0

پناهي: حضور بانوان محجبه و كسب كرسي آسيايي از اهداف اوليه من بود

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

پناهي: حضور بانوان محجبه و كسب كرسي آسيايي از اهداف اوليه من بود

خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون كاراته ايران پس از انتخاب به عنوان عضو هيئت رئيسه كنفدراسيون آسيا گفت: حضور بانوان محجبه و كسب كرسي آسيايي از اهداف اوليه من بود.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» و به نقل از فدراسيون كاراته، سيدعباس احمدپناهي پس از انتخاب به عنوان عضو هيئت رئيسه كنفدراسيون كاراته آسيا تصريح كرد: از زمان انتخاب به عنوان رئيس فدراسيون كاراته ايران، دستيابي به 2 هدف را مد نظر قرار داده بودم كه خوشبختانه امروز به هر دوي اين 2 چشم‌انداز دست يافتم.

وي با بيان اينكه تثبيت حضور بانوان با حجاب اسلامي در مسابقات بين‌المللي و كسب كرسي آسيايي از اهداف من در دوره اول حضورم به عنوان رئيس فدراسيون كاراته ايران بود، تأكيد كرد: خوشبختانه تاكنون در چند دوره مسابقات بين‌المللي بانوان ما توانستند با حجاب اسلامي به رقابت با حريفان خود بپردازند و نتايج خوبي را نيز كسب كنند.

احمدپناهي در ادامه افزود: امروز نيز توانستيم با رأي قاطع رؤساي فدراسيون‌هاي كشورهاي آسيايي به عضويت هيئت رئيسه فدراسيون‌هاي آسيايي در بياييم و كرسي‌اي كه در سال‌هاي اخير از دست داده بوديم را بار ديگر از آن خود كنيم.

وي در ادامه با بيان اينكه اكنون با عضويت در هيئت رئيسه آسيا با توان و نفوذ بيشتري مسئله تثبيت حضور بانوان محجبه را در مسابقات بين‌المللي پيگيري مي‌كنم، گفت: با حضور من نماينده امارات، مالزي و قزاقستان در هيئت رئيسه كاراته آسيا اين موضوع با جديت بيشتري پيگيري خواهد شد.

عضو جديد هيئت رئيسه فدراسيون كاراته آسيا، با بيان اينكه پس از ناظريان و سمندر هيئت رئيسه آسيا فاقد عضو ايراني بود، تصريح كرد: حضور من به عنوان نماينده ايران باعث خواهد شد كه از حقوق كاراته كاهاي كشورمان كه به حق جزو برترين كاراته كاهاي جهان محسوب مي‌شوند، بيشتر و بهتر دفاع شود.

وي كسب 30 راي از مجموع 33 راي كشورهاي آسيايي را نشان دهنده روابط خوب فدراسيون ايران طي 2 سال اخير با كشورهاي آسيايي خواند و گفت: كسب اين كرسي پايان راه كسب كرسي‌‎هاي آسيايي و جهاني براي ما نخواهد بود و كسب كرسي‌هاي مهمتر آسيايي و حتي كرسي‌هاي جهاني در چشم‌انداز آينده فعاليت من به عنوان رئيس فدراسيون كاراته جمهوري اسلامي ايران خواهد بود.

سيدعباس احمدپناهي از حمايت‌هاي سعيدلو، علي‌آبادي، كميته ملي المپيك و وزارت ورزش و جوانان در كسب اين كرسي تقدير و قدرداني كرد و گفت: اميدوارم با ادامه حمايت‌هاي مسئولان ارشد ورزش در آينده به موفقيت‌هاي بيشتري دست يابيم.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

سه شنبه 28 تیر 1390  5:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها