0

سرمربي تكواندو دانشجويان: تركيب تيم اواخر هفته جاري مشخص مي شود

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

تهران - سرمربي تيم تكواندو دانشجويان كشورمان گفت: تركيب تيم ايران به منظور حضور در المپيك دانشجويان اواخر هفته جاري مشخص خواهد شد.

'فريبرز عسگري' كه هفته گذشته به عنوان سرمربي تيم دانشجويان انتخاب شد روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا؛ خاطر نشان كرد: پس از اين كه نعمت اله خليفه به عنوان مدير فني تيم صربستان انتخاب شد و با تيم دانشجويان ايران قطع همكاري كرد به عنوان سرمربي جديد اين تيم منصوب شدم.

وي افزود: چند روزي است در تمرينات اين تيم حضور دارم و براي شناخت تركيب تيم چهارشنبه هفته جاري مسابقات انتخابي را برگزار خواهيم كرد.

عسگري ادامه داد: هم اكنون 24 تكواندوكار در اردو حضور دارند كه پس از برگزاري رقابت هاي انتخابي هفت ورزشكار اعزامي به المپيك را مشخص مي كنيم.

وي تصريح كرد: مسابقات تكواندو المپيك دانشجويان 28 الي 30 مرداد ماه جاري در چين برگزار مي شود كه زمان مناسبي براي آماده سازي تيم ايران در اختيار داريم.

وي در مورد احتمال حضور يوسف كرمي و محمدباقري معتمد در تركيب تيم دانشجويان اظهار داشت: مسوولان تيم معتقدند با توجه به اين كه كرمي و معمتد دانشجو بوده و از مزاياي آن استفاده مي كنند بايد تيم را در المپيك همراهي كنند.

عسگري ادامه داد: من به اين مساله اعتقاد ندارم و تصميم گيري را در اختيار خود كرمي و معمتد قرار داده ام، چرا كه ورزشكار بايد با انگيزه و ميل باطني در يك رقابت به ميدان برود.

وي افزود: طبق صحبت هايي كه با ورزشكاران انجام داده ام، يوسف كرمي به دليل مصدوميت در پيكارهاي انتخابي المپيك به احتمال فراوان تيم دانشجويان را همراهي نمي كند، اما باقري معمتد اعلام آمادگي كرده است.

عسگري در پاسخ به اين سوال كه آيا كرمي و معمتد در صورت اعلام آمادگي به عنوان نفر اصلي اوزان خود معرفي مي شوند، اظهار داشت: اين دو ورزشكار بايد در مسابقات انتخابي روز چهارشنبه شركت كنند، چرا كه اردونشينان در پيكارهاي كشوري شركت كرده و چند اردو را پشت سر گذاشته اند و هيچ ورزشكاري در تيم ما بدون انتخابي فيكس نمي شود.

وي با اشاره به پتانسيل بالاي تكواندوي كشور اذعان كرد: به دنبال كسب مدال هاي طلا در المپيك دانشجويان هستيم تا جايگاه كاروان ايران را ارتقا داده و توانايي تكواندوي كشور را باز هم به اثبات برسانيم.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

دوشنبه 27 تیر 1390  4:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها