0

لخاندرو سابه يا مربي بعدي آرژانتين خواهد بود

masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

لخاندرو سابه يا مربي بعدي آرژانتين خواهد بود

آلخاندرو سابه يا مربي بعدي آرژانتين خواهد بود

اين مربي باتجربه هرزمان که قرارداد باتيستا لغو شود، قراردادش را امضا خواهد کرد.

هر زمانی که سرخیو باتیستا، سرمربی برکنار شده تیم ملی آرژانتین قراردادش را با اتحادیه فوتبال این کشور لغو کند، آلخاندرو سابه یا، قرارداد جدیدی را با این اتحادیه به امضا خواهد رساند.

خولیو گروندونا، رئیس اتحادیه فوتبال آرژانتین در این باره به ریواداویا گفت:« اعضای کمیسیون تیمهای ملی، با باتیستا دیدار کرده اند. امیدوارم که همه چیز در زودترین زمان ممکن مشخص شود.»

بعد از حذف زودهنگام آرژانتین در مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای کوپا آمه ریکا بود که مسئولان اتحادیه فوتبال آرژانتین با توجه به نگرانی هایی که درمورد راهیابی تیمشان به جام جهانی 2014 داشتند، تصمیم به برکناری باتیستا گرفتند. گروندونا در این رابطه ادامه داد که کارلوس بیلاردو هم پست خود در سمت مدیر تیمهای ملی اتحادیه فوتبال آرژانتین را ترک خواهد کرد و البته پست دیگری را برعهده خواهد گرفت. گروندونا را خودم لازم خواهم داشت. من با باتیستا صحبت کردم و او به من گفت که همیشه در کنار ما خواهد بود.من خاطرات خیلی خوبی از او دارم.فکر نمی کنم که انتخاب سابه یا انتقاداتی را در حوزه فوتبال آرژانتین به همراه داشته باشد.»

رئیس اتحادیه فوتبال آرژانتین درمورد انتخاب مربی تیم جوانان آرژانتین گفت:« الان زمان مناسبی برای صحبت کردن دراین باره نیست.چون در آستانه آغاز رقابتهای جام جهانی زیر20 ساله ها در کلمبیا هستیم .»دراین تورنمنت والتر پراسو هدایت تیم زیر 20 سال آلبی سلسته را برعهده خواهد داشت.

گروندونا درمورد کارلوس بیانچی، مربی تیمهای سابق ولس سارزفیلد و بوکا جونیورس که خیلی ها او را جانشین احتمالی باتیستا می دانستند به این نکته اشاره کرد که تا زمانی که او رئیس اتحادیه فوتبال آرژانتین باشد، بیانچی مربی آلبی سلسته نخواهد شد.او در این باره گفت:« من بعد از جام جهانی 1998 فرانسه دوبار به سراغ بیانچی رفتم و او به من نه گفت. بعد از آن صحبتهایی به زبان آورد که که اصلا خوشم نیامرد. او حرفهایی گفت که به سختی می توانم در رویش نگاه کنم.
پنج شنبه 6 مرداد 1390  11:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها