|
تهران - در حالي كه سرپرست دبيري فدراسيون دو و ميداني زمان محاسبه ركوردهاي ورودي مسابقات جهاني سال 2011 را 27 ارديبهشت ماه تا 5 مرداد اعلام كرده ، ركورددار دوهاي 800 و 1500 متر ايران مي گويد كه در بازي هاي آسيايي گوانگجو اين سهميه را به دست آورده است.
|
|
|
'سجاد مرادي' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: بر اساس تجربه سال هاي قبلي خودم فكر مي كنم زمان كسب اين سهميه ها از حدود يك سال قبل آغاز شده است و با توجه به اين موضوع ركوردهايي كه در بازي هاي آسيايي به دست آوردم براي هر دو ماده 800 و 1500 مسابقات جهاني قابل قبول است.
وي ادامه داد: ضمن اينكه چند روز قبل سرپرست فدراسيون با من تماس گرفت تا براي شركت من در مسابقات جهاني هماهنگي هاي لازم صورت بگيرد كه در همين تماس قرار شد با توجه به شرايط تمريناتم تنها در دوي 800 متر اين مسابقات شركت كنم.
قهرمان بازي آسيايي گوانگجو تاكيد كرد: البته براي من حضور در اين مسابقات خيلي اهميت ندارد زيرا امسال برنامه هاي تمريني سنگيني ندارم و قصد دارم تا در زمان المپيك 2012 لندن در اوج آمادگي قرار بگيرم.
گفتني است سيزدهمين دوره مسابقات دو و ميداني قهرماني جهان از 5 تا 13 شهريور ماه در شهر دائه جوي كشور كره جنوبي برگزار مي شود.
پژمان معتمدي سرپرست دبيري فدراسيون دو و ميداني صبح امروز/سه شنبه/ در گفت و گو با خبرنگار ايرنا زمان كسب سهميه هاي حضور در اين رقابت ها را از 27 ارديبهشت تا 5 مردادماه اعلام كرد.