لوبيا سبز براي مبتلايان به ميگرن مفيد است
لوبيا سبز براي مبتلايان به ميگرن مفيد است
تعداد بازدید تا این لحظه :
1
درج شده در
236 روز و 1 ساعت و 1 دقیقه قبل
لوبيا سبز براي مبتلايان به ميگرن مفيد است
تعداد بازدید تا این لحظه :
2
درج شده در
236 روز و 1 ساعت و 4 دقیقه قبل
لوبيا سبز در سراسر دنيا کشت مي شود و در تمام طول سال قابل دسترسي است. کشور چين و سپس اندونزي، ترکيه و هند بزرگ ترين توليد کننده اين گياه هستند. در مقايسه با انواع لوبياهاي خشک، لوبيا سبز پروتئين کمتري دارد اما از فيبر و ماده مغذي بيشتري برخوردار است.
در زمان پخت، مقدار ويتامين C لوبيا سبز کاهش مي يابد. بهترين راه پخت اين گياه به منظور حفظ ويتامين C موجود در آن پخت با بخار است. در اين مطلب از ehow به چند خاصيت اين گياه اشاره شده است که خواندن آن مي تواند مفيد باشد.
* نتايج بررسي هاي متعدد نشان مي دهد که لوبيا سبز حملات ميگرن را کاهش مي دهد.
* لوبيا سبز منبع عالي منگنز، ويتامين هاي K و C ، فيبر غذايي، پتاسيم، آهن، فولات، ويتامين A، کلسيم، پروتئين ، منيزيم، ريبوفلاوين، تيامين، نياسين و مس است.
* براي سلامت استخوان ها مفيد است و از پوکي استخوان پيش گيري مي کند.
* ادرار آور است، جريان ادرار را تحريک و سموم را از بدن دفع مي کند.* پودر لوبيا را روي زخم پوستي پرچرک و خون بپاشيد تا خارش آن تسکين پيدا کند و به خشک شدن پوست کمک کند.
* مصرف آن به بدن کمک مي کند تا ميزان راديکال هاي آزاد کاهش پيدا کند و در نتيجه مانع اکسيده شدن کلسترول و ايجاد انسداد در رگ ها شود.
* لوبيا سبزبراي سلامت قلب مفيد است.
* ميزان بالاي فيبر موجود در آن در کاهش فشار خون موثر است.* ويتامين C و بتاکاروتن موجود در آن خطر بروز سرطان روده را کاهش مي دهد.* خاصيت ضدالتهابي آن براي بيماران مبتلا به آسم، التهاب استخوان و مفصل و آرتريت روماتوئيد مفيد است.* آهن موجود در آن منبع انرژي مفيدي براي زنان در دوران قاعدگي و بارداري است.* مصرف منظم آن به تقويت سيستم ايمني بدن ارتباط داده شده است.
لوبيا سبز در سراسر دنيا کشت مي شود و در تمام طول سال قابل دسترسي است. کشور چين و سپس اندونزي، ترکيه و هند بزرگ ترين توليد کننده اين گياه هستند. در مقايسه با انواع لوبياهاي خشک، لوبيا سبز پروتئين کمتري دارد اما از فيبر و ماده مغذي بيشتري برخوردار است.
در زمان پخت، مقدار ويتامين C لوبيا سبز کاهش مي يابد. بهترين راه پخت اين گياه به منظور حفظ ويتامين C موجود در آن پخت با بخار است. در اين مطلب از ehow به چند خاصيت اين گياه اشاره شده است که خواندن آن مي تواند مفيد باشد.
* نتايج بررسي هاي متعدد نشان مي دهد که لوبيا سبز حملات ميگرن را کاهش مي دهد.
* لوبيا سبز منبع عالي منگنز، ويتامين هاي K و C ، فيبر غذايي، پتاسيم، آهن، فولات، ويتامين A، کلسيم، پروتئين ، منيزيم، ريبوفلاوين، تيامين، نياسين و مس است.
* براي سلامت استخوان ها مفيد است و از پوکي استخوان پيش گيري مي کند.
* ادرار آور است، جريان ادرار را تحريک و سموم را از بدن دفع مي کند.* پودر لوبيا را روي زخم پوستي پرچرک و خون بپاشيد تا خارش آن تسکين پيدا کند و به خشک شدن پوست کمک کند.
* مصرف آن به بدن کمک مي کند تا ميزان راديکال هاي آزاد کاهش پيدا کند و در نتيجه مانع اکسيده شدن کلسترول و ايجاد انسداد در رگ ها شود.
* لوبيا سبزبراي سلامت قلب مفيد است.
* ميزان بالاي فيبر موجود در آن در کاهش فشار خون موثر است.* ويتامين C و بتاکاروتن موجود در آن خطر بروز سرطان روده را کاهش مي دهد.* خاصيت ضدالتهابي آن براي بيماران مبتلا به آسم، التهاب استخوان و مفصل و آرتريت روماتوئيد مفيد است.* آهن موجود در آن منبع انرژي مفيدي براي زنان در دوران قاعدگي و بارداري است.* مصرف منظم آن به تقويت سيستم ايمني بدن ارتباط داده شده است.
کریمی که جهان پاینده دارد تواند حجتی را زنده دارد
دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی
چهارشنبه 29 تیر 1390 3:33 PM
تشکرات از این پست