0

سرمربي مالديو: نااميد شدم

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

تهران- سرمربي تيم ملي مالديو پس از شكست چهار برصفر تيمش برابر ايران گفت: از نمايش بازيكنان مالديو در ديدار امشب نااميد شدم.

به گزارش شنبه شب ايرنا؛ 'ديگو آندرس' در گفت وگو با خبرنگاران خاطرنشان كرد: به طور كلي از عملكرد بازيكنان تيم مالديو نااميد شدم؛ چرا كه آنان دستورات كادر فني را در بازي به اجرا نگذاشتند و همين مسأله شبب شد تا با چهار گل شكست بخوريم.

وي ادامه داد: بازيكنان مالديو با استرس و ترس زيادي بازي را آغاز و ادامه دادند به طوري كه بيشتر، توپ در زمين ما بود.

آندرس ضمن تمجيد از عملكرد دروازه بان اين تيم گفت: اگر سنگربان ما روز خوبي نداشت، فاجعه ديگري براي تيم مالديو رخ مي داد.

وي تصريح كرد: مشكل اصلي بازيكنان مالديو كمبود تجربه و ترس از رويارويي با تيم ايران بود و اگر ما مي توانستيم توپ را بيشتر در اختيار داشته باشيم به طور يقين نتيجه بهتري مي گرفتيم.

اين مربي با اشاره به اينكه مالديو هيچ اميدي براي صعود به جام جهاني ندارد، افزود: ‌از قبل مي دانستيم تيم ايران يكي از نامزدهاي صعود به جام جهاني است و براي اين مهم دست به هر كاري مي زند.

وي افزود: تيم ما در مسير پيشرفت قرار دارد اما كلاس كار تيم ايران بسيار بالاتر از مالديو است؛ از اينرو موفقيت ما برابر ايران غير ممكن است.

آندرس در خصوص نمايش علي كريمي در اين ديدار گفت: كريمي بازيكن خوبي است اما در شرايط سني بالايي قرار دارد و كي روش مي تواند از نفرات جوانتري استفاده كند.

وي در خصوص شكست تيم ملي آرژانتين در كوپا آمريكا تصريح كرد: آرژانتين بازيهاي خوبي در اين مسابقات انجام نداد و با وجود حضور هافبك و مهاجمان خوب به دليل نداشتن مدافعان و بازيكنان كناري كارآمد در گرفتن نتايج مناسب ناكام است.

گفتني است؛ تيم ملي مالديو در چارچوب رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2014 شنبه شب با نتيجه چهار بر صفر برابر ايران شكست خورد.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 2 مرداد 1390  12:00 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها