خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني بارسلونا گفت: بدون شك سانچس در بارسلونا به يك ابر ستاره تبديل ميشود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ليونل مسي تصريح كرد: خريد اخير باشگاه بسيار عالي بوده و تصور من اين است كه به اندازه تمام خريدهاي رئال مادريد ارزش داشته است.
وي افزود: سانچس آينده بسيار خوبي دارد و اطمينان دارم كه در لباس بارسلونا به يك ستاره بزرگ تبديل خواهد شد.
مسي در خصوص وضعيت بارسلونا نيز گفت: اوضاع جسمي و روحي بازيكنان بسيار خوب است و شنيدهام كه شادابي هميشگي در تيم وجود دارد، من نيز به زودي به اردوي تيم ملحق خواهم شد و در كنار ساير بازيكنان تمرين خواهم كرد. به اين تعطيلات نياز داشتم و اكنون با نيرو و روحيه راهي بارسلونا خواهم شد.
اين بازيكن درباره تيم ملي آرژانتين گفت: تيم ملي معني مشخصي دارد و از بازيكنان و مربيان خود تشكيل ميشود. من به تنهايي قدرت اداره تيم ملي را ندارم، در مسابقات كوپا آمهريكا هيچ بازيكني كه مكمل من باشد در كنارم حضور نداشت، نه اينكه من بهترين بازيكن آرژانتين باشم اما هر كسي وظايفي بر عهده دارد و من براي اجراي وظايفم نياز به همكاري يك مكمل خوب داشتم.
انتهاي پيام/خ