0

پروين: تيم ملي شانس آورد

mostafanajibi2012
mostafanajibi2012
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 870

پروين: تيم ملي شانس آورد

سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال درباره همگروهي ايران با قطر، اندونزي و بحرين در مرحله دوم انتخابي جام جهاني برزيل گفت: به نظر من شانس آورديم.

علي پروين در خصوص بازي ايران مقابل مالديو اظهار داشت: يک نيمه از اين ديدار را ديدم. خوب نبوديم و نتوانستيم انتظارات را در اين بازي که تقريبا جنبه تدارکاتي براي ما داشت خوب ظاهر شويم.

وي افزود: براي تيم ملي کمي نگران‌ام و به نظر من اوضاع خراب است. هدفم اين نيست که بخواهم کسي را تخريب و يا به تيم ملي حاشيه‌اي وارد کنم. آرزوي قلبي‌ام است که انشاءالله تيم ملي راهي برزيل شود. اگر بخواهيم به اين هدف برسيم بايد بهتر از مالديو مقابل حريفان بازي کنيم.

پروين درباره همگروهي ايران با تيم‌هاي قطر، اندونزي و بحرين در مرحله دوم انتخابي جام جهاني برزيل گفت: به نظر من شانس آورديم. البته تيم‌هاي عربي را نبايد دست‌کم گرفت. آنها براي نتيجه‌گرفتن دست به هر کاري مي‌زنند مخصوصا در خانه خودشان. با اين حال مي‌توانيم به مرحله بعدي صعود کنيم اما تازه کار ما در مرحله بعد شروع مي‌شود. وقتي جزء 10 تيم برويم آن موقع مشکل داريم.

پروين در پايان درباره مشکلات به وجود آمده بين پسرش و شاهين بوشهر نيز گفت: فعلا در اين باره حرفي نمي‌زنم.

دوشنبه 10 مرداد 1390  10:20 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها