0

تيموريان: دوست دارم با استقلال قهرماني را تجربه كنم

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

تيموريان: دوست دارم با استقلال قهرماني را تجربه كنم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: دوست دارم امسال با استقلال قهرماني را تجربه كنم و اميدوارم در انتهاي فصل به اين هدف برسم.

به گزارش خبرگزاري فارس، آندرانيك تيموريان كه به دليل مصدوميت نتوانست مقابل مالديو بازي كند در گفت‌وگويي با سايت رسمي باشگاه استقلال در خصوص بازي تيم‌ملي و انگيزه‌هاي خود با پيراهن آبي پوشان صحبت كرد.

*به دليل مصدوميت نتوانستي مقابل مالديو بازي كني؟

در اردوي اتريش از ناحيه كنار زانو دچار مصدوميت شده بودم و با صلاحديد كادر فني و نظر كادر پزشكي تيم‌ملي مقابل مالديو بازي نكردم تا پس از رفع كامل آسيب‌ديدگي‌ام به دنبال بازي كردن باشم.

*چه ارزيابي از پيروزي تيم‌‌ملي مقابل مالديو داري؟

بازي خوبي انجام داديم و با گل‌هاي بيشتري هم مي‌توانستيم حريف را شكست دهيم. اما بدشانسي آورديم و در ضربات آخر هم بي‌دقت بوديم تا تعداد گل‌هاي‌مان در عدد چهار باقي بماند. باز خدا را شكر مي‌كنم كه پيروزي خوبي به دست آورديم.

* تيم حريف هم كم‌وقت تلف نكرد.

اگر آنها اين قدر وقت‌كشي نكرده بودند ما مي‌توانستيم با گل‌‌هاي بيشتري مالديو را شكست دهيم. اما به هرحال فوتبال ما با فوتبال مالديو قابل مقايسه نيست و حتما در بازي برگشت باز هم به دنبال پيروزي پرگل حريف هستيم.

* براي بازي برگشت مشكل آسيب‌ديدگي نداري؟

نه، امروز هم با تيم‌ملي تمرين كردم و خدا را شكر مشكلي براي به ميدان رفتن در مالديو ندارم.

* خسرو حيدري هم كه به استقلال پيوست.

نظرم در خصوص آمدن خسرو مثبت است. او بازيكن خوب و شايسته‌اي است و اميدوارم در استقلال بتواند موفق عمل كند.

* در يك عكس شما، مجتبي جباري و خسرو حيدري، هر سه در تيم جوانان استقلال كنار هم هستيد و حالا زمان‌ طوري ورق خورده كه دوباره هر سه شما اين‌بار در بزرگسالان استقلال كنار هم باشيد.

آن عكس يك عكس يادگاري براي چند سال پيش بود و خوشحالم كه الان هر 3 ما در كنار هم هستيم. اما واقعيت اين است كه تيم كامل استقلال آندو، مجتبي و خسرو نيستند. ما يك تيم هستيم كه همه بايد به هم كمك كنيم تا استقلال موفق شود. همه بازيكنان ما تجربيات و قابليت‌هاي بالايي دارند كه آن را در استقلال به كار مي‌گيرند تا تيم به دنبال قهرماني در ليگ باشد.

*پيش‌بيني شما از ليگ چيست؟ استقلال قهرمان مي‌شود؟

آندرانيك تيموريان هيچ پيش‌بيني در خصوص ليگ نمي‌كند. من فقط مي‌توانم بگويم سه، چهار تيم شخصيت قهرماني در ليگ دارند كه يكي از آن تيم‌ها، استقلال است. حالا همه چيز بستگي به عملكرد ما در مسابقات دارد.

*و انگيزه‌هاي خودت در استقلال؟

در وهله اول از لحاظ فوتبالي و اخلاقي به دنبال پيشرفت هستم. دوست دارم امسال با استقلال قهرماني را تجربه كنم و اميدوارم در انتهاي فصل به اين هدف برسم.

* نقل و انتقالات استقلال را چطور ارزيابي مي‌كني؟

استقلال برحسب نياز كادر فني در نقل و انتقالات عمل كرده و فكر مي‌كنم فتح‌الله‌زاده هم بازيكنان موردنظر كادر فني را جذب كرده‌اند اما اين مسئله باز هم سبب اثبات قهرماني استقلال نمي‌شود. ما بايد در بازي‌هاي ليگ تلاش كنيم تا بتوانيم به قهرماني برسيم.

انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 2 مرداد 1390  5:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها