دست اندركاران امور خبر تعريف مي كنند كه در ژاپن، جناب وزير سابق بازسازي چند وقت پيش مجبور شد به خاطر بد دهاني هايش از مقامش استعفا كند، و براي توجيه كارش هم راهي بهتر از اين پيدا نكرد همه چيز را به گردن «گروه خوني» دردسر سازش بيندازد!
و ماجرا از اين قراراست كه، «ريو ماتسوموتو» به شهر زلزله زده «مي ياگي»رفته بود تا ازمردم دلجويي كند و هركاري از دستش برمي آيد براي شهر انجام دهد، كه به خاطرمعطل شدن زيادي آنقدر از دست شهردار عصباني شد كه سرش داد كشيد و بعد هم گفت كه اصلاً دولت به آنها كمكي نخواهد كرد! و البته، جناب شهردار هم بيكار ننشست و خلاصه اين كه، يكي تو بگو- يكي من بگو، كار به جاهاي باريك كشيد ... آنهم جلوي چشمان تيزبين دوربين هاي خبرنگاران! سرآخر هم، جناب وزير جماعت خبرنگارها را تهديد كرد كه اگر جرئت كنند و اين صحنه ها را كه براي تصويرش خطرناك اند پخش كنند، بلايي سرشان خواهد آورد كه نگو و نپرس!
نتيجه اين كه، او كه حالا مجبور شده از مقامش استعفا بدهد، براي توجيه كارش همه تقصيرها را به گردن گروه خوني اش مي اندازد و مي گويد:«من از گروه خوني «ب» هستم، يعني اين كه زود از كوره درمي روم و اصولاً تندخو هستم!» حالا، بايد گفت كه اگر چه اين توجيه براي من و شما خنده دار است، اما براي ژاپني ها مسئله جدي است، چرا كه آنها عميقاً معتقدند كه گروه خوني عامل مهمي است كه مي تواند روي اخلاق و رفتار آدم ها تأثير بگذارد! درست مثل ستاره ها... همان طور كه تعلق به فلان و فلان گروه هم مي تواند روي موفقيت هاي شخصي و حرفه اي اثرگذار باشد.