0

اخبارکوتاه از دنيا

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

اخبارکوتاه از دنيا

الکسيس سانچس مهاجم جديد بارسلونا که مراسم معارفه خود را امروز در نوکمپ تجربه مي‌کند، گفت: «هرگز دوست ندارم به رونالدوي دوم تبديل شوم، من سانچس اول هستم و قصد دارم در لباس بارسلونا بدرخشم.»

آرسنال در ادامه ديدارهاي آزمايشي قبل از شروع فصل با نتيجه 2 - يک مقابل کلن ميزبان آلماني که لوکاس پودولسکي، ملي‌پوش معروف خود را به عنوان کاپيتان در اختيار داشت، برنده شد.

پپ گوارديولا سرمربي بارسلونا درباره رفتن بويان کرکيچ به رم گفت: «متوجه نمي‌شوم چرا رسانه‌هاي کاتالونيا علاقه دارند مرا مقابل بويان کرکيچ قرار دهند، او بازيکن محبوب من بود اما با توجه به شرايط فصل مجبور بودم از او به عنوان يک بازيکن ذخيره استفاده کنم. او سرمايه بارسلونا بود و از فروش او هرگز خوشحال نشدم.»

يونايتدي‌ها در ادامه تور آمريکايي خود موفق شدند در ورزشگاه سولجر فيلد 3 - يک از سد شيکاگو حريف حاضر در ليگ حرفه‌اي ايالات متحده عبور کنند.

بارسلونا برابر قهرمان ليگ حرفه‌اي کرواسي به تساوي بدون گل رضايت داد. شاگردان گوارديولا در استاديوم 35 هزار نفري پولخود اسپليت کرواسي مقابل هايدوک به تساوي صفر - صفر رسيدند و نتوانستند قدم اول در تور تابستاني را با پيروزي بردارند.

مانوئل پيگريني مربي شيليايي باشگاه مالاگا در صحبت‌هايي اعلام کرد که دوست ندارد او را با پپ گوارديولا و مورينيو مقايسه کنند و معتقد است که بارسلونا همچنان بهترين تيم دنياست.

رومئو بکام، پسر ديويد بکام، ستاره سابق باشگاه منچستريونايتد و رئال‌مادريد، يکي از طرفداران پر و پا قرص بارسلونا بود. دوربين‌هاي خبري پاپاراتزي‌ها هم تصويري از رومئو با پيراهن و شورت بارسلونا را شکار کردند.

موريسي راماليو، سرمربي سانتوس، تأکيد کرد که نيمار حداقل تا زمان برگزاري رقابت‌هاي جام باشگاه‌هاي جهان اين باشگاه را ترک نمي‌کند.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

دوشنبه 3 مرداد 1390  1:19 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها