مورينيو: بنزما مثل من به فوتبال فكر مي كند
|
خوزه مورينيو سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد با تمجيد از کريم بنزما که دو بار در بازي دوستانه در مقابل هرتابرلين گل زني کرد، گفت، اين مهاجم فرانسوي مثل من به فوتبال فکر مي کند.
|
 |
|
|
رئال مادريد در بازي دوستانه روز چهارشنبه با نتيجه سه به يک در مقابل هرتابرلين به پيروزي دست يافت.
مورينيو افزود: او نسبت به سال گذشته بسيار بهتر به نظر مي رسد. فکر مي کنم او را متقاعد کرده ام که شيوه من بهترين شيوه است.
بنزما در دقايق 33 و 47 گلي زني کرد و تعداد گل هاي پيش از فصل خود را به سه گل در چهار بازي افزايش داد.
در اين ديدار ابتدا تيم آلماني با گل دقيقه 18 پاتريک ايبرت پيش افتاد اما 11 دقيقه بعد رونالدو با يک ضربه آزاد ديدني کار را به تساوي کشاند.
در دقيقه 33 کريم بنزما دروازه بان هرتا را مغلوب کرد تا کهکشاني ها نيمه اول را با پيروزي 2-1 پشت سر بگذارند.
در آغاز نيمه دوم و در دقيقه 47 کريم بنزما يک بار ديگر در نقش گلزن ظاهر شد و دروازه هرتا را باز کرد تا حساب کار 3-1 شود.
بازي با همين نتيجه در نهايت به پايان رسيد تا شاگردان مورينيو در اين ديدار تدارکاتي نيز به پيروزي برسند.
بنزما گفت: من اين تابستان را سخت کار کردم و اکنون احساس بهتري از اين تلاش خود دارم.
او سومين فصل است که در برنابئو حضور دارد و تاکنون در 60 حضور خود در مسابقات در لاليگا 23 گل به ثمر رسانده است. با اين حال هنوز بسياري نسبت به شايستگي بيشتر بنزما نسبت به گونزالو هيگواين هم تيمي آرژانتيني او براي رهبري خط حمله مادريد متقاعد نشده اند.
مردان مورينيو اکنون در راه انگليس هستند تا در آنجا با ليستر سيتي بازي کنند؛ بعد از آن راهي چين مي شوند.
رئال مادريد در ديدار رفت سوپرکاپ اسپانيا، روز 14 اوت در مقابل بارسلونا قرار مي گيرد.
|
جمعه 7 مرداد 1390 9:47 AM
تشکرات از این پست