خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم ملي پينگپنگ ايران گفت: وزارت ورزش به داد وضعيت كنوني فدراسيون پينگپنگ برسد.
فواد كاسب در گفتوگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، در خصوص معرفي فدراسيون پينگپنگ ايران به عنوان كميته مربيان كنفدراسيون آسيا عنوان كرد: خبر ندارم و تاكنون كه با من هيچ تماسي گرفته نشده است. سال گذشته در انتخابات شركت نكردم و نهايتا امسال نيز در انتخابات شركت نميكنم،
وي درباره شرايط پينگپنگ خاطرنشان كرد: جمعي از پينگپنگبازان به ديدار با حميد سجادي رفتند و مشكلات خود را مطرح كردند و اميدوارم با دورانديشي بهترين تصميم گرفته شود. با اين اوضاع زحمات چندين ساله پينگپنگ نابود خواهد شد.
سرمربي سابق تيم ملي تصريح كرد: آقاي سجادي قول دادند كه بررسي كنند و قرار شد بازيكنان به اين موضوع آب و تاب ندهند و آنها نيز سكوت را رعايت كردند و از آن روز به بعد رعايت كردند. من به عنوان فردي كه سالها در اين رشته بودهام و علاقهمند بودم، در شرايط كنوني دلسرد شدهام.
وي افزود: ما در حد خود دخالت كرديم و وظيفه زيادي مقابل مسئولين نداريم. ما درد و دل بازيكنان را منتقل كرديم. زماني كه 20،30 نفر برتر ايران نسبت به شرايط اعتراض دارند حتما موضوعي وجود دارد. بازيكنان تقاضا دارند مسئولان وزارت ورزش به داد اين شرايط برسند. بازيكنان نميخواهند به خودشان ضربه بزنند. ما نبايد اين قدر خودخواه باشيم كه به هيچ موضوعي توجه نكنيم.
كاسب با اشاره به پيشنهاد دبيري به وي يادآور شد: من زماني در فدراسيون فعاليت خواهم كرد كه بدانم به درد پينگپنگ ميخورم و جلو بازيكنان قرار نگيرم. زماني ميروم كه بتوانم به خانواده پينگپنگ كمك كنم. هماكنون افرادي هستند كه در اين مقطع فرصت طلبي ميكنند و در حد و اندازههاي پينگپنگ نيستند، اما مشغول به فعاليت هستند.
وي در ادامه به فارس گفت: تازه دوران اوج خود را در پينگپنگ سپري ميكردم و با برنامهريزي پيش ميرفتم و به حدي رسيده بود كه پينگپنگ ايران در اذهان جا گرفته بود. اميدوارم شرايط به مانند گذشته بازگردد و بتوانيم روزهاي خوب پينگپنگ را شاهد باشيم.
وي عنوان كرد: پشت ميزنشيني ارث پدري هر شخصي نيست و تمام افراد بايد به فكر پينگپنگ باشند. بياييد درست فكر كنيم و ببينيم چه كسي حرف حق ميزند. تنها آْرزويم اين است كه شرايط خوب شود.
انتهاي پيام/خ