0

جلال حسینی: طرفداران کمی صبور باشند/ از سپاهان جدا می‌شدم ظلم بود

ebrahimfanaei
ebrahimfanaei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 198

جلال حسینی: طرفداران کمی صبور باشند/ از سپاهان جدا می‌شدم ظلم بود

تیم ملی فوتبال ایران شب گذشته در دیداری تدارکاتی مقابل ماداگاسکار به پیروزی رسید تا نخستین برد کارلوس کی روش رقم بخورد.

سید جلال حسینی درباره بازی با ماداگاسکار به خبرنگار ورزشی برنا گفت: بعد از تمرینات پرفشاری که در اردوی اتریش پشت سر گذاشتیم، باید خودمان را در دیداری تدارکاتی محک می زدیم و به نظرم دیدار با ماداگاسکار برایمان مفید بود. همین که توانستیم پیروز شویم اتفاق خوبی بود و روز به روز شرایط بهتری پیدا خواهیم کرد.

وی درباره گلزنی اش اظهار داشت: خدارا شکر با تلاش بازیکنان توانستم گل بزنم و امیدوارم در بازی های آینده هم به تیم ملی کمک کنم.

حسینی درمورد اعتراض تماشاگران گفت: تماشاگران باید حق بدهند که تمرینات سختی را پشت سر گذاشتیم و در کوران بدنسازی قرار داشتیم. هواداران کمی صبور باشند و بدانند که روزهای خوبی در انتظارمان خواهد بود.

وی به بازی خوب ماداگاسکار اشاره کرد و افزود: حقیقتش فکر نمی کردم ماداگاسکار تا این اندازه ما را اذیت کند و ملی پوشان را تحت فشار قرار دهد. بازیکنان ماداگاسکار خوب بازی کردند و تیم آماده ای بودند.

مدافع ایران در مورد دیدار با مالدیو در مرحله پلی آف جام جهانی اظهار داشت: نباید مالدیو را دست کم بگیریم و بازیکنان این تیم به خاطر برگزاری لیگ داخلی شان شرایط بدنی مناسبی دارند، اما برای این که به خواسته خودمان دست پیدا کنیم باید حریف خود را شکست بدهیم.

حسینی درباره ماندنش در سپاهان اصفهان و نرفتن به استقلال تهران گفت: همیشه گفته بودم اولویتم ماندن در سپاهان است و از این که قراردادم را تمدید کردم خوشحال هستم. با رفتن سید مهدی رحمتی، سید هادی عقیلی، احسان حاج صفی، ابراهیم توره و ... ظلم بود که از سپاهان جدا شوم. استقلالی ها از من دلگیر نباشند و به آنها قول نداده بودم که در این تیم حضور پیدا کنم.

سلام بر شما

دوشنبه 27 تیر 1390  1:57 PM
تشکرات از این پست
mraghamiri
mraghamiri
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 184

پاسخ به:جلال حسینی: طرفداران کمی صبور باشند/ از سپاهان جدا می‌شدم ظلم بود

ایول به این بازیکن که تو سپاهان موند.

محمد آقامیری
شنبه 1 مرداد 1390  12:13 AM
تشکرات از این پست