پروين:براي ثبت قراردادم بايد به ايران برگردم
هافبک تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: از اردوي شاهين بوشهر در ترکيه ديپورت نشدهام ولي بايد برگردم تا قراردادم را ثبت کنم.
|
|
|
محمدپروين در خصوص حضورش در شاهين بوشهر اظهار داشت: پس از اينکه با پرسپوليس به توافق نرسيدم به چند پيشنهادي که داشتم فکر کردم، اما خوشبختانه پيشنهاد شاهين بوشهر که تيمي مردمي و کاملي است را قبول کردم.
وي افزود: از انتخابم بسيار راضي و خوشحالم و اميدوارم پس از يک دوره بدشانسي ناکاميها را جبران کنم. در فصل جاري حرفهاي زيادي براي گفتن دارم و قطعا مصدوميتي که گريبانگير من شد، به هيچ عنوان نميتواند در روند موفقيتم خللي ايجاد کند.
وي در پاسخ به اين سوال که شما تا 5 ماه آينده نميتوانيد به ميدان برويد، گفت: اصلا اين مورد صحت ندارد و من نميدانم چرا برخيها تلاش مي کنند که براي من حاشيه سازي کنند. من 20 روز ديگر رسما بازي خواهم کرد و خوشبختانه اکنون نيز با تمرينات ويژهاي که انجام ميدهم هيچ مشکلي در اردوي شاهين بوشهر در ترکيه ندارم.
پروين درباره خبر ديپورت شدنش از ترکيه تاکيد کرد: اين يک خبر کذب و دروغ است، من به هيچ عنوان ديپورت نشدهام، اما بايد براي ثبت قراردادم با شاهين بوشهر با توجه به وقتي که دارم زودتر به ايران بيايم تا با شاهين ثبت کنم.
بازيکن سابق پرسپوليس در خصوص اردوي ترکيه نيز گفت: اردوي خوب و منسجمي را برگزار کرديم و باتوجه به اينکه کادر فني برنامه ريزي خوبي براي استارت محکم در ليگ برتر دارد اين اردو ميتواند کمک بسيار جدي و خوبي برايمان باشد. ما در اين اردو تمرينات تاکتيکي و بدني خود را به خوبي دنبال ميکنيم و فقط به دنبال هماهنگي بيشتر و کنار هم قرار گرفتن است.
وي در پايان درباره همجواري اردوي پرسپوليس و شاهين بوشهر نيز گفت: من در حال حاضر با شاهين قرارداد دارم و تمام تلاشم را براي موفقيت اين تيم خواهم کرد و کاري به اتفاقات ديگر ندارم.
|
چهارشنبه 29 تیر 1390 4:05 PM
تشکرات از این پست