0

دوشنبه و سه شنبه 3 و 4 تیر

masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

اخبار دوشنبه و سه شنبه 3 و 4 تیر

با سلام خدمت دوستان گرامی

با توجه به اتمام بازیهای فوتبال لیگ برتر  و  جام حذفی 

اخبار مرتبط به حواشی تیم های لیگ برتر - مصاحبه های آنان و نقل و انتقال بازیکنان ، در پست هاي زير آخرين اخبار و حواشی مرتبط  به تيم هاي فوتبال ليگ برتر كشور  را در روزدوسنبه و سه شنبه 3 و 4 تیر 90   بصورت مجموع قرار داده ميشود

این اخبار به تناوب و در طول روز گذاشته خواهد شد    /   اميدوارم كه مور توجه دوستان قرار گیرد

دوستانی که در این تایپیک شرکت می کنند با مطالعه پست ها  لطفا از درج مطالب تکراری  خودداری کنند - ممنون

http://media.farsnews.com/Media/9004/ImageReports/9004052623/11_9004052623_L600.jpg

سه شنبه 4 مرداد 1390  10:40 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

پاسخ به:اخبار دوشنبه و سه شنبه 3 و 4 تیر

هجوم كاربران باعث اختلال درسايت راه‌آهن شد

هجوم ناگهاني علاقه‌مندان به سايت باشگاه راه‌آهن اين سايت را با مشکل مواجه کرده و هم‌اکنون سرويس‌دهي اين سايت تا اطلاع ثانوي مختل شده است.

به گزارش گل، سايت باشگاه راه‌آهن که پيش از آمدن دايي به‌طور ميانگين روزانه 50بازديدکننده داشت طي روزهاي اخير روزانه 3 تا 4هزار بازديدکننده داشته و همين موضوع باعث اختلال در کار سرويس‌دهي اين سايت شده است. بنا بر همين گزارش مشکل سايت راه‌آهن تا پايان ماه جاري ميلادي پابرجا خواهد بود.

سه شنبه 4 مرداد 1390  10:42 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

مرفاوي:هدف مس کسب سهميه آسيا است

سرمربي مس کرمان با اشاره به روند مطلوب آماده سازي مس کرمان گفت: هدف اصلي مس در کنار دوري از هرگونه حاشيه کسب سهميه بازيهاي آسيايي است.

مرفاوی در دیدار با مدیرعامل شرکت مس گفت: مس هم اکنون در حال آماده سازی تیم و بازیکنان برای دستیابی به شرایط مطلوب و شخصیت تیمی است.

وی به جذب بازیکنان مورد نظر تیم اشاره کرد و گفت: تنها هدف تیم قرار گرفتن در صدر جدول و کسب سهمیه آسیایی است زیرا مس در گذشته نیز نشان داده است توان حضور در جمع بهترینهای آسیا را دارد.

وی با اشاره به مدیریت مطلوب مس کرمان افزود: تیم هم اکنون به دور از حاشیه در حال آماده سازی است و این روند در آینده نیز ادامه می یابد زیرا برای کسب موفقیت رعایت انضباط تیمی و قرار گرفته در چارچوب تیم بسیار ضروری است.

وی با ابراز خوشنودی از حضور مجدد در جمع مردم کرمان گفت: عملکرد مس در فصل نقل و انتقالات منطقی و برحسب نیاز تیم بود و امیدواریم این امر در فصل جاری نتیجه بخش باشد.

مرفاوی با اشاره به اینکه استخوانبندی تیم حفظ شده است از این امر به عنوان مهمترین نقطه مثبت مس کرمان یاد کرد و گفت: سال گذشته زمان تجربه اندوزی بازیکنان جوان تیم بود و در سال جاری زمان چیدن زحمات سال گذشته است.

وی با اشاره به اینکه مس آماده رویارویی با تیمهای بزرگ لیگ برتر است گفت: با انگیزه بالایی که بازیکنان مس دارند طی سالهای اخیر همه تیمها از مس به عنوان یکی از قدرتهای فوتبال ایران یاد می کنند.

سه شنبه 4 مرداد 1390  10:43 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

مشکل درخشان حل شد

از روزي که حميد درخشان با شاهين بوشهر قرارداد بسته هر روز زمزمه‌هايي مبني بر اين‌که ثبت قرارداد اين مربي با مشکل مواجه شده شنيده مي‌شد.

سایت گل-بالاخره هم نام اين مربي در ليست 4نفره مربيان ليگ برتر که به سازمان ليگ احضار شده بودند منتشر شد. اما به نظر مي‌رسد اين مربي با حضور در فدراسيون مشکلات موجود را رفع کرده و مشکلي براي حضور در ليگ برتر نخواهد داشت.
 حمید درخشان با حضور در سازمان لیگ وتنظیم اظهارنامه ای مبنی بر اینکه سقف قرارداد را رعایت کرده وهرگونه مدرک وسندی علیه این امر وجود داشته باشد حاضر است محرومیت را بپذیرد، مشکل خود را حل شده دید. او امشب راهی بوشهر می شود تا فردا قراردادش را به ثبت برساند.

سه شنبه 4 مرداد 1390  10:43 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

گزارش تمرين استقلال

کاپيتان تيم استقلال بعد از چند روز غيبت دوباره از عصر امروز در کنار ساير بازيکنان تيم تمريناتش را آغاز کرد.

تيم فوتبال استقلال که خود را براي ليگ برتر يازدهم آماده مي‌کند از ساعت 18:15 دقيقه امروز در حالي تمريناتش را پيگيري کرد که بازيکنان اين تيم در زمين خيريه عمل واقع در ميدان پونک تهران مراحل آماده سازي خود را پشت سر گذاشتند.

* فرهاد مجيدي، کاپيتان استقلال با تاخير 30 دقيقه‌اي به مرحله تمرين آبي پوشان آمد تا پس از چند روز غيبت در تمرينات اين تيم شرکت کرد.

* از آنجا که محل تمرين آبي‌پوشان تغيير پيدا کرده و دور تا دور زمين چمن مجموعه ورزشي خيريه عمل فنس‌کشي شده، عکاسان براي تهيه عکس دچار مشکل شدند و مجبور به شدند تا روي پشت بام رختکن تمرين آبي پوشان را پوشش تصويري دهند. همچنين خبرنگاران و تماشاگران اندک حاضر در تمرين در شرايطي نامناسب به تهيه گزارش از تيم فوتبال استقلال پرداختند.

* پرويز برومند که نزديک 23 روز است که به آبي پوشان تمرين مي‌کند به دليل کشيدگي عضلات عصر امروز نتوانست در کنار ساير بازيکنان تمرين کند.

* منصور پورحيدري، سرپرست تيم استقلال در تمرين عصر امروز غايب بود و علي اميري معاون باشگاه استقلال در کنار اعضاي اين تيم حضور داشت.

* ايمان مبعلي مثل روز گذشته در تمرين آبي پوشان شرکت کرد و پا به پاي ساير بازيکنان اين تيم به تمرين پرداخت.

* ميلاد ميداودي و حميد عزيززاده به دويدن دور زمين و کارهاي اختصاصي پرداختند.

* دويدن دور زمين در فوتبال تاکتيکي از اصلي‌ترين برنامه‌هاي امروز آبي پوشان بود که در اين برنامه‌ها هنکه مربي آلماني تيم استقلال جريان تمرين را در مواقع لازم قطع کرده و توصيه‌هاي لازم را به آبي پوشان انجام مي‌داد.

* در جريان مسابقه فوتبال درون تيمي آبي پوشان که ميان دو تيم سبز و آبي برگزار شد، مجتبي جباري دچار آسيب ديدگي جزئي شد تا به همين خاطر زانوي خود را به مظلومي نشان داد و 20 دقيقه آخر تمرين را از گوشه‌اي از زمين تماشا مي‌کرد.

*‌آخرين مرحله تمرين تاکتيکي آبي پوشان شوت به سمت دروازه بود که بازيکنان انگيزه خاصي براي زدن اين ضربات داشتند.

*اعضاي تيم استقلال بعد از پايان تمرين با اتوبوس راهي هتل لاله شدند،چرا که استقلالي‌ها در اردوي يک هفته‌اي به سر مي‌برد.

تيم فوتبال استقلال از هفته اول رقابت‌هاي ليگ برتر يازدهم در فصل جديد روز دوازدهم مرداد ماه در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان ميهمان سپاهان اصفهان خواهد بود.

سه شنبه 4 مرداد 1390  10:44 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

خليلي در تيررس يك تيم ليگ برتري

اگرچه محسن خليلي هنوز با هيچ تيمي قرارداد نبسته اما پرونده بازي او در ليگ برتر يازدهم هنوز به طور کامل بسته نشده است.

با وجود اين‌که مهلت ثبت قرارداد براي بازيکنان ليگ برتري به پايان رسيده اما بازيکنان خارجي و بازيکنان آزاد هنوز براي ثبت قرارداد با باشگاه‌هاي ليگ برتر فرصت دارند. محسن خليلي که قراردادش با باشگاه استيل‌اذين به پايان رسيده مي‌تواند به‌عنوان بازيکن آزاد با تيم‌هاي ليگ برتر قرارداد ببندد و در اين صورت فقط تا هفته دوم اجازه بازي نخواهد داشت.

خليلي در حال حاضر مورد توجه يکي از باشگاه‌هاي ليگ برتر قرار گرفته و در صورت توافق با اين تيم قرارداد خواهد بست. او يکي دو پيشنهاد هم از تيم‌هاي ليگ يکي دارد اما تمايلي به بازي در ليگ يک ندارد.

سه شنبه 4 مرداد 1390  10:46 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

کعبي:دايي ترکيب اصلي راه آهن راپيداکرده است

هافبک اسبق تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: دايي مربي باهوشي است و توانسته درهمين مدت کوتاه و با برپايي اردوي تدارکاتي به ترکيب و اسکلت اصلي تيم راه آهن دست يابد.

حسين کعبي افزود: شرايط راه آهن و وضعيت بازيکنان تيم مناسب است و طبق دستور کادر فني روزانه 3 جلسه تمريني در دستور کار داريم.
 وي افزود:‌ البته از آنجا که تيم دير بسته شد و تمرينات را به موقع آغاز نکرديم بازيکنان هنوز از نظر شرايط بدني به حد مطلوب نرسيده اند اما از نظر هماهنگي پيشرفتمان قابل توجه بوده است.
 هافبک تيم فوتبال راه آهن شهرري که به نظر مي رسيد از برپايي اردو تدارکاتي اين تيم در اردبيل کاملا رضايت دارد، افزود:دراين اردو با تيم هاي ماشين سازي تبريز و مس سرچشمه نيز 2 ديدار تدارکاتي نيز برگزار کرديم که به ترتيب با نتايج 2 برصفر و 2 بر 1 مقابل اين تيم ها به برتري رسيديم.
 وي گفت:البته انتظار نداشتم راه آهن بازيکنان به اين خوبي داشته باشد خوشبختانه اين تيم بازيکنان خوبي از گذشته دارد آنان درعين جواني بسيار با انگيزه هستند و به طور حتم همين موضوع رمز موفقيت اين تيم درفصل جاري خواهد بود.
 کعبي درخصوص نخستين بازي تيم راه آهن در چارچوب رقابت هاي ليگ برتر مقابل ذوب آهن نيز گفت: ذوب آهن يکي از مدعيان کسب عنوان قهرماني ليگ برتراست از اينکه در نخستين ديدار خود مقابل اين تيم خوب قرار مي گيريم بسيارخوشحالم.
 به اعتقاد وي انگيزه بازيکنان راه آهن براي اين ديدار بسيار بالا است ازاين رو کسب هر 3 امتياز اين بازي براي تيم راه آهن دور از دسترس نخواهد بود. 

سه شنبه 4 مرداد 1390  10:46 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

500ميليون هزينه اسکوربوردورزشگاه ناقص

تنها مشکل ورزشگاه نقش جهان نداشتن اسکوربورد بود که با همت مسوولين شرکت توسعه وتجهيز ورزشي اين مشکل هم برطرف شد.

خبرآنلاین ، با وجود اینکه هنوز تکمیل ورزشگاه آغاز نشده و در خوشبینانه‌ترین حالت استادیوم 5/1 سال پس از آغاز پروژه تکمیل به بهره‌برداری می‌رسد، شرکت توسعه با خرید اسکوربورد ورزشگاه نقش‌جهان به نوعی در وقت صرفه جویی کرده است!

اسکوربورد ورزشگاه با هزینه‌ای بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان از سوی شرکت توسعه و از طریق صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان خریداری شده است.

نکته جالب در مورد این اسکوبورد این است که، هیچ کس حاضر به تحویل گرفتن آن نشد و مسئولان اداره‌کل تربیت بدنی از تحویل گرفتن آن پس از ورود خودداری کردند تا با دخالت مسئولان استان،شرکت رافگیل، پیمانکار سالن ۶ هزار نفره، این اسکوربورد در سالن ۶ هزار نفره ورزشگاه مستقر شد.

سه شنبه 4 مرداد 1390  10:47 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

بزرگترين آرزويم پوشيدن دوباره پيراهن استقلال

دروازه‌بان پيشين تيم فوتبال استقلال که تمريناتش را در کنار آبي پوشان پيگيري مي‌کند گفت: بزرگترين آرزويم اين است که دوباره پيراهن استقلال را برتن کنم.

پرویز برومند که چند سال پیش دروازه بان اول تیم فوتبال استقلال بود و در رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2002 نیز یکی از سنگربانان تیم ملی بود پس از سه سال دوری از میادین فوتبال دوباره در تمرینات آبی پوشان شرکت می کند و قصد دارد مجددا به درون چارچوب برگردد.

برومند با تایید این مطلب گفت: از اردیبهشت ماه تمریناتم را به طور جدی شروع کرده ام و باانگیزه زیادی هم دنبال رسیدن به شرایط ایده‌ال هستم. الان حدود 70 درصد آماده ام و تمام تلاشم این است که با حضور درون دروازه به آمادگی مطلوب برسم.

دروازه بان پیشین تیم فوتبال استقلال در ادامه با تشکر از مدیریت و کادر فنی آبی پوشان گفت: روز به روز از نظر شرایط بدنی بهتر می شوم و به دنبال این هستم که با بازی کردن شرایط مطلوبی پیدا کنم. من تشنه بازی هستم و امیدوارم شرایط برای این امر فراهم شود.

وی حضور مجدد در استقلال را جزو بزرگترین آرزوهایش برشمرد و خاطرنشان کرد: من سه سال از فوتبال دور بودم و حالا آماده ام تا عقب ماندگی هایم را جبران کنم. از چند تیم لیگ دسته اولی پیشنهاد دارم اما با صبر و حوصله تیم جدیدم را انتخاب خواهم کرد و خدا را شکر می کنم که هر چه خواسته ام به من داده است.

پرویز برومند در پایان خاطرنشان کرد: از همه کسانی که باعث شده اند من به فوتبال برگردم تشکر می کنم و امیدوارم بتوانم با ارائه بازیهای خوب به محبت های همه آنها پاسخ دهم.

سه شنبه 4 مرداد 1390  10:48 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

دررابطه باکاپيتاني تصميم گيرنده قطعا من هستم

سرمربي پرسپوليس در واکنش به احضارش به سازمان ليگ به دليل ارتباط با دو خبرنگار گفت: در ارتباط من با دوستان خبرنگارم حد و مرزها مشخص است.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، حميد استيلي در مورد خبري درباره دعوت به کميته منشور اخلاقي فدراسيون فوتبال، اظهار داشت: با شناختي که از آقای محمدي و آقاي عليپور دارم بعيد مي دانم چنين خبري قبل از اطلاع و اعلام به من رسانه اي شود.

وي در خصوص آنچه ارتباط با دو خبرنگار عنوان شده است، تصريح کرد: ما نزديک به 10 روز است که در اردوي ترکيه بدون حاشيه کار مي کنيم و خدا را شکر مشکلي نداريم و تيم روند رو به رشدي دارد و به آن اهدافي که مد نظرمان است نزديک مي شويم. با اين حال خبري در رابطه با دعوتم به کميته منشور اخلاقي فدراسيون فوتبال منتشر شده است که دليل آن را نمي‌دانم. براي خبرنگاران و اصحاب رسانه احترام زيادي قائلم. با اکثريت آنها رابطه خيلي خوب و دوستي زيادي دارم و اعتقاد من بر اين است که آنها قشر زحمتکشي هستند که واقعا کارشان را خوب انجام مي دهند.

استيلي افزود: در ارتباط من با دوستان خبرنگارم حد و مرزها مشخص است و هيچ موردي جز دوستي و رفاقت وجود ندارد. به تمام دوستانم افتخار مي کنم چرا که آنها را خوب مي شناسم. در نوع ارتباطات من همه چيز شفاف است و من به حدي سالم زندگي کردم که مي توانم به اين زندگي سالم افتخار کنم.

وي ادامه داد: قطعا باشگاه هم در اين رابطه ورود خواهد کرد و به اين موضوع رسيدگي مي کند. من چندين بار شماره محمدي را گرفتم تا از صحت و سقم اين خبر اطلاع يابم که متاسفانه نتوانستم موفق به اين تماس شوم.

استيلي خاطرنشان کرد: ما بايد ابتدا صحت و سقم اين خبر را بررسي و بعد در موردش صحبت کنيم ولي در صورت درست بودن اين خبر، بهتر بود مسئولان سازمان ليگ ابتدا اين مسئله را عنوان، بررسي و تحليل و بعد آن را رسانه اي مي کردند. من آقای محمدي و آقاي عليپور را خوب مي شناسم و با آنها ارتباط دارم و مي دانم که وجود اين دو نفر براي فوتبال ما واقعا مفيد است و با توجه به اينکه از نزديک کار اين دو نفر را ديدم، نمي دانم چه قضيه اي پيش آمده که از من نام برده اند. در حال حاضر ما از ايران دور هستيم و به محض ورود به تهران صددرصد اين عزيزان را مي بينم و با آنها صحبت مي کنم. شايد دليل خاصي در رابطه با اين مسئله وجود داشته باشد و يقينا من هم جوابگوي آن خواهم بود.

سرمربي پرسپوليس در مورد کاپيتان تيم پرسپوليس نيز گفت: در رابطه با کاپيتاني بايد بگويم قطعا من تصميم گيرنده هستم و هر کسي را صلاح بدانم به عنوان کاپيتان اين تيم انتخاب و معرفي مي کنم. اين حق مسلم من است و مسلما تيمم را بيشتر از فرد دوست دارم و دوست دارم پرسپوليس نتيجه بگيرد.

سه شنبه 4 مرداد 1390  10:50 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

سپاهان با تربيت يزد ديدار مي‌كند

تيم هاي فوتبال فولاد مبارکه سپاهان و تربيت يزد فردا در ديداري تدارکاتي به مصاف هم مي روند.

به نقل از پايگاه خبري سپاهان، اين ديدار ساعت 18فردا (چهارشنبه) در مجموعه فرهنگي ورزشي فردوس اصفهان برگزار مي شود.

سه شنبه 4 مرداد 1390  10:52 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

فلاحت‌زاده مديرفني تيم فوتبال سايپا شد

بازيکن پيشين تيم فوتبال سايپا به عنوان مدير فني اين تيم انتخاب شد.

امروز و در حضور آرش کوشا مديرعامل، بازيکنان و کادر فني تيم فوتبال سايپا فرشاد فلاحت‌زاده به عنوان مديرفني اين باشگاه انتخاب شد.
فلاحت‌زاده در گذشته بازيکن تيم سايپا بوده و در رده‌هاي مختلف در اين باشگاه مربيگري کرده است.

سه شنبه 4 مرداد 1390  10:52 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

قلعه‌نويي مديرفني نساجي قائمشهر شد

مالک باشگاه نساجي قائمشهر از انتخاب سرمربي تراکتورسازي به عنوان نماينده وي و مديرفني نساجي خبر داد.

مهدي پرهام در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، عنوان کرد: امير قلعه‌نويي را به عنوان نماينده خود و مديرفني تيم انتخاب کردم تا در مورد کادر فني تيم تصميم بگيرد.

وي ادامه داد: ساعي نماينده تام الاختيار و سرپرست باشگاه است و قلعه‌نويي نيز در هفته آينده سرمربي تيم را انتخاب خواهد کرد. با او صحبت‌هاي لازم را انجام داديم‌ و قرار شد کارش را آغاز کند.

سه شنبه 4 مرداد 1390  10:53 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

بازگرداندن نام پرسپوليس به هواداران ميليوني

مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: اميدواريم بتوانيم تثبيت نام پرسپوليس را در سال جاري به پيشگاه مردم هديه کنيم.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، مصطفي شکري، مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس درباره دومين جلسه رسيدگي به دعوي باشگاه عليه شرکت متعلق به اسماعيل وفايي (مدعي نام پرسپوليس) که هفته گذشته در مجتمع قضايي شهيد بهشتي برگزار شد، گفت: در اين جلسه ايرادات مطرح شده از سوي خوانده با ارائه ادله ابرازي از سوي باشگاه وارد دانسته نشد که در ادامه جلسه قاضي رسيدگي کننده به ماهيت دعوا هاي مطرح شده پرداخت.

وي تاکيد کرد: حسب دعوت دادگاه، نمايندگان سازمان ثبت شرکت‌ها نيز جهت ارائه توضيحات لازم در جلسه حضور داشتند. نماينده محترم سازمان ثبت در توضيحاتي اعلام کرد که شرکتي تحت عنوان شرکت پرسپوليس با مديريت آقاي اسماعيل وفايي در ارديبهشت سال 70 ثبت شده است اين در حالي است که سوابق نشان مي‌دهد 49% سهام شرکت مذکور به سازمان تربيت بدني تعلق داشته و متعاقبا در سال 76 سهام مذکور به صورت عجيبي به اشخاص ثالث واگذار شده است.

شکري افزود: دفاعيات باشگاه از خواسته خود براي ابطال نام شرکت خوانده بر اساس اين واقعيت بيان شد که اولا شرکت خوانده در زمان تاسيس متعلق به سازمان تربيت بدني بوده و انتقال متعاقب سهام غير قانوني صورت پذيرفته است و ثانيا با توجه به اينکه شخصيت تيم فوتبال پرسپوليس بسيار پيش‌تر از زمان ثبت رسمي شرکت خوانده تحقق يافته و ايجاد شده است. اين نام با سابقه‌اي تاريخي قريب 30 سال متعلق به آحاد مردم ايران است.

وي عنوان کرد: بر اساس مفاد ماده 8 کنوانسيون پاريس نامي تجارتي همچون پرسپوليس که سابقه، تاريخ و ريشه چند ده ساله در فرهنگ و حافظه تاريخي جامعه دارد، حتي بدون تشريفات ثبت مورد حمايت قانون قرار دارد و افراد نمي‌توانند با استفاده از خلا مديريتي ايجاد شده در آن مقطع زماني، اين ميراث فرهنگي و تاريخي را به نفع خود مصادره کنند.

مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس افزود: در ادامه جلسه مدارک مربوط به مالکيت مسلم دولت بر امتياز تيم فوتبال پرسپوليس ارائه شد. همچنين به اطلاع دادگاه رسيد که وزارت ورزش (سازمان تربيت بدني) نيز به عنوام مالک سهام شرکت خوانده، دعوي خود را عليه خوانده مطرح کرده است که موضوع در مرجع قضايي صالحه و دست رسيدگي است.

وي ادامه داد: اين باشگاه حسب وظيفه قانوني خود مصمم به بازگرداندن نام محبوب پرسپوليس به دامان ميليون‌ها هوادار عزيز و احيا حقوق مادي و معنوي باشگاه به عنوان يک شرکت متعلق به مردم است.

شکري در پايان خاطرنشان کرد: بسيار اميدواريم که مرجع قانوني رسيدگي کننده با عنايت به مقررات حاکم بر موضوع و وضوح تعلق نام پرسپوليس به ملت از مصادره اين نام به نفع اشخاص ثالث جلوگيري نمايد و اميدواريم بتوانيم تثبيت نام پرسپوليس را در سال جاري به پيشگاه مردم هديه کنيم.

سه شنبه 4 مرداد 1390  10:55 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای

رضاييان:باشگاه فولاد از كميته انضباطي طلب دارد

معاون باشگاه فولاد خوزستان گفت: تا جايي که مي‌دانم جلالي در اين دو سال با باشگاه قرارداد سفيد امضا کرده است.

مسعود رضاييان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد احضار مجيد جلالي به سازمان ليگ براي توضيح در مورد مبلغ سقف قراردادش اظهار داشت: تا جايي که من مطلع هستم جلالي در اين دوسالي که در فولاد بوده چک سفيد امضا کرده است. شايد سازمان ليگ اين شک و شبهه را به خيلي ها داشته باشد اما تا جايي که مي دانم باشگاه فولاد از سقف قرارداد تخطي نکرده است.

معاون باشگاه فولاد ادامه داد: نامه اي از سوي سازمان ليگ در باشگاه نديدم. به نظر من هرکسي در اين خصوص واکنش خاص خودش را دارد. مثلا امير قلعه نويي گفت نمي خواهد به سازمان ليگ برود چون نمي خواهد دروغ بگويد اما فکر مي کنم جلالي به سازمان ليگ برود. به هر حال اين مسائل در فوتبال ما بايد کم کم درست شود و يکدفعه نمي توان همه چيز را اصلاح کرد.

رضاييان در خصوص اينکه آيا باشگاه فولاد بدهي به بازيکن يا مربي ندارد، گفت: فکر مي کنم فولاد تنها باشگاهي باشد که از کميته انضباطي طلب دارد. پرونده مربوط به دو سال قبل است. بازيکني در حالي که قرارداد داخلي با ما امضا کرده بود به تيم ديگري رفت و بايد به باشگاه خسارت مي داد اما هنوز اين پول داده نشده است. بدهي هم به هيچ نفري نداريم.

وي در خصوص جذب سعيد ماسال گفت: اين بازيکن را فرداي نقل و انتقالات جذب کرديم. البته با او قرارداد رسمي امضا نکرديم و بايد مدارکش که شامل رضايت‌نامه مي شود را بياورد و سپس قراردادش ثبت شود. سامال پس از سپري کردن مدتي که قانون در نظر گرفته مي تواند براي فولاد بازي کند.

سه شنبه 4 مرداد 1390  10:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها