0

از مقايسه شدن باهيرو احساس غرور مي كنم

masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

مدافع تازه وارد تيم فوتبال رئال مادريد از اين که با فرناندو هيرو مقايسه شده ذوق زده شده است!

وارانه رافائل که يکي از نخستين خريدهاي تابستاني رئال مادريد بود، در نشست خبري باشگاه رئال مادريد عنوان کرد: من باشگاه رئال مادريد را براي ادامه‌ي فوتبالم انتخاب کردم چرا که مانند رايانه‌اي مي ماند که همه چيز در آن مرتب است و مربي دارد که مي تواند به خوبي باعث رشد و پيشرفت من شود. باشگاه رئال مادريد يکي از بزرگ‌ترين باشگاه هاي جهان است و من از اين که بخشي از اين باشگاه هستم واقعا خوشحالم.

وارانه درپاسخ به اين سوال که چگونه از علاقه‌ي باشگاه رئال مادريد مطلع شده است، عنوان کرد: جروايس مارتلف رئيس باشگاه لن به من گفت که مادريدي‌ها براي خريدن من پيشنهاد داده‌اند. پس از آن خودش با مورينيو صحبت کرد و کار توافق نهايي شد.

مدافع تازه وارد کهکشاني‌ها که با وجود 18 سال اميدوار است در ترکيب ثابت رئال قرار گيرد، ‌اظهار کرد: من اين موضوع را به خوبي مي دانم که در هر باشگاه بزرگي رقابت وجود دارد. کسي که به باشگاه بزرگي مانند رئال مادريد مي رود مي داند که بايد به سختي تلاش کند و تمرين‌هاي سختي را پشت سر بگذارد.

وارانه در پايان گفت: در برخي محافل شنيده‌ام که عده‌اي من را با فرناندو هيرو مقايسه کرده‌اند و اين موضوع من را خوشحال مي کند. از اين که عده‌اي فکر مي کنند مي توانم به بازيکني در حد و اندازه‌هاي هيرو تبديل شوم واقعا احساس غرور مي کنم.

سه شنبه 28 تیر 1390  10:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها