ايمان با استقلال تمرين كرد
مبعلي: ميخواستم بازگردم اما الشارجه اجازه نداد
خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال استقلال گفت: ميخواستم بازگردم اما الشارجه اجازه نداد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ايمان مبعلي كه با الشارجه امارات قرارداد بسته هم اكنون در ايران حضور دارد و عصر امروز در تمرين استقلال حاضر شد و با اين تيم به تمرين پرداخت. چندي قبل مسئولان استقلال از باشگاه الشارجه درخواست كردند تا مبعلي به استقلال بازگردد اما باشگاه اماراتي براي آزاد كردن مبعلي 2ميليون دلار درخواست كرد تا استقلالي ها را از بازگرداندن ايمان پشيمان كند.
مبعلي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص حضورش در تمرين استقلال اظهار داشت: براي چهار، پنج روزي به ايران بازگشتم. قراردادم با الشارجه نهايي شده است. استقلال به من پيشنهاد داده بود بازگردم اما باشگاه الشارجه موافقت نكرد.
وي افزود: چون ويزاي آلمان نداشتم نتوانستم همراه الشارجه به آلمان بروم و از باشگاه اجازه گرفتم تا بازگشت اين تيم از اردو به ايران بيايم. اكنون هم از مربيان استقلال اجازه گرفتم تا در اين مدت كه در ايران هستم با استقلال تمرين كنم.
مبعلي خاطر نشان كرد: وقتي پيشنهاد استقلال مطرح شد همه چيز را به باشگاه الشارجه سپردم اما آنها موافقت نكردند و من از چند روز ديگر در تمرينات اين تيم شركت مي كنم.