0

پودولوسكي: كاپيتاني كلن افتخار است

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

پودولوسكي: كاپيتاني كلن افتخار است

خبرگزاري فارس: ستاره تيم ملي فوتبال آلمان و عضو باشگاه اف.ث.كلن گفت: افتخار مي‌كنم همچنان كاپيتان تيم باقي بمانم.

به گزارش خبرگزاري فارس لوكاس پودولوسكي در گفت‌وگويي با اكسپرس اظهار داشت: كاپيتان تيمي قديمي مثل اف.ث.كلن بودن برايم افتخار است. البته در مورد اين نكته كه بازهم در اين مسئوليت باشم، با مربي تيم صحبتي نكرده‌ام.

وي افزود: در اختيار داشتن بازوبند كاپيتاني باعث تغيير بازي‌ام نخواهد شد. در اين مورد كه حتي باعث بهبود سطح بازي‌ام خواهد شد، من نظر نمي‌دهم زيرا در اين باره ديگران بايد قضاوت كنند.

پودولوسكي 26 ساله كه متولد لهستان است ولي بزرگ شده آلمان است، در اين مصاحبه ناگفته‌هايي را بيان كرد كه در زير آن را مي‌خوانيم:

*با توجه به حضور چند جلسه اي در تمرينات كلن، در چه شرايطي قرار داريد؟

احساس حوبي دارم. فصلي طاقت‌فرسا و سختي را پشت سر گذاشتم و ديگر اين كه تعطيلات كوتاهي داشتم، ولي سعي مي‌كنم تا حد ممكن سريع آماده شوم. براي اين منظور نيز سخت در حال كار و تمرين هستم.

بعد از مراسم ازدواج و پس از بازگشت از دوران تعطيلات با جديت فعاليت ورزشي ام را آغاز كرده ام و با قدرت تمرين مي كنم.

*تا به حال كلن 2 بازيكن تازه‌وارد داشته است. فكر مي‌كنيد همين برايش كافي است؟

اين مسائل، مواردي هستند كه مدير تيم و مربي بايد درباره‌اش نظر دهند و تصميم بگيرند.

*به نظر شما ساشا ريتر بازيكني مفيدي براي كلن خواهد بود؟

وي مهره كارآمدي است و در حقيقت ما بازيكني تمام‌عيار صاحب شده‌ايم كه مي تواند در آينده كمك زيادي به تيم ما بكند. او البته با پيشنها‌دهاي ديگري هم مواجه بود. به نظرم اين بازيكن به تيم كمك مي‌كند و سطح كيفي تيم را بالا خواهد برد.

*بازيكناني مثل رنسينگ، ايشنر، پزشكو و ريتر امسال به تيم آمدند. فكر مي‌كنيد اين‌ها همان نقل و انتقالاتي هستند كه از سال 2009كه به كلن بازگشتيد، انتظارشان را داشتيد؟

بله. كلن به چنين بازيكناني نياز داشت و مهره هاي جديد مي توانند كمك هاي زيادي براي درخشش اين تيم در سال هاي آينده بكنند.

*پس تيم در حال حركت به است هر چند اين حركت با سرعت انجام نمي شود؟

بله. چيزي كه مهم است، كاري است كه بايد در ميدان انجام شود. مي توان بازيكنان با كيفيتي داشت ولي درپايان به نتيجه نرسيد. از اين جهت بايد خوب كار كنيم و خودمان را بيابيم.

*برخي از تحليل‌گران مي‌گويند حركت روبه جلوي كلن، آهسته است. شما چه مي‌‌گوييد؟

پاسخ من هماني است كه در پاسخ به سئوال قبلي گفتم. حتي آهسته ولي خوب كار كردن، بهتر از تند كاركردن ولي نامفيد بودن است.

*به اين ترتيب نگران شروع نادرست ديگري در ابتداي فصل نيستيد؟

ما اكنون از كيفيت خوبي برخوردار هستيم كه به قعر جدول نرويم. به نظرم نبايد اجازه دهيم در موقعيتي نازل تر از 10 تيم اول جدول جاي گيريم. اين را هم بايد بدانيم كه ديگر رقبا هم تمرينات آماده‌سازي خوبي داشته‌اند، بنابراين نبايد از آنها عقب بيافتيم.

*نظرت در مورد سول باكن،مربي كلن چيست؟

به نظرم كارش خوب است. او نگرش صحيحي دارد. مي ‌داند چگونه بايد بازي كنيم. در زمينه كارهاي تاكتيكي هم عملكرد صحيحي دارد. در مجموع وي مربي خوبي نشان داده است.

*اين نكته كه او نروژي و تازه‌وارد به بوندس‌ليگا است، نگران‌كننده نيست؟

خير. فرقي نمي كند كه او نروژي باشد يا روسي، لهستاني يا اصلا آلماني. وقتي كه كارش از كيفيت خوب برخوردار است، به طور مسلم موفق مي‌شود. فكر مي‌كنم او در بوندس ليگا دوران موفقيت‌،آميز ي را شروع كند.

*از او براي دريافت مجدد بازوبند كاپيتاني درخواستي نداشته‌ايد؟

خير. در اين مورد هنوز با او صحبتي نكرده‌ام.

*دوست داريد بازهم اين بازوبند را در اختيار داشته باشيد؟

بله. كاپيتان تيمي قديمي مثل اف.ث.كلن بودن برايم افتخار است.

*داشتن اين بازوبند بازي شما را تغيير نمي دهد يا باعث بهبود آن نمي شود؟

به طور قطع تغيير نمي دهد، اما اينكه باعث بهبود مي شود يا نه را ديگران بايد قضاوت كنند و نظر دهند.

*فصل قبل براي اف.ث.كلن خيلي پرهياهو بود. امسال شاهد آرامش در اطراف تيم خواهيم بود؟

من احساس خوبي از اين بابت دارم. چون مي‌بينم آرامش برقرار است. جو تيم هم خوب است. البته مهم اين است كه همين آرامش را حفظ كنيم. به خصوص در زمان‌هاي كه نتيجه خوب نباشد. نه اينكه مثل فصل قبل بلافاصله وارد جنجال، ناآرامي،‌ تغيير مربيگري و بحث و جدل شويم.

*اگر همه چيز خوب پيش برود، چه سرنوشتي در انتظار تيم خواهد بود؟

در آن صورت از نورنبرگ،‌ ماينس و هانوفر فصل قبل كه بالانشين بودند، كمتر نخواهيم بود.

انتهاي پيام/خ

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

سه شنبه 28 تیر 1390  1:58 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها