين كاري باشد.
تماشاگران تراكتورسازي مخفيانه در ورزشگاه حاضر شدند
ديدار تيم هاي تراكتورسازي تبريز و صباي قم در شرايطي برگزار شد كه نزديك به 50 تا 60 هوادار تبريزي در يك قسمت ورزشگاه به صورت مخفيانه نظاره گر بازي بودند.اين اتفاق در حالي رخ مي دهد كه تراكتورسازي به برگزاري بازي بدون تماشاگر از سوي كميته انضباطي محكوم شده است.
ابراهيم زاده: چرا هميشه مظفري زاده
بازي هاي ذوب آهن با تيم دايي را قضاوت مي كند؟!
منصور ابراهيم زاده سرمربي ذوب آهن در پايان ديدار تيمش برابر راه آهن گفت: دوست ندارم در خصوص داوري صحبت كنم اما نمي دانم به چه علت در تمام بازي هاي ذوب آهن با تيم هاي علي دايي سعيد مظفري زاده به عنوان داور وسط انتخاب مي شود.
دايي: هواداران مرا تشويق نكنند؛ نام پيروزي بزرگتر از امثال من است
علي دايي از هواداران پيروزي خواست به جاي تشويق او تيم خود را تشويق كنند. سرمربي راه آهن گفت: مديون هواداران پيروزي هستم اما از آنها مي خواهم به جاي تشويق من تيم خود را تشويق كنند زيرا نام پيروزي از نام امثال من بسيار بزرگتر است. با اين حال بازهم تاكيد مي كنم كه در خصوص پيروزي حرف هاي زيادي براي گفتن دارم.
استيلي: از تشويق دايي ناراحت نشدم
اگرچه تماشاگران پيروزي در بازي اين تيم برابر راه آهن به تشويق علي دايي پرداختند اما حميد استيلي مي گويد از اين كار هواداران ناراحت نمي شود. سرمربي تيم پيروزي گفت: از تشويق دايي توسط تماشاگران ناراحت نيستم؛ بايد به نظر آنها احترام گذاشت، اما آنها بايد صبور باشند زيرا تيم به هماهنگي مورد نظر نرسيده است.
نارضايتي قلعه نويي از مدافع تراكتورسازي
سرمربي تراكتورسازي به شدت از عملكرد مدافع تيمش در ديدار با صباي قم ناراحت است. امير قلعه نويي گفت: اگر مطئمن شوم كه اميرحسين صادقي با جان و دل براي تيم ما توپ نمي زند، بدون درنگ رضايتنامه او را براي بازگشت به استقلال صادر مي كنم.
موافقت بارسلونا با مبلغ آرسنال براي فابرگاس
روزنامه ماركا مدعي شد باشگاه بارسلونا سرانجام با پيشنهاد 40 ميليون پوندي باشگاه آرسنال موافقت كرد. باشگاه بارسلونا پيش از اين عنوان كرده بود كه حاضر است براي خريد سسك فابرگاس از آرسنال مبلغ 34 ميليون پوند هزينه كند، حاضر شده 6 ميليون پوند ديگر هم اضافه كند تا نظر باشگاه لندني حفظ شود.
پاستوره گران قيمت ترين بازيكن تاريخ ليگ فرانسه
ستاره آرژانتيني تيم پالرمو با حضور در تيم پاري سن ژرمن گران قيمت ترين بازيكن تاريخ ليگ فرانسه خواهد بود. كار انتقال خاوير پاستوره به پاري سن ژرمن دقايق پاياني اش را طي كرده تا هافبك مهاجم پالرمو با قراردادي به ارزش 43 ميليون يورو گران قيمت ترين بازيكن تاريخ لاشامپيونه لقب گيرد.
ابهام در صدرنشيني سايپا
در حالي كه با توجه به نتيجه بازي سايپا و مس سرچشمه، نارنجي پوشان كرجي بايد صدرنشين ليگ در پايان روز نخست هفته اول باشند، ترديد درباره محروميت يكي از بازيكنان سايپا اين صدرنشيني را با ابهام هايي روبرو كرده است. تيم فوتبال سايپا با نتيجه 3بريك مس سرچشمه را شكست داد و با اين نتيجه بايد صدرنشين ليگ در پايان روز نخست باشد. اما حضور اسحاق سبحاني بازيكني كه گفته مي شود از فصل گذشته با محروميت روبرو بوده ترديد هايي را بوجود آورده است. عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ در پاسخ به اين سوال كه آيا محروميت بازيكنان از فصل گذشته همچنان باقي است گفت: اگر بازيكنان در بازي آخر فصل گذشته سه اخطاره شده باشند، اخطار هاي آنان براي آغاز فصل بعد در نظر گرفته نمي شود اما اگر بازيكني در آخرين بازي ليگ با كارت قرمز روبرو شده باشد نمي تواند در نخستين ديدار فصل بعد بازي كند.
بررسي درخواست ايران از سوي فيفا
فدراسيون بين المللي فوتبال اعلام كرد كه درخواست ايران براي برگزاري بازي با بحرين در يك كشور بي طرف را بررسي خواهد كرد. به گفته سرپرست كميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال، فيفا پاسخ نامه و درخواست ايران را داده است و قرار شده راي نهايي خود را به زودي اعلام كند.