0

گروه خوني دردسرساز!

ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

گروه خوني دردسرساز!

دست اندركاران امور خبر تعريف مي كنند كه در ژاپن، جناب وزير سابق بازسازي چند وقت پيش مجبور شد به خاطر بد دهاني هايش از مقامش استعفا كند، و براي توجيه كارش هم راهي بهتر از اين پيدا نكرد همه چيز را به گردن «گروه خوني» دردسر سازش بيندازد!
و ماجرا از اين قراراست كه، «ريو ماتسوموتو» به شهر زلزله زده «مي ياگي»رفته بود تا ازمردم دلجويي كند و هركاري از دستش برمي آيد براي شهر انجام دهد، كه به خاطرمعطل شدن زيادي آنقدر از دست شهردار عصباني شد كه سرش داد كشيد و بعد هم گفت كه اصلاً دولت به آنها كمكي نخواهد كرد! و البته، جناب شهردار هم بيكار ننشست و خلاصه اين كه، يكي تو بگو- يكي من بگو، كار به جاهاي باريك كشيد ... آنهم جلوي چشمان تيزبين دوربين هاي خبرنگاران! سرآخر هم، جناب وزير جماعت خبرنگارها را تهديد كرد كه اگر جرئت كنند و اين صحنه ها را كه براي تصويرش خطرناك اند پخش كنند، بلايي سرشان خواهد آورد كه نگو و نپرس!
نتيجه اين كه، او كه حالا مجبور شده از مقامش استعفا بدهد، براي توجيه كارش همه تقصيرها را به گردن گروه خوني اش مي اندازد و مي گويد:«من از گروه خوني «ب» هستم، يعني اين كه زود از كوره درمي روم و اصولاً تندخو هستم!» حالا، بايد گفت كه اگر چه اين توجيه براي من و شما خنده دار است، اما براي ژاپني ها مسئله جدي است، چرا كه آنها عميقاً معتقدند كه گروه خوني عامل مهمي است كه مي تواند روي اخلاق و رفتار آدم ها تأثير بگذارد! درست مثل ستاره ها... همان طور كه تعلق به فلان و فلان گروه هم مي تواند روي موفقيت هاي شخصي و حرفه اي اثرگذار باشد.

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

پنج شنبه 6 مرداد 1390  9:42 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها