يادي از مهين شهابي
بيش از90 روز از بستري شدن مهين شهابي ميگذرد؛
هيچكس يادي از مهين شهابي نمی کند!
در طي مدت بيش از 90 روزي كه مهين شهابي در بيمارستان پارس بستري است؛ فقط يكي از معاونان رئيس صدا و سيما و همچنين ايرج راد(مديرعامل خانه تئاتر) از وي ديدار كرده است.
ایلنا: مهين شهابي(بازيگر پيشكسوت سينمايي ايران) از نيمه دوم فروردين ماه سال 89 به دليل تومور مغزي در بيمارستان پارس بستري است اما تاكنون هيچ مسئولي از وزارت ارشاد و خانه سينما به ديدن وي نرفته است.
امير اعلايي(نوه مهين شهابي) در گفتوگو با خبرنگار ايلنا، با اعلام اين مطلب افزود: در طي مدت بيش از 90 روزي كه مهين شهابي در بيمارستان پارس بستري است فقط يكي از معاونان رئيس صدا و سيما و همچنين ايرج راد مديرعامل خانه تئاتر به ديدن وي آمدند.
وي ادامه داد: صدا و سيما با ارائه يك معرفينامه تمامي هزينههاي تخت و اتاق وي را متقبل شده و ما فقط داروهاي خاصي را كه در بيمارستان موجود نباشد؛ تهيه ميكنيم.
اعلايي ادامه داد: در طي اين مدت به جز چند نفر از هنرمندان، هيچكدام از مسئولان وزارت ارشاد يا خانه سينما به ديدن وي نيامدهاند.
وي درباره حال فعلي شهابي گفت: هماكنون ايشان به صورت مداوم خواب هستند اما قواي حسي ايشان كار ميكند و به محركها پاسخ ميدهد. تغذيه وي از طريق لولههاي مخصوص انجام ميگيرد.
مهين شهابي بازيگر 73 ساله سينما و تئاتر ايران از نيمه دوم فروردين ماه به دليل بيماري تومور مغزي در بيمارستان پارس بستري است.
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم
چهارشنبه 16 تیر 1389 10:10 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
farzane58