0

دريچه اي به دانشگاه

ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

دريچه اي به دانشگاه

رئيس دولت اصلاحات اعتراف كرد: تهديد دانشجويان در سال 83 بهترين خاطره خاتمي
محمد خاتمي در ديدار با دانشجويان اعضاي انجمن فرهنگ و سياست دانشجويان دانشگاه شيراز جدال لفظي با دانشجويان در سال 83 را يكي از بهترين خاطرات خود خواند.
به گزارش خبرنامه دانشجويان ايران رئيس دولت اصلاحات در اين جلسه گفت: «يكي از بهترين خاطرات من سال 83 بود كه در دانشگاه تهران به عنوان رئيس جمهور و رئيس شوراي عالي امنيت ملي و دومين مقام كشور صحبت مي كردم و دانشجويان اعتراض هاي تندي كردند. من مطمئن بودم جواني كه بلند شده و اعتراض مي كند ذره اي نگران نيست كه بيرون از اين در با او برخورد خواهد شد.»
لازم به ذكر است در مراسم روز دانشجو در دانشكده فني دانشگاه تهران سال 83 و در ميان صحبت هاي رئيس جمهوري وقتي عده اي با هو كردن، صحبت هاي وي را قطع مي كردند، خاتمي برافروخته شد و گفت: «اين خلاف دموكراسي است اين چه وضعي است كه ايجاد كرده ايد؟ مگر شما چند نفر هستيد كه هو مي كنيد؟ كاري نكنيد كه بگويم بيرونتان كنند، آدم باشيد، گوش بدهيد و تحمل كنيد.»
جالب آنكه در مراسم 16 آذر 83 خاتمي كه با شعارهاي تند دانشجويان كه خواستار پاسخگويي وي بودند، رو به رو شد به حالت قهر مراسم را ترك كرد.
سؤال اينجاست آيا خاتمي دچار آلزايمر تاريخي شده يا اتفاقي ديگر در آن جلسه رخ داده كه موجب مسرت و به يادماندني شدن آن اتفاقات در ذهن سيدمحمد خاتمي شد؟!
در گفت وگو با معاون دانشجويي وزير علوم مطرح شد؛

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

سه شنبه 4 مرداد 1390  2:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها