سرمربي ملوان معتقد است كه بازيكنانش از لحاظ بدني در شرايط خوبي قرار دارند، ولي به دليل پرداخت نشدن بدهيهايشان شرايط روحي مناسبي ندارند.
فرهاد پور غلامي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره شرايط تيم ملوان در آغاز ليگ يازدهم اظهار كرد: از لحاظ بدني شرايط تيم ما بد نيست. اما بازيكنان از لحاظ روحي در شرايط خوبي قرار ندارند، چون 30 درصد مبلغ سال قبلشان را نگرفتند، در حالي كه قرار بود تا آخر اين هفته بدهيها پرداخت شود، اما محقق نشد، اميدوارم كه مسئولان سريعتر در پي برطرف كردن نياز بازيكنان باشند. بازيكنان تاكنون سعه صدر به خرج دادند و باشگاه بايد به فكر وضعيت مالي آنها باشد و مطالبات فصل قبلشان را پرداخت كند. اين ميتواند در روحيه بازيكنان نيز تاثيرگذار باشد.
پورغلامي درباره فصل نقل و انتقالات و عملكرد باشگاه ملوان در اين باره بيان كرد: دو ليست را به باشگاه داده بودم. در ليست نخست هدف اين بود كه اسكلت اصلي تيم حفظ شود كه نتوانستيم بعضي از بازيكنانمان را حفظ كنيم و چهار بازيكنمان از جمله هادي تاميني، ابوالحسن جعفري ، پژمان نوري و مهرداد اولادي را از دست داديم. يك ليست هم دادم كه بر اساس آن بايد بازيكناني كه ميخواستيم را جذب ميكرديم كه نتوانستيم آنها را بگيريم. اما خوشحال هستم كه سعيد يوسف زاده و سيد جلال رافخايي به ما اضافه شدند، اين دو ميتوانند بخشي از مشكلات ما را حل كنند.
سرمربي ملوان با اشاره به اردوهاي پيش فصل اين تيم عنوان كرد: از اردوها رضايت دارم. ما دو مقطع اردويي داشتيم. يك مقطع در اردبيل حضور پيدا كرديم و دو بازي تداركاتي انجام داديم و يك اردوي چهار روزه نيز در تهران داشتيم كه دو بازي تداركاتي خوب انجام داديم تا بتوانيم به شرايط مسابقه دست پيدا كنيم.
وي افزود: چيزي كه فكرم را مشغول كرده است، مطالبات فصل قبل بازيكنان و پولي است كه بايد براي فصل جديد به آنها پرداخت شود.
دومين نگراني من هم از زمين انزلي است. وقتي اين زمين را ديدم وحشت كردم. با وجود هزينه اي كه براي زمين انجام شده نسبت به فصل قبل بدتر شده است. نمي دانم چرا به اين شكل در آمده است. اگر زمين چمن به همين شكل باقي بماند نميتوانيم آن فوتبال خوبمان را انجام بدهيم.
پورغلامي در اولين بازي ملوان برابر پرسپوليس كه در تهران برگزار ميشود قصد امتياز گرفتن از اين تيم را دارد، عنوان كرد: پرسپوليس تيم خوبي است و هواداران پرشوري دارد و من به كادر فني ، بازيكنان و هواداران اين تيم احترام ميگذارم، اما در تهران به دنبال يك بازي زيبا و جذاب هستيم و تمام تلاشمان را ميكنيم كه امتياز بگيريم.
سرمربي ملوان در پاسخ به اين سوال كه فكر ميكند ملوان نتيجهاي در ليگ يازدهم كسب كند، گفت: تمام تلاشمان را ميكنيم كه بتوانيم هوادارانمان را خوشحال كنيم. آنها هم بايد تحمل داشته باشند چون تيم ما دستخوش تغييرات زيادي شده است. بازيكنانمان هم بايد با هم بيشتر هماهنگ شوند و در اين مورد زمان ميتواند به ما كمك كند. ضمن اين كه از لحاظ بودجه در رده آخر تيمهاي ليگ هستيم.
انتهاي پيام