0

دوشنبه و سه شنبه 3 و 4 تیر

masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

پاسخ به:اخبار دوشنبه و سه شنبه 3 و 4 تیر

نامجو مطلق: نمي‌توان به كي روش انتقاد كرد

مجيد نامجو مطلق گفت: نمي‌توان به کار کي روش انتقادي وارد کرد. او به زمان بيشتري نياز دارد که برنامه‌هاي خود را در فوتبال ما پياده کند، هر چند که تيم ملي هم برابر مالديو بازي خوبي انجام داد.

کارشناس فوتبال درباره ارزيابي‌اش از ديدار تيم ملي ايران با مالديو و عملکرد ملي پوشان ايران اظهار کرد: بازي بدي نبود. تيم ملي نسبت به بازي مقابل ماداگاسکار بهتر و روان‌تر بازي کرد. فکر مي‌کنم کي‌روش کم کم در حال پياده کردن برنامه‌هاي خود در فوتبال ما است.

نامجو مطلق ادامه داد: مربيان خارجي قبلي که به ايران مي‌آمدند همگي قابل انتقاد بودند و مي‌شد به کار آن‌ها ايراد گرفت. اما کي‌روش از نظر فني و تاکتيکي نمي‌تواند قابل انتقاد باشد. اگر کي‌روش هم نيز به اندازه کافي جا نيفتاده بايد آن را به حساب ناآشنايي‌اش با شرايط فوتبال ايران و آسيا بگذاريم. ضمن اين که مربيان خارجي قبلي که به ايران مي‌آمدند، با فوتبال آسيا آشنا بودند، اما کي‌روش تجربه زيادي در فوتبال آسيا ندارد، بنابراين بايد به او زمان دهيم و او را حمايت کنيم.

وي با بيان اين که مالديو تيمي نبود که ما بخواهيم تيم ملي را با آن محک بزنيم، گفت: فکر مي‌کنم در مراحل بعدي و هنگامي که با تيم‌هاي قدرتمندتر روبرو شديم، مي‌توانيم پيشرفت تيم ملي را قضاوت کنيم. دوره‌اي که تيم‌هاي مثل مالديو از ايران 17 ـ 18 گل مي‌خوردند ديگر تمام شده و همه کشورها به سمت پيشرفت در حال حرکت هستند و ما هم بايد تلاش کنيم که از اين روند عقب نمانيم. چرا که اگر غافل شويم کار سختي خواهيم داشت. فوتبال مقوله‌اي است که روز به روز شرايطش عوض مي‌شود و اگر همراه اين جريان حرکت نکنيد، از آن عقب مي‌مانيد.

نامجو مطلق درباره روند فني بازي رفت ايران برابر مالديو هم گفت: بازي قبلي تيم ملي با ماداگاسکار چيزي نداشت، اما در اين بازي روند حرکتي و جابجايي بازيکنان بهتر شده بود و شرايط تيم ملي هم بهتر بود. مالديو ديوار دفاعي محکمي را مقابل دروازه‌ خود به وجود آورده بود و سعي مي‌کردند تا جايي که مي‌توانند، گل‌هاي کمتري از ما دريافت کنند. وقتي که فضاها براي بازيکنان ما محدود شد تيم ملي رو به بازي بلند آورد که البته اين نوع بازي زماني که بازيکناني مثل علي دايي و کريم باقري در تيم ملي بازي مي‌کردند، مفيد بود و ديگر به ما کمک نمي‌کنند.

کارشناس فوتبال با بيان اين که تماشاگران بايد صبر بيشتري داشته باشند، ادامه داد: تيم ملي مقابل ماداگاسکار خوب بازي نکرد، اما از آنجا که فوتبال ما در چند سال گذشته نتايج ضعيفي گرفته، تماشاگران ما خسته شده‌اند و کمي از اين فوتبال هم زده شده‌اند. طبيعي است که آن‌ها در ديدار مقابل ماداگاسکار منتظر پيروزي پر گل باشند، به ويژه‌ اين که سرمربي اين تيم کارلوس کي‌روش است، اما بايد بدانند که انتقال اهداف تاکتيکي به يک تيم حداقل 6 ماه طول مي‌کشد. من از هواداران خواهش مي‌کنم که اين مساله را در نظر بگيرند. فوتبال ما در چند سال گذشته بازيکن بزرگي را معرفي نکرده و اميدوارم کي‌روش با شناخت استعدادهاي فوتبال ايران بتواند فوتبال را متحول کند.

سه شنبه 4 مرداد 1390  11:13 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

برخي بازيكنان فجرسپاسي تجربه ليگ برتري ندارند

سرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي شيراز گفت: خيلي به فکر رتبه و رده نيستم و مي‌خواهيم فوتبال زيبايي ارائه دهيم.

علي کلانتري گفت: تيم خوبي داريم و بعد از اردويي که در سرعين اردبيل برگزار کرديم به اصفهان آمديم. با ذوب آهن، سپاهان و ملوان بازي کرديم تا به آمادگي مطلوب برسيم.

وي در مورد اينکه چرا با تيم‌هاي قدرتمند مثل ذوب آهن و سپاهان بازي تدارکاتي برگزار کرده گفت: تيم جواني هستيم و برخي از بازيکنان ما هنوز تجربه بازي در ليگ برتر را ندارند. به همين دليل تصميم گرفتيم با تيم‌هاي قدرتمند بازي کنيم تا بازيکنان ما بدانند شرايط بازي با تيم‌هاي ليگ برتري چگونه است. آنها در اين برخوردها تجربه‌هاي زيادي به دست مي‌آورند.

کلانتري در مورد اينکه خودش هم تجربه سرمربيگري در ليگ برتر را ندارد گفت: من اگر چه سرمربي تيم ليگ برتري نبوده‌ام اما سال‌ها در برق شيراز در ليگ برتر به عنوان مربي حضور داشته‌ام و دستيار مربياني چون محمود ياوري، بيژن ذوالفقارنسب، محمد احمدزاده، اصغر شرفي و مربيان خارجي بوده‌ام و در ليگ برتر تجربه زيادي دارم.

سرمربي فجرسپاسي در مورد اينکه اين تيم در ليگ برتر يازدهم چه رده‌اي کسب خواهد کرد گفت: خيلي به فکر رتبه و رده نيستم و يک پله بالاتر و پايين‌تر فرقي نمي‌کند. مي‌خواهيم فوتبال زيبايي ارائه دهيم.

سه شنبه 4 مرداد 1390  11:14 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

بهروان:

امکان تغيير قرعه‌کشي ليگ دسته اول وجوددارد

رئيس سازمان ليگ آزادگان گفت: 23 تيم به دليل بدهي يا داشتن شاکي خصوصي فعلا حق حضور در رقابت‌هاي ليگ دسته اول فوتبال را ندارند.

غلامرضا بهروان درباره قرعه‌کشي رقابت‌هاي ليگ دسته اول اظهار داشت: خيلي از تيم‌ها به دليل بدهي و آراي کميته انضباطي نمي‌توانند در مسابقات شرکت کنند، مگر اينکه تا دو هفته آينده تکليف نهايي خود را روشن کنند و بر همين اساس حتي امکان تغيير قرعه‌کشي نيز وجود دارد.

وي ادامه داد: اين تيم‌ها به دليل داشتن شاکي خصوصي حتي حق ثبت نام براي حضور در ليگ دسته اول را هم ندارند، چرا که از سوي کميته انضباطي فعاليت‌شان معلق اعلام شده و حتي حق نقل و انتقال بازيکن و صدور رضايت نامه و ثبت قرارداد را هم ندارند.

بهروان در مورد اينکه گفته مي‌شود 13 تيم ليگ دسته اولي با چنين مشکلي مواجه هستند گفت: بيشتر هستند. شما 10 تيم ديگر را هم اضافه کنيد که اين تعداد يا بدهکار هستند و يا شاکي خصوصي دارند و به همين دليل در حال حاضر نمي‌توانند در رقابت‌هاي ليگ دسته اول شرکت کنند.

رئيس سازمان ليگ آزادگان يادآور شد: قرعه کشي رقابت‌هاي ليگ دسته دوم فوتبال باشگاه‌هاي ايران امروز و مسابقات دسته سوم نيز روز چهارشنبه برگزار مي‌شود.

سه شنبه 4 مرداد 1390  11:15 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

جواب اعتماد قلعه‌نويي را مي‌دهم

آرفي:در پرسپوليس اجازه خودنمايي به من ندادند

مهاجم تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت:‌ در پرسپوليس اجازه خودنمايي نداشتم.

اشپيتيم آرفي در پاسخ به اين سؤال که آيا در فصل جديد آقاي گل مي‌شود يا خير، عنوان کرد: امسال براي آقاي گلي مي‌جنگم و مي‌خواهم خودم را ثابت کنم. با مصدوميت جزيي روبه‌رو هستم اما مشکل خاصي ندارم. زماني که مصدوم شدم ترسيده بودم و فکر مي‌کردم مصدوميتم جدي است اما اينطور نيست. اميدوارم با تراکتورسازي فصل خوبي داشته باشم.

اين مهاجم ادامه داد: تراکتورسازي را به خاطر تماشاگران پرشور و امير قلعه‌نويي انتخاب کردم. در پرسپوليس به من اجازه خودنمايي داده نمي‌شد. خيلي دوست داشتم هواداران پرسپوليس را خوشحال ببينم. حالا به تبريز آمده‌ام تا ثابت کنم آرفي هميشگي هستم. قلعه‌نويي به من اعتماد و اعتقاد دارد و من جواب اعتماد او را مي‌دهم.
سه شنبه 4 مرداد 1390  11:16 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

باقري در آستانه مديريت فني تراکتورسازي

کريم باقري در آستانه پيوستن به تراکتورسازي تبريز است.

به گزارش خبرآنلاین؛کریم باقری ، ستاره سابق فوتبال ملی ایران و پرسپولیس که فوتبالش را از تبریز آغاز کرده چند ماه پس از بازنشستگی ، در آستانه بازگشت به تراکتور قرار دارد.

باقری  درباره سال بعدش می گوید:« هنوز در این باره تصمیم قطعی نگرفتم. راستش را بخواهید یکی دو پیشنهاد بازی داشتم که جوابم منفی بود. قبل از این هم گفته بودم که دیگر برایم زشت است بروم کنار این جوان ها بازی کنم. چند پیشنهاد درباره مربیگری هم شده اما من بارها گفتم آدم مربیگری نیستم و نمی خواهم هیچ وقت این کار را انجام بدهم.»

و در این شرایط او چه خواهد کرد؟ کریم می گوید:« صحبت هایی را با سردار جعفری ، مدیر باشگاه تراکتورسازی داشتم. این دوستان دو پست به من پیشنهاد داده اند. یکی اینکه عضو هیات مدیره تراکتورسازی باشم و دیگری اینکه مدیرفنی باشم. راستش قرار شده که روی این پیشنهاد دارم فکر می کنم و قرار است بزودی جواب شان را بدهم.»

سه شنبه 4 مرداد 1390  11:17 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

دليلي: اختلاف نظر من و ابراهيم‌زاده ذوب آهن را قهرمان آسيا مي‌كند

مديرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان گفت: اختلاف نظر من و منصور ابراهيم‌زاده تيم فوتبال ما را قهرمان آسيا خواهد کرد.

اصغر دليلي در مورد اينکه باشگاه ذوب آهن در فصل نقل و انتقالات موفق عمل کرد يا نه گفت: تمام سعي ما اين بود تيمي ببنديم که مشکلات فني‌مان را به حداقل برساند و حل کند. دنبال اسم‌ها و نام‌ها نبوديم و تمام تلاش ما اين بود که با کمترين سر و صدا اين کار انجام شود. اهميت فصل نقل و انتقالات از فصل مسابقات کمتر نيست. ما تمام توجه و انرژي خود را معطوف جذب بازيکنان مورد نياز کرديم تا نقاط ضعف فصل گذشته برطرف شود.

وي ادامه داد: در فصل نقل و انتقالات به نتيجه دلخواه رسيديم. برخي بازيکنان از ذوب آهن جدا شدند که از تک تک آنها تشکر مي‌کنيم که براي ذوب آهن زحمت کشيده‌اند اما فوتبال حرفه‌اي است و اين رفت و آمدها وجود دارد. هر جا هستند برايشان آرزوي موفقيت مي‌کنم و همواره نيز به يادشان خواهيم بود. نفراتي هم به جمع ما اضافه شدند که به هيچ عنوان به دنبال اسم آنها نبوديم بلکه مي‌خواستيم در زمين مسابقه مشکلات فني ما را برطرف کنند و سعي کرديم نفرات مدنظر کادر فني را جذب کنيم.

دليلي تأکيد کرد: در برخي موارد به دليل آنکه بازيکنان با باشگاه‌هايشان قرارداد داشتند نتوانستيم آنها را جذب کنيم و به محض اينکه در مذاکره با يک بازيکن به بن‌بست مي‌خورديم به دنبال نفر جايگزين مي‌رفتيم.

مديرعامل ذوب آهن در مورد اينکه او به باشگاه خود در فصل نقل و انتقالات نمره قبولي مي‌دهد يا نه اظهار داشت: نمره را کارشناسان مي‌دهند، آنهايي که از بيرون تيم مارا رصد مي کنند اما ما تلاش کرديم اسکلت اصلي تيم را حفظ کنيم. اين استراتژي‌اي است که در دو سه سال گذشته از آن پاسخ مثبت گرفته‌ايم. خدا را شکر مي‌کنيم بازيکناني که در ذوب آهن حضور داشتند همگي به بازيکنان بزرگي در فوتبال کشور تبديل شدند. ما مي‌توانستيم در فصل نقل و انتقالات از فروش بازيکن درآمدزايي خوبي داشته باشيم اما به دليل آنکه مي‌خواستيم به هدفمان که قهرماني آسياست برسيم قيد اين درآمدزايي را زديم. اولويت ما قهرماني در قاره آسياست و مي‌خواهيم به اين هدف بزرگ برسيم.

دليلي در مورد اينکه دليل انتخاب منصور ابراهيم‌زاده پس از شايعه‌ها و حاشيه‌هاي زيادي که ايجاد شد چه بود گفت: بعد از پايان ليگ دهم و پيش از شروع فصل نقل و انتقالات اتفاقاتي رخ داد که من آنها را به دو بخش تقسيم مي‌کنم. بخش اول اتفاقاتي بود که در درون باشگاه و بين من و ابراهيم زاده رخ داد و بخش ديگر خبري بود که از اين اتفاق‌ها به بيرون و رسانه‌ها درز کرد. متأسفانه بايد بگويم اين دو هيچ سنخيتي با هم نداشت و از يک جنس نبود و در برخي مواقع صددرصد متضاد هم بود. من دو سال است که با ابراهيم زاده کار مي‌کنم و آرام‌ترين فضا را داشتيم.

وي افزود: قبل از آغاز فصل نقل و انتقالات اختلاف‌نظري بين من و ابراهيم‌زاده وجود داشت. البته هم من و هم ابراهيم‌زاده دليل اصلي موفقيت ذوب آهن را همين اختلاف نظرات مي‌دانيم و با آن به طور کاملا منطقي برخورد کرديم. اگر اختلاف‌نظر وجود نداشته باشد و هرکس حرفي زد ديگري آن را تأييد کند اين روند به موفقيت ختم نمي‌شود. من و ابراهيم زاده اختلاف‌نظر خود را در محيط دوستانه مطرح و با توافق هم تمرينات تيم را چند روز با تأخير آغاز کرديم زيرا معتقد بوديم جنگ اول به از صلح آخر است. در محيطي شفاف و به دور از تنش اختلاف نظرها برطرف شد و به نتايج يکسان و مثبتي رسيديم. من قول مي‌دهم اين اختلاف نظر من و ابراهيم‌زاده منجر به قهرماني ذوب آهن در آسيا شود.

مديرعامل ذوب آهن اصفهان يادآور شد: اگر اجازه مي‌داديم اختلاف نظر من و ابراهيم‌زاده ادامه پيدا کند و به فصل مسابقات برسد مانند برخي باشگاه‌ها مي‌شديم که در گذشته چنين روندي را داشتند اما ما تمام صحبت‌هاي خود را در محيط دوستانه مطرح کرديم و بحث‌هايي که در مورد اختلاف من و ايشان در برخي رسانه‌ها منتشر شد واقعيت نداشت و من مي‌گويم که فصل نقل و انتقالات را به اين جهت با موفقيت به اتمام رسانديم. برخي گفتند و نوشتند که ابراهيم زاده تمايل به همکاري با ذوب آهن داشت اما باشگاه او را نمي‌خواست. اين مطلب به هيچ عنوان صحت ندارد. ابراهيم زاده از 4 باشگاه پيشنهادهايي داشت که در جريان آن هستم و حساسيت زيادي براي جلب نظر و جذب اين مربي داشتم و به چند دليل ابراهيم زاده را براي فصل آينده نيز به عنوان سرمربي انتخاب کردم.

دليلي اضافه کرد: اولين دليلم اين بود که ابراهيم زاده بهترين نتايج تاريخ ذوب آهن را با اين باشگاه گرفته و اين امر بر کسي پوشيده نيست. دومين دليلم اين است که ابراهيم زاده سرمربي اول قاره آسيا بود و ما انتخابش کرديم. او در بين مربيان جهان در رده شانزدهم قرار داشت و سومين دليل نيز که به مسائل غيرکاري مربوط مي‌شود ارتباط صميمي و خانوادگي من و ابراهيم‌زاده است. فکر مي‌کنم اين دلايل براي انتخاب او کافي باشد.

دليلي با اشاره به حمايت‌هاي مديرعامل کارخانه ذوب‌آهن گفت: خدا را شکر مي‌کنم که دکتر براتي همواره در کنار ما بود. هر چند در مورد من و ايشان صحبت‌هاي زيادي مطرح مي‌شد اما قاطعانه مي‌گويم که هيچ اختلافي بين من و دکتر براتي نبود و در خيلي از مقاطع زماني که ما با بحران مواجه مي‌شديم اگر ايشان حضور نداشتند نمي‌توانستيم اين بحران را کنترل کنيم. از حمايت‌هاي ايشان تشکر مي‌کنم. ما در اين فصل پول گزاف نداريم و در عين حال تيم خوبي بستيم. يکي از دلايلي که ذوب آهن توانسته موفق باشد همين است که اسکلت اصلي تيم را حفظ مي‌کند کاري که ساير باشگاه‌ها کمتر توانسته‌اند آن را انجام دهند. من آينده روشني را براي باشگاه ذوب آهن پيش بيني مي کنم.

مديرعامل ذوب آهن در مورد افشاگري دو بازيکن سابق سپاهان عليه اين باشگاه و اينکه 20 بازيکن اين تيم بيش از سقف قرارداد پول گرفته‌اند گفت: بازيکني که ادعاي حرفه‌اي‌گري دارد و نان يک باشگاه را مي‌خورد نبايد پس از آن که به هر دليلي از باشگاه جدا شد اطلاعات درست يا غلط آن خانواده را منتشر کند. من با اين کار مخالفم و آن را خلاف حرفه‌اي‌گري مي‌دانم. سپاهان هم براي استان ما افتخارآفريني کرده است. نمي‌دانم چگونه يک بازيکن به خودش اجازه مي‌دهد عليه باشگاهي که با آن مطرح شده افشاگري کند هرچند تصور مي‌کنم اين اطلاعات اشتباه است.

دليلي در مورد اينکه در ليگ يازدهم کدام تيم‌ها را مدعي قهرماني مي‌داند گفت: به عنوان يک نفر که از بيرون به اين 18 تيم نگاه مي‌کند بايد بگويم سپاهان و ذوب آهن که هميشه مدعي قهرماني هستند و استقلال نيز تيم خوبي دارد. اين سه تيم بيشترين شانس را دارند.

وي در مورد اينکه کدام تيم پرهزينه‌ترين باشگاه در فصل نقل و انتقلات بوده گفت: از قراردادهاي بسته شده اطلاعي ندارم اما مي‌توانم بگويم ذوب آهن منطقي‌ترين فصل نقل و انتقالات را پشت سر گذاشت و يک تيم فوق‌العاده يکدست آماده مسابقات کرد و حتي نسبت به فصل گذشته نيز قراردادها منطقي‌تر بود.

دليلي در مورد اينکه چرا قرار است با مس کرمان بازي دوستانه برگزار کنند تيمي که فصل گذشته بيشترين تنش را با آن داشتند گفت: مهمترين دليل اين تيم انتخاب کادر فني بود زيرا ما در هفته هفدهم با مس کرمان بازي داريم و هيچ تنش و حاشيه‌اي در اين مسابقه شاهد نخواهيم بود.
سه شنبه 4 مرداد 1390  11:18 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

تيم فوتبال راه آهن ازسدماشين سازي گذشت

تيم فوتبال راه آهن در دومين ديدار تدارکاتي‌اش با هدايت علي دايي مقابل تيم ماشين سازي تبريز به پيروزي رسيد.

تیم فوتبال راه آهن که برای برپایی اردوی آماده سازی راهی اردبیل شده است، امروز دوشنبه در دومین دیدار تدارکاتی خود در این اردو مقابل ماشین سازی تبریز قرار گرفت.

شاگردان علی دایی در این بازی دوستانه که در حضور سه هزار تماشاگر و در ورزشگاه تختی اردبیل برگزار شد، برتری 2 بر صفر را از آن خود کردند.

برای تیم راه آهن در این بازی تدارکاتی مهرداد کفش گری (60) و مجتبی شیری (90) موفق به گلزنی شدند.

تیم فوتبال راه آهن آخرین دیدار تدارکاتی خود در اردوی اردبیل را روز چهارشنبه مقابل تیم متحد این شهر برگزار می کند.

سه شنبه 4 مرداد 1390  11:19 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

مدافع تيم ملي عراق به فولادپيوست

سرپرست تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: سامال سعيد، دفاع راست تيم ملي عراق با قراردادي يک ساله به تيم فولاد خوزستان پيوست.

حسین ابن قاسم در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: این مدافع  25 ساله تیم ملی عراق ظرف پنج سال گذشته 32 بازی ملی و دو گل زده در کارنامه خود داشته و سابقه بازی در باشگاه اربیل و پلیس عراق را دارد به همین منظور یک مدافع آینده دار در کشور خود به حساب می آید.

وی تصریح کرد: به این ترتیب این بازیکن با ثبت رسمی قرارداد خود در  اول مرداد به جمع فولادی ها پیوست و در فصل آینده لیگ برتر باشگاه های کشور پیراهن قرمز فولاد خوزستان را به تن خواهد کرد.

ابن قاسم یادآور شد: سامال سعید در آخرین بازی ایران و عراق که با پیروزی تیم ملی کشورمان همراه بود نیز جزو 11 بازیکن تیم عراق بود.

سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان عنوان کرد: در فصل نقل وانتقالات، سامان صفا، امین متوسل زاده، عبدالله کرمی، سروش رفیعی، امید خالدی، حکیم نصاری، امیر شرفی، عباس یحیی بیگی و خیرالله ویسی به تیم فوتبال فولادخوزستان پیوستند.

تیم فولادخوزستان درهفته نخست یازدهمین دوره مسابقات فوتبال باشگاه های برتر کشور میزبان تیم شاهین بوشهر خواهد بود.

سه شنبه 4 مرداد 1390  11:19 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

تمرين عصر دوشنبه تيم فوتبال استقلال

تمرين عصر دوشنبه تيم استقلال درحالي برگزار شد که بازهم فرهاد مجيدي در مراحل آماده سازي اين تيم شرکت نداشت.

تمرین عصر دوشنبه تیم فوتبال استقلال از ساعت 18:30 در زمین شماره سه آزادی آغاز شد. تعداد تماشاگران حاضر در محل تمرین آبی پوشان به بیش از انگشتان یک دست نمی رسید که آنهم متاثر از اتفاقات روز گذشته و درگیری هواداران این تیم در حاشیه دیدار دوستانه با صبای قم بود.

با تاکید نیروهای حراست ورزشگاه آزادی تماشاگری اجازه ورود به زمین شماره سه را نداشت و تنها خبرنگاران و عکاسان می توانستند برای تهیه خبر و گزارش از مراحل آماده سازی آبی پوشان در این محل حضور یابند.

غیبت فرهاد مجیدی یکی از مهمترین اتفاقات تمرین عصر دوشنبه استقلال بود. براساس اعلام منصور پورحیدری، کاپیتان تیم استقلال به علت بیماری در تمرین این تیم شرکت نکرده است.

در غیاب فرهاد مجیدی، ایمان مبعلی با تیم استقلال تمرین کرد. این بازیکن که در فصل نقل و انتقالات از استقلال جدا شده و به الشارجه امارات پیوسته است از فرصت تعطیلی تمرینات این تیم اماراتی استفاده کرده و برای اینکه از شرایط آرمانی دور نشود، امروز کنار آبی پوشان به تمرین پرداخت.

میلاد میداودی و اسماعیل شریفات دو بازیکن تیم استقلال که دوران پس از مصدومیت را پشت سر می گذارند، امروز بصورت اختصاصی زیر نظر محمدرضا مولایی مربی بدنساز آبی پوشان تمرین کردند. مولایی امروز همچنین از فریدون زندی، حمید عزیززاده و میلاد میداودی تست آمادگی جسمانی گرفت.

آبی پوشان تمرین امروز را با دویدن و گرم کردن بدن‌های خود آغاز کردند، در ادامه هندبال بازی کردند و پس از آن در قالب سه گروه به بازی آقا وسط پرداختند. در بخش پایانی نیز آبی پوشان در قالب دو تیم در فضایی محدود فوتبال بازی کردند.

سه شنبه 4 مرداد 1390  11:20 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

ابراهيم‌زاده مديرفني شاهين بوشهرشد

بازيکن اسبق تيم ملي فوتبال مديرفني شاهين بوشهر شد.

محمود ابراهيم‌زاده امروز به عنوان مدير فني و مشاور عالي باشگاه شاهين بوشهر انتخاب شد. ابراهيم‌زاده سابقه حضور در تيم ملي را به عنوان بازيکن دارد و در گذشته سرمربي تيم‌هاي بوشهري بوده است.

سه شنبه 4 مرداد 1390  11:21 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

زنيد‌پور:باگل‌هاي بيشتري مالديو رامي‌بريم

هافبک تيم ملي فوتبال گفت: با گل‌هاي بيشتري نسبت به ديدار رفت مالديو را شکست خواهيم داد.

ميلاد زنيد‌پور در پايان تمرين تيم ملي فوتبال در جمع خبرنگاران تصريح کرد: انگيزه زيادي براي بازي برگشت با مالديو داريم و مي‌خواهيم در اين بازي با گل‌هاي بيشتري به پيروزي برسيم البته به شرط آنکه بازيکنان در زدن ضربات آخر دقت بيشتري کنند. مي‌خواهيم با يک برد خوب به مرحله گروهي مسابقات مقدماتي جام جهاني برسيم.

وي در مورد اينکه احتمال دارد با توجه به پيروزي در ديدار رفت او در ترکيب اصلي تيم قرار گيرد گفت: اين مسئله صددرصد به نظر کي‌روش و کادر فني برمي‌گردد.

سه شنبه 4 مرداد 1390  11:22 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

شهرداري تبريزتيمي قدرتمندراهي ليگ برترميکند

سرپرست تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: باشگاه شهرداري تبريز تيم خوب و يکدستي را راهي مسابقات ليگ برتر خواهد کرد.

میرعلی صالحی پناهی، بعد از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: میثم بائو و سعید دقیقی دو ملی پوش تیم شهرداری بلافاصله بعد از بازی مقابل مالدیو به تیم ملحق خواهند شد تا با قدرت تمام در اولین بازی لیگ به میدان برویم.

وی اضافه کرد: با توجه به جذب مربی باتجربه و موفقی چون یسیچ و همچنین پوشش نقاط ضعف فصل گذشته امیدواریم نماینده شایسته ای برای تبریز باشیم.

صالحی پناهی تصریح کرد: شهرداری تبریز با جذب پنج بازیکن به نامهای: ابراهیم میرزاپور، مهدی محمدزاده، ابوالفضل حاجی زاده، کمال کامیابی نیا و نبی اله باقری ها از لیگ برتر می تواند در طول فصل یک بازیکن دیگر لیگ برتری نیز جذب کند.

صالحی پناهی ادامه داد: بوژان، دراگوان و ساشا سه بازیکن خارجی شهرداری هستند که توانستند نظر یسیچ سرمربی تیم را به خود جلب کرده و به خدمت شهرداری درآیند همچنین باشگاه می تواند یک بازیکن دیگر خارجی از آسیا جذب کند.

سرپرست تیم شهرداری تبریز اظهار امیدواری کرد: بعد آخرین دیدار دوستانه مقابل ماشین سازی در سرعین تیم با آمادگی کامل راهی اولین مسابقه خود در لیگ یازدهم مقابل مس کرمان خواهد شد.

وی در پایان با انتقاد از اعلام نادرست اسامی تیم در برخی رسانه ها اذعان داشت: 10 بازیکن از شهرداری جدا شده اند و شهرداری با بازیکنانی چون: ابراهیم میرزاپور، مسعود همامی، داود نوشی صوفیانی، مهدی محمد پور، محمد ایرانپوریان، رسول پیرزاده، حبیب گردانی، بهنام داداش وند، وریا غفوری، میثم بائو، شهرام گودرزی، سعید دقیقی، بابک حاتمی، بهنام بیرانوند، محمدرضا زینال خیری، علی کریمی، کمال کامیابی نیا، نبی باقری ها، جعفر بذری، عیسی پرتو، مهرداد قنبری، مهدی محمدزاده، بوژان، دراگون، ساشا، ابوالفضل حاجی زاده و پیمان رنجبری پای در مسابقات لیگ برتر خواهد گذاشت.

صالحی پناهی تیم شهرداری را یکی از پرطرفدارترین تیم های لیگ خواند و اظهار امیدواری کرد: امسال نیز هواداران تبریز در تمامی نقاط کشور این تیم را تنها نگذارند.

وی گفت: هواداران فوتبال آذربایجان همیشه شهره عام و خاص بوده اند و از اعتبار خاصی در سراسر جهان برخوردارند.

سه شنبه 4 مرداد 1390  11:23 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

تيموريان:مي توانم مقابل مالديو بازي كنم

هافبک تيم ملي گفت:‌ مصدوميت بر طرف شده اميدوارم بتوانم در ترکيب تيم ملي در بازي تيم ملي با مالديو حضور داشته باشم.

آندرانيک تيموريان پس از تمرين امروز(دوشنبه) تيم فوتبال ايران اظهارکرد‌:‌تمرينات خوبي داشتيم و بازيکنان انگيزه زيادي پيش از بازي برگشت با مالديو دارند اميدوارم در اين مسابقه برگشت هم بتوانيم مالديو را با گل‌هاي زيادي شکست دهيم.  

وي درباره برطرف شدن مصدوميتش گفت: خدا را شکر خوب هستم و اميدوارم بتوانم در ترکيب تيم ملي حضور داشته باشم.

سه شنبه 4 مرداد 1390  11:24 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

نشست خبري باشگاه پرسپوليس شنبه آينده

اولين نشست خبري باشگاه پرسپوليس در فصل جاري روز شنبه هفته آينده برگزار مي‌شود.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، نشست خبري باشگاه پرسپوليس روز شنبه 8 مرداد با حضور حبيب کاشاني سرپرست باشگاه، محمود خوردبين سرپرست تيم، حميد استيلي سرمربي و علي کريمي کاپيتان تيم به همراه سومديک مربي تيم برگزار مي‌شود.
اين نشست از ساعت 14 تا 16 در سالن اجتماعات شهرداري منطقه 9 واقع در خيابان آزادي، نبش بلوار استاد معين برگزار مي‌شود.

سه شنبه 4 مرداد 1390  11:25 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

خبرهايي از استيل‌آذين

کاظم برجلو فصل آينده در تيم دسته اولي استيل‌آذين بازي خواهد کرد.

به نقل از سايت باشگاه استيل‌آذين، برخي از بازيکنان اين تيم با وجود داشتن قرارداد 2 ساله با باشگاه، پس از سقوط اين تيم به ليگ دسته اول از مسئولان استيل‌آذين درخواست کردند به صورت توافقي از اين تيم جدا شوند.

کاظم برجلو يکي از اين بازيکنان بود، اما کادر فني استيل‌آذين با توجه به نياز با جدايي او مخالفت کرد. پس از صحبت مسئولان باشگاه استيل‌آذين با برجلو، اين بازيکن يک سال ديگر در استيل‌آذين ماند و فصل آينده پيراهن قرمزپوشان را در ليگ دسته اول خواهد پوشيد.

* مسئولان باشگاه استيل‌آذين براي رفع نقاط ضعف تيم با چندين بازيکن خارجي مذاکره کردند و سرانجام با مياتوويچ کرواسي به توافق اوليه رسيدند. وي در باشگاه‌هاي اتريش و ويتنام بازي کرده است.
اين بازيکن امروز در تمرينات استيل‌آذين در سمنان شرکت کرد و مورد ارزيابي هومن افاضلي قرار گرفت.
افاضلي از اين بازيکن رضايت نسبي دارد.
تکليف اين بازيکن قرار است پس از تست پزشکي مشخص شود.

سه شنبه 4 مرداد 1390  11:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها