مديركل بهزيستي سيستانوبلوچستان خبر داد:
راهاندازي صندوق سرمايهگذاري نيكوكاري در سيستانوبلوچستان
خبرگزاري فارس: مديركل بهزيستي سيستان و بلوچستان گفت: صندوق سرمايهگذاري نيكوكاري با شيوه نوين در استان راهاندازي ميشود.
محمدرضا سراواني امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار داشت: صندوق سرمايهگذاري نيكوكاري قبل از ماه رمضان با شيوه نوين در استان سيستان و بلوچستان افتتاح و به بهرهبرداري ميرسد.
وي افزود: در راستاي بهرهگيري بهتر از مشاركتهاي مردمي در ماه مبارك رمضان، صندوق سرمايهگذاري نيكوكاري با اعتبار 50 ميليارد تومان در قالب واحدهاي 100 هزار توماني از طريق بورس قابل فروش و واگذاري است.
مديركل بهزيستي سيستان و بلوچستان در اين زمينه از خيران و نيكوكاران سيستان و بلوچستان خواست تا با خريد اوراق 100 هزار توماني، سازمان بهزيستي را ياري دهند و از سهم 16 درصدي سود سهام حاصله در صورت تمايل، منتظران حمايت سازمان را بهرهمند كنند.
سراواني با اشاره به اينكه سود حاصله از اين بخش صرف ساختن مسكن مددجويان و معلولان ميشود، خاطرنشان كرد: فروش سهام در اين بخش به صورت رقابتي است و هر استاني كه بتواند سهام بيشتري بخرد از سود بيشتري برخوردار ميشود.
وي يادآور شد: بانك سامان نيز به عنوان بانك عامل از ابتداي ماه مبارك رمضان، آماده خدماتدهي به متقاضيان و خيران است.
مديركل بهزيستي سيستان و بلوچستان با بيان اينكه واگذاريها به بخش خصوصي در سالجاري با رويكرد نوين اجرايي ميشود، تصريح كرد: امسال شيرخوارگاهها در مقاطع سه تا شش سال نيز به بخش خصوصي واگذار ميشود و بابت هر كودك مبالغ قابل توجهاي يارانه و كمك هزينه بلاعوض به متقاضيان واجد شرايط پرداخت ميشود.
سراواني ادامه داد: سازمان در اهداف از پيش تعيين شده تلاش ميكند تا در فرصت زماني كوتاه، ميان و بلند مدت در امر پيشگيري و افزايش ضريب ارائه خدمات به مددجويان و معلولان پيشتاز باشد.
وي همچنين از تكليف واگذاري يك درصدي درآمدهاي حاصله از ورود و خروج كالا در مناطق ويژه آزاد به دستگاههاي حمايتي چون بهزستي و كميته امداد امام (ه) خبر داد و گفت: به استناد بند (ز) ماده 112 و 95 قانون برنامه پنجم توسعه كشور در سال 90 در صورت محقق شدن اين امر، فقر زدايي، توانمندسازي و توسعه عدالت اجتماعي را ميتوان در كشور شاهد بود.
مديركل بهزيستي سيستان و بلوچستان از تدوين سند راهبردي جامع سازمان بهزيستي استان و تأييد آن در مركز كشور خبر داد و افزود: سال 90 به عنوان پايه در چشمانداز پنج ساله توسعه استان قرار گرفته و مباحث مسكن، اشتغال، توسعه روستا مهدها، آموزش، بهداشت و درمان، توانمندسازي مددجويان و پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي و... از عمدهترين شاخصهاي مورد هدف سازمان در اين پنج سال است.
* 80 درصد خدمات سازمان بهزيستي سيستان و بلوچستان از طريق بخش خصوصي انجام ميشود
وي گفت: سال گذشته يكهزار و 500 پرونده از 7 هزار و 332 خانوار در اختيار كلينكهاي مددكاري، مؤسسات خصوصي، مجتمعهاي زير مجموعه سازمان و خيران قرار داشته و امسال درصدديم اين رقم به 6 هزار پرونده برسد.
مديركل بهزيستي سيستان و بلوچستان از ايجاد 70 روستا مهد در حاشيه شهرهاي استان در سالجاري خبر داد و تصريح كرد: يكي از عمدهترين اهداف سازمان بهزيستي سيستان و بلوچستان تبديل سازمان به يك نهاد برنامهريز و نظارتي با ضريب خدماتدهي بالا به ويژه در مناطق غير برخودار و كم برخوردار با مشاركت مستقيم مردم است.
سراواني توانمندسازي، خودكفايي، تأمين رفاه عمومي، تهيه مسكن براي اقشار ضعيف جامعه و رشد شاخصهاي فرهنگي و بهداشتي به منظور رفاه بهتر براي لايههاي آسيب پذير جامعه را از ديگر اهداف سازمان برشمرد و خاطرنشان كرد: چنانچه فعاليتهاي بنيادي تعريف شده در راستاي اهداف مدنظر اجرايي شود مددجوي نيازمند به سطح توانمندي و خودكفايي مطلوب رسيده و ميتواند به راحتي از سيستمهاي حمايتي جدا شود.
وي ادامه داد: سايت واحدهاي ارائه خدماتدهي مراكز غير دولتي و اشتغالزايي نيز در سازمان بهزيستي استان راهاندازي شده است.
مديركل بهزيستي سيستان و بلوچستان گفت: تمامي مراكز غير دولتي، مؤسسات، مهد كودكها، كلينكهاي مددكاري مراكز توانبخشي و پيشگيري، بخشهاي خصوصي و مجتمعهاي خدماتدهي زير مجموعه سازمان بهزيستي استان از هم اكنون ميتوانند در اين سايت ثبتنام كنند.
سراواني راهاندازي سايت فوق را در راستاي بهرهمند شدن از موهبات و بركات بستههاي حمايتي هدفمند شدن يارانهها عنوان كرد و افزود: از محل درآمدهاي قانون هدفمند شدن يارانهها، سازمان ميتواند بيمه كارفرما بابت مددجويان را پرداخت كند كه اين امر كمك قابل توجهاي به مددجو و كارفرماست.
وي در ادامه يادآور شد: با لينك شدن به مراكز سراسركشور به طور آنلاين، امكان دسترسي و كسب آمار و اطلاعات دقيق نسبت به چگونگي، نوع پرداخت يارانهها در چارچوب دستورالعمل اجرايي تعريف شده از فرآيند هزينه كرد و اعتبارات به روز فراهم شده است.
مديركل بهزيستي سيستان و بلوچستان ساخت مسكن ويژه معلولان، زنان خود سرپرست را از ديگر اهداف فرآروي سازمان عنوان كرد و افزود: در سال گذشته و امسال 4 هزار و 300 نفر از معلولان و مددجويان سازمان متقاضي مسكن در سايت ثبتنام كردند.
سراواني خاطرنشان كرد: براساس تفاهمنامه منعقد شده ميان سه دستگاه راه و شهرسازي، بهزيستي و بانك مسكن 430 نفر از مددجويان واجد شرايط در شهرهاي سراوان، چابهار و خاش به بانك عامل معرفي، و موفق به اخذ وام با كارمزد چهار درصد شدند كه با كمك انبوه ساز ميتوانند به زودي صاحب مسكن مناسب شوند.
مديركل بهزيستي سيستان و بلوچستان از بازگشايي سايت اشتغال در استان خبر داد و يادآورشد: قبل از آغاز هفته بهزيستي ثبتنام در اين سايت آغاز شده و تاكنون 3 هزار و 800 نفر از مددجويان و معلولان در اين سايت ثبتنام كردهاند و هم اكنون در حال پايش اطلاعات آنها هستيم.
سراواني در ادامه افزود: رديف اعتباري 200 ميليارد ريالي از محل مصوبات سفر هيئت دولت به صورت قرضالحسنه مصوب شده كه در صورت اجرايي شدن به موقع ميتوانيم به اهداف مدنظر تعيين شده دست يابيم.