خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: اينكه بگويم در ليگ چه رتبهاي كسب ميكنيم، ديوانگي است.
به گزارش خبرگزاري فارس، عبدالله ويسي پس از برتري 3 بر يك برابر استقلال در ديدار دوستانه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از استقلالي ها تشكر مي كنم كه با ما بازي كردند. بازيكنان ما هم فرق خود را با يك تيم آسيايي متوجه شدند.
وي درباره اينكه هنوز هم مي گويد صبا پديده ليگ مي شود، گفت: هنوز هم سر حرفم هستم. من به اين بازيكنان اعتقاد دارم. در بين شاگردانم بازيكن جوان، با تجربه و با انگيزه ديده مي شود.
سرمربي تيم صبا در پاسخ به اين سؤال كه آيا استقلال را كهكشاني ديد يا خير عنوان كرد: مهم برگزاري اين بازي و شناخت تيم براي مربيان بود. حتما آنها به خواسته خود رسيدند. نتيجه مهم نيست و مهم خواسته هاي مربيان بود.
ويسي تاكيد كرد: 70 درصد تيم ما تغيير كرده اما مربي بايد شهامت داشته باشد. مربي نبايد پشت سر بازيكنان نامي مخفي شود. اسم ها براي من قابل احترام هستند اما اين تيم است كه بازي مي كند نه اسم ها. اسم هاي بزرگي در استيل آذين بودند اما اين تيم با هزينه بالا سقوط كرد. بازيكنان جوان انگيزه دارند.
وي در جواب به اين پرسش كه صبا در ليگ چه مقامي كسب مي كند، گفت: اينكه بگوييم تيم چندم مي شود ديوانگي است اما سعي مي كنيم به نيمه هاي بالاي جدول برسيم. نهم هم شويم خوب است.