گوجهفرنگی و سرطان
تعداد بازدید تا این لحظه :
1
درج شده در
234 روز و 15 ساعت و 52 دقیقه قبل
مصرف مداوم گوجهفرنگی، خطر ابتلا به سرطان پروستات را كاهش میدهد. نتایج تحقیقات پژوهشگران ایتالیایی نشان داده مصرف گوجهفرنگی پخته میتواند از بروز سرطان پروستات پیشگیری کند. این پژوهشگران که موفق شدند نقش گوجهفرنگی را در پیشگیری از بروز سرطان پروستات کشف کنند، میگویند: «ما دریافتیم که یک رژیم غذایی غنی از گوجهفرنگی به ویژه گوجهفرنگی که همراه با دانهها و پوست آن پخته شده باشد، میتواند پیشرفت تومورهای پروستات و عوامل التهابی مرتبط با این فرآیند را کاهش دهد.»
این دانشمندان برای دستیابی به این نتایج، روی موشهای آزمایشگاهی اصلاح ژنتیکی شده، مراحل پیشرفت تومور پروستات انسان را شبیهسازی کردند. سپس این موشها به دو گروه تقسیم شدند. گروه اول به میزان 10 درصد از رژیم غذایی روزانه خود گوجهفرنگی پخته دریافت میکرد و در رژیم غذایی گروه دوم گوجهفرنگی وجود نداشت. نتایج این تحقیقات نشان داد که نمونههای آزمایشگاهی گروه اول 11 تا 67 درصد بیشتر از موشهای گروه دوم زنده ماندند و تومور بسیار آهسته و به کندی مراحل تکامل خود را طی کرد. همچنین بیشترین فعالیت آنتیاکسیدانی و کمترین سطح التهاب در آنها مشاهده شد.
کریمی که جهان پاینده دارد تواند حجتی را زنده دارد
دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی
چهارشنبه 29 تیر 1390 4:31 PM
تشکرات از این پست