0

دايي: تيم يك‌دست و خوبي دارم

mostafanajibi2012
mostafanajibi2012
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 870

دايي: تيم يك‌دست و خوبي دارم

علي دايي امسال هم فعلا از شرايط تيمش، امكانات، خريدها و كلا از همه چيز راضي است و فقط مدعي است كه به خاطر دير شروع كردن تمرينات، از لحاظ زماني نسبت به بقيه تيم‌ها عقب‌تر است. او از اردوي راه‌آهن در اردبيل هم رضايت كامل دارد و معتقد است تيم در شرايط خوبي به‌سر مي‌برد. با استقبال زياد مردم اردبيل حالا خود دايي هم با روحيه‌اي بالا و با خوش‌بيني هرچه تمام‌تر وارد ليگ يازدهم مي‌شود.
اردوي اردبيل چطور بود؟ به اهدافي كه مي‌خواستيد رسيديد؟
اردوي خيلي خوبي بود.در كمال آرامش يك اردوي خوب را برگزار كرديم. از نظر امكانات، هر چيزي را كه ما مي‌خواستيم براي‌مان فراهم كردند.
در حالي كه خيلي‌ها از اردوي تيم‌ها در تركيه انتقاد كرده‌اند، نظرتان در مورد برگزاري اردوها در تركيه چيست؟
من درباره باشگاه‌هاي ديگر حرف نمي‌زنم چون اطلاعاتي ندارم پس اظهار نظر نمي‌كنم.اما شرايط اردبيل را مي‌دانستم.به همين دليل با مسوولان باشگاه حرف زدم و آنها هم قبول كردند كه در اين شهر اردو بزنيم.من مي‌دانستم امكانات اين شهر چقدر است و دوست داشتم اگر قرار است پولي خرج شود در كشور خودمان باشد.دوست داشتم اردويمان يك جايي باشد كه شناخت كافي از آنجا داشته باشم به همين دليل اردبيل را انتخاب كردم.ما سه بازي دوستانه در اين اردو برگزار كرديم كه اين شرايط را بهتر كرد.همچنين به دليل آب و هواي خوب اردبيل تمرينات را در ارتفاعات انجام داديم كه اين باعث شد بچه‌ها در شرايط طبيعي تمرين كنند.روزهاي خيلي خوبي هم بود چون من به زادگاه خودم برگشتم و از همه لحاظ اردويي كه ما داشتيم يك اردوي كامل بود.
در اين سه بازي دوستانه سه برد كسب كرديد.هدف شما در اين بازي‌ها پيروزي بود يا...
هدف ما انجام بازي‌هاي تداركاتي بود كه تيم را محك بزنم و نقاط ضعف و قوت بازيكنان را پيدا كنم.مي خواستم بچه‌ها را در شرايط بازي كردن ببينم.از طرف ديگر دوست دارم در تيمي كه كار مي‌كنم آن تيم به بردن عادت كند.شما مي‌دانيد زمان كوتاهي است كه ما تيم را جمع كرده‌ايم. من حتي اسم بعضي از بازيكنان جوان تيم را كه در ليگ برتر بازي نكرده بودند نمي‌دانستم. ولي ما در اين اردو تمرينات خوبي را برگزار كرديم و توانستيم شناخت خيلي خوبي از نفرات تيم داشته باشيم.اين شناخت براي ما خيلي مهم بود كه در بازي‌هاي دوستانه‌اي كه انجام داديم به اين مهم رسيديم.
شما دو هفته ديرتر از ساير تيم‌ها تمرينات خود را شروع كرديد. نگران اين نيستيد كه تيم‌تان در شروع مسابقات آماده نباشد؟
به طور طبيعي ما خيلي دير شروع كرديم.اگر وقت بيشتري داشتيم هماهنگ‌تر وارد مسابقات مي‌شديم.اما شرايط به گونه‌اي شد كه با كمك باشگاه و فعاليتي كه خود ما كرديم توانستيم همه چيز را جمع و جور كنيم.بازيكنان تيم كمال همكاري را با باشگاه داشتند.خيلي در اين اردو به آنها فشار آمد ولي با انگيزه زيادي تمرين كردند كه جا دارد از همه آنها تشكر كنم.با همكاري آنها يك اردوي خوب و بدون حاشيه را پشت سر گذاشتيم.
گويا استقبال از شما هم چشمگير بوده است؟
اين مطمئنا لطفي است كه خدا شامل حال ما كرده است.من مديون تمام همشهريانم هستم كه در اين مدت همه‌جوره حمايتم كرده‌اند.حتي زماني هم كه همه از من انتقاد مي‌كردند آنها پشتيبانم بودند. اميدورام بتوانم پيش آنها و اهالي فوتبال و همچنين كل تيم سربلند باشم.من به زادگاه خودم برگشتم،دوستان قديمي را ديدم، آنهايي كه در تيم منتخب اردبيل با من هم بازي بودند.خاطراتم در دوران نوجواني و جواني تداعي شد.اردوي اردبيل واقعا از همه لحاظ عالي بود.
خريدهايي كه داشتيد رضايت شما را در تمرينات جلب كرده‌اند؟
من از همه خريد هايي كه كرديم راضي هستم،هرچند كه كار ما دير شروع شد و آنها دير به ما ملحق شدند.اما به طور كلي تلاش مي‌كنيم كه يك تيم هماهنگ را بسازيم.البته بايد باز هم تلاش كنيم.به طور كلي من حق انتخاب براي بازيكنان نداشتم و محدوديت‌هايي براي ما وجود داشت.ما آخرين تيمي بوديم كه در كورس نقل و انتقالات كارمان را شروع كرديم.گزينه‌ها زياد نبودند و روي بچه‌هايي دست گذاشتيم كه عملكردشان در ليگ خوب بود و آن تصوراتي كه داشتم برآورده شد. آنها در تمرينات خوب نشان دادند.
شما سه بازيكن مطرح مثل كعبي، كاظمي و زارع كسب كرديد. اما بقيه خريدها چه سهميه ليگ برتري و چه بازيكنان ليگ يكي كه جذب كرديد اسمي نيستند و يك‌سري بازيكنان جوان هستند.
ما دو، سه تا بازيكن بزرگسال،دو تا بازيكن زير 23 سال و چند تا بازيكن اميد را در تست‌ها انتخاب كرديم.من شيوه كارم اين طور است كه هر بازيكني خوب باشد وارد زمين مي‌شود.هر كس انگيزه بيشتري داشته باشد و بتواند خواسته‌هاي من را پياده كند حق بازي كردن دارد.به طور كلي مي‌توانم بگويم تيم يك دستي دارم.
اما بازيكناني را كه در تست انتخاب كرديد در اردوي اردبيل برايتان گلزني كردند.
به طور حتم اين‌ها خوب بودند كه ما در تست‌ها انتخابشان كرديم.آنها توانستند نظر مساعد من را جلب كنند.من كسي را نياورده‌ام كه به دردم نخورد و هزينه اضافي براي باشگاه داشته باشد.چند نفري آمدند تست دادند و من هم چون خوب بودند انتخاب‌شان كردم.
شما در حالي اين بازيكنان را انتخاب كرديد كه بازيكنان نامدار زيادي در فصل نقل و انتقالات بيرون ماندند.
بازيكناني كه در نقل و انتقالات بيرون ماندند همه خوب هستند اما من بر حسب نيازهايي كه داشتم بازيكن گرفتم.كساني را انتخاب كردم كه جاي پيشرفت داشته باشند.
فكر نمي‌كنيد تيم‌تان بيش از حد بازيكن جوان داشته باشد؟
بازيكناني را آوردم كه به آنها اعتقاد داشتم.اگر اعتقاد نداشتم هرگز آنها را نگه نمي‌داشتم.اين جوانان مي‌توانند حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشته باشند.من از اين بازيكنان در بازي‌هاي دوستانه حداقل در يك نيمه استفاده كردم تا بتوانم شناخت بيشتري روي آنها داشته باشم.مطمئن باشيد به آنها در بازي‌هاي ليگ برتر هم بها مي‌دهم.
براي فصل نقل و انتقالات بازيكن ديگري جذب نمي‌كنيد؟
ما يك جاي خالي ديگر داريم كه بر اساس نيازمان آن را پر مي‌كنيم.
تكليف مياچ با راه‌آهن به كجا رسيد؟
ايشان پنجشنبه وارد ايران شدند و با مسوولان باشگاه صحبت كردند. ان‌شاا... از امروز در تمرينات تيم ما شركت مي‌كنند، مشكلي از اين بابت وجود ندارد.

یک شنبه 9 مرداد 1390  10:47 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها