دانه انگور حاوي آنتي اکسيداني بنام پلي فنول است که ميتواند در پيشگيري و يا تاخير در پيشرفت بيماري آلزايمر نقش داشته باشد.
به گزارش ايسنا، دکتر گوليو ماريا پاسينتي از دانشکده پزشکي ماونت سيناي در آمريکا و همکارانش توانايي پلي فنول با منشا دانه انگور را براي جلوگيري از توليد نوع خاصي از ماده موسوم به بتا آميلوييد پپتيد، مادهاي در مغز كه با آلزايمر در ارتباط است، مورد ارزيابي قرار دادند.
پژوهشگران عصاره پلي فنول موجود در دانه انگور را براي موشي که از لحاظ ژنتيکي مستعد آلزايمر بود، تجويز کردند.
بر اساس نتايج اين تحقيق که در مجله Alzheimer's Disease منتشر شد، ميزان بتا آملوييد مغز در موش ياد شده پس از تجويز پلي فنول به شکل چشمگيري کاهش يافت.
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست) /عنکبوت20