رسوايي جديد سهام دار اصلي فارسي وان
رسوايي كارمندان رابرت مرداك، مالك شركت نيوز كورپوريشن و از سهام داران فارسي وان، در هك كردن تلفن هاي همراه مردم انگلستان و سرقت اطلاعات شخصي خانواده سلطنتي اين كشور، ابعاد گسترده اي يافته است.
به گزارش صراط نيوز به نقل از پايگاه اينترنتي تلگراف، رابرت مرداك در واكنش به اين موضوع و در مصاحبه با يكي از نشريات متعلق به نيوز كورپوريشن گفت: تنها يك اشتباه جزيي رخ داده است.
سهام دار اصلي فارسي وان افزود: هفته آينده با حضور در پارلمان انگلستان، دروغ هاي منتشر شده عليه امپراطوري رسانه اي اش در ماجراي رسوايي هك كردن تلفن هاي همراه انگليسي ها را به چالش خواهد كشيد.
مرداك 80 ساله كه در ابتداي فاش شدن اين رسوايي، درخواست نمايندگان پارلمان انگلستان را براي ارائه توضيحات رد كرده بود، سرانجام تحت فشارهاي فزاينده افكار عمومي موافقت كرد سه شنبه با حضور در كميته فرهنگ عمومي، رسانه و ورزش پارلمان انگلستان توضيحات خود را ارائه كند.
سناتور باربارا باكسر گفت: مرداك را مي توان بخاطر ادعاهاي مطرح، به كميته سنا احضار و امتياز رسانه اي وي نيز بسته به پيشرفت تحقيقات، مي تواند لغو شود.
اعتصاب خبرنگاران بي بي سي
خبرنگاران «بي بي سي» براي اعتراض به طرح كاهش مشاغل، دست به اعتصابي 24 ساعته زدند.
به گزارش ايسنا، سه هزار خبرنگار راديو و تلويزيون دولتي انگليس روز جمعه به منظور اعتراض به برنامه دولت مبني بر كاهش اجباري مشاغل، به مدت 24 ساعت كار خود را ترك كردند؛ اين حركت موجب بروز بي نظمي هايي در پخش برنامه هاي اين شبكه شد. حدود سه هزار خبرنگار از اعضاي اتحاديه ملي خبرنگاران در اين اعتصاب يك روزه شركت داشتند.
جوانان الجزايري آثار دبوز را به خاطر ديدارش از رژيم صهيونيستي تحريم كردند
در پي تحريم آثار «جمال دبوز» به خاطر ديدارش از رژيم صهيونيستي توسط جوانان الجزايري، فروش فيلم «خارج از قانون» در الجزاير در معرض شكست قرار گرفت.
به گزارش فارس، ديدار «جمال دبوز» بازيگر مشهور فرانسوي مراكشي الاصل از رژيم صهيونيستي موجب عصبانيت مردم الجزاير شده است. روزنامه «وان تو تيري فيفا لالگري» كه داراي 200 هزار مشترك در سراسر جهان است در روزهاي گذشته عكس هايي از ديدار اين بازيگر مشهور از رژيم صهيونيستي منتشر كرد كه در آن از حمايت دبوز از اسرائيل سخن مي گفت. مردم و به ويژه جوانان الجزاير كه اين روزها در سينماهاي خود شاهد فيلم « خارج از قانون» به كارگرداني «رشيد بوشارب» و بازي «جمال دبوز» هستند در پي انتشار اين تصاوير و اخبار خواستار تحريم آثار اين بازيگر فرانسوي شدند. جوانان الجزايري در اين اقدام بازيگر فرانسوي مراكشي الاصل را تلاشي براي ايجاد همزيستي با رژيم صهيونيستي دانسته و آن را توهيني به جهان عرب دانستند.
انتقاد رئيس حوزه هنري
از بي توجهي برخي از مطبوعات به نويسندگان ارزشي
رئيس حوزه هنري با بيان اينكه بايد آثار خوب را به مردم معرفي كنيم، گفت: برخي از روزنامه هاي مشهور براي نقد كتاب هيچ توجهي به نويسندگان ارزشي دفاع مقدس ندارند.
محسن مؤمني، در گفت وگو با توانا افزود: بايد آثار خوب را به مردم معرفي كنيم و بايد اين معرفي ها درست باشد به نوعي وقتي مردم كتاب «دا» را مورد مطالعه قرار مي دهند متوجه مي شوند كه معرفي آن درست بوده است.
وي نقش رسانه ها را در معرفي كتاب به مردم مهم دانست و گفت: ما بايد به سليقه و شعور مردم احترام بگذاريم چرا كه برخي از مطبوعات يك صفحه از صفحات خود را به يك نويسنده و كتاب اختصاص مي دهند اما اتفاقي در امر كتاب و كتابخواني و افزايش سرانه مطالعه در كشور نمي افتد يعني سليقه آنها با مردم متفاوت است.
«خانه هنرمندان جامعه پزشكي» آغاز به كار كرد
در آخرين روز از جشنواره قرآني، فرهنگي و هنري جامعه پزشكي، خانه هنرمندان جامعه پزشكي كشور با رونمايي از تنديس يادبودي از سوي رئيس كل سازمان نظام پزشكي افتتاح و آغاز به كار نمود.
دكتر سيدشهاب الدين صدر، مصادف با ميلاد حضرت مهدي(عج) با رونمايي نمادين از طرح و لوگوي «خانه هنر» رسماً آغاز به كار خانه هنرمندان جامعه پزشكي كشور را اعلام كرد.
وي در مراسم پاياني نخستين جشنواره قرآني، فرهنگي و هنري جامعه پزشكي، هدف از راه اندازي خانه هنرمندان را شناخت و جذب پزشكان با استعداد در جهت رشد و توسعه فعاليت هاي فرهنگي و هنري و پيوند آن با خدمات حوزه سلامت عنوان كرد.