0

برای سرخ کردن موادغذایی از روغن زیتون استفاده نکنید

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

برای سرخ کردن موادغذایی از روغن زیتون استفاده نکنید

برای سرخ کردن موادغذایی از روغن زیتون استفاده نکنید

 

یک کارشناس تغذیه عنوان کرد: مصرف به اندازه روغن زیتون، فواید زیادی از جمله سلامت قلب و عروق را به همراه دارد.
یوسف نقیایی گفت: روغن زیتون یکی از روغن های بسیار مناسب به شمار می رود که مصرف آن از دیرباز در سلامت مخصوصا بیماری های قلبی عروقی مفید و مورد توجه بوده است چرا که حاوی انواع اسیدهای چرب، اسیدهای چرب غیراشباع، امگا 9 و امگا 6 است. همچنین موجب کاهش کلسترول بد خون می شود.
وی افزود: اسیدهای چرب غیراشباع در پیشگیری از بیماری قلبی عروقی و تصلب شرایین یا سفت شدن عروق نقش پیشگیری کننده موثری دارند.
کارشناس مسوول تغذیه مرکز بهداشت استان یزد در خصوص سایر خواص روغن زیتون گفت: این روغن تاثیر مفیدی در لطافت پوست و جذب چربی در بدن، تامین برخی آنتی اکسیدان ها، اسیدهای چرب ضروری و کمک به رشد مغزی و حافظه در سنین مختلف دارد.
وی پیشگیری از برخی سرطانها از جمله سرطان روده بزرگ، پیشگیری و درمان یبوست و تامین و کمک به جذب ویتامین های محلول در چربی ها را نیز از دیگر خواص روغن زیتون عنوان کرد.
نقیایی در ادامه گفت: فراموش نکنیم که روغن زیتون نیز حاوی انرژی زیادی است که در اثر مصرف بی رویه می تواند فرد را دچار اضافه وزن و چاقی کند.
وی همچنین گفت: بهتر است این روغن را به منظور سرخ کردن استفاده نکنیم چرا که در حرارت بالا سموم خطرناکی را تولید کرده و خود عامل بیماری می شود.
وی همچنین در خصوص خرید روغن زیتون به توجه به برچسب استاندارد و پروانه بهداشتی از وزارت بهداشت توصیه کرد.

worldfood.ir

یاس

پنج شنبه 30 تیر 1390  9:02 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها