متاسفانه متوجه شدم که چند محصول HTC که در ادامه به آنها اشاره خواهم کرد دارای مشکل سخت افزاری هستند !
این مشکل به این شکل هست که بعد از گذشت 2 الی 4 ماه از خرید گوشی گوشی دچار مشکل سخت افزاری میشود بدین شرح که بعد از انجام کارهای نصبتا سنگین و بالا رفتن حرارت گوشی ، گوشی شروع به ریست شدن پشت سر هم میکنم و باید باطری را در بیارید تا گوشی خنک شود تا بتونید گوشی را روشن کنید و گوشی بالا بیاد اما همچنان بعد از کار با گوشی مشکل تکرار میشود !
این مشکل مربوط به مادربرد گوشی هست و تا تعویض نشود مشکل حل نمیشود . حتی ممکن هست بعد از تعویض هم مجدد گرفتار این مشکل شوید پس در خرید خود دقت کنید .
فعلا این مشکل تا حد چشمگیری در گوشی HTC Desire دیده شده و آمار خرابی هر روز رو به افزایش هست .
تست هایی که در وضعیت ریبوت شدن هیچ تاثیری نداشتند :
Latest test list for HTC Desire RR (Random Reboot) problems:
-All phones with s/n HT03 to HT07 can get this problem (Minor problem from SH09 so far)
-Starts around 1.5 to 3 months after use
-Reboots get worse over time
-Firmware and android version doesn’t matter which you have
-Force apps2sd doesn’t matter if you use it or not
-PVT1 or PVT3 or whatever doesn’t matter
-Screen type, doesn't matter if you have AMOLED or SLCD
-There seems to be an antenna/radio/simcard issue also
-Overheating causes reboots too
-Reboot is not always temp related
-SD card size doesn’t seem to matter
-Having apps on SD or not doesn’t matter
-Size of files on SD doesn’t matter
-Rooted or not doesn’t matter
-Motherboard changed after repair doesn't always fix it
-Sim locked or not doesn't matter
-Provider doesn't matter(vodafone, kpn/hi, T-mobile etc all got it)
-Most likely hardware issue, sense flashing won’t fix it, yet changing motherboard will
-Restarting doesn't fix it
-Factory resetting doesn't fix it
-Changing/buying new battery Doesn’t fix it
-Using app killers or shutting down some services yourself doesn't help
-Leaving all settings on default doesn't fix it
-Plugged into car charger in the past doesn’t matter
-Hboot version probably doesn't matter (still not fully tested)
-Having a phone cover or not doesn’t matter
همچنین در گوشی HTC Evo 4g نیز دیده شده و شایعاتی از بروز مشکل در X10 نیز شنیده میشود .
با این حساب ممکن است این مشکل در بقیه محصولات مانند : Desire HD و Desire Z که دارای سخت افزار مشابهی هستند بوجود آید .
متاسفانه این مشکل برای دزایر برادر من هم پیش اومده . بعد از تحقیقات که کردم به اصل مشکل که در بالا خدمتتان گفتم رسیدم .
تنها راه حل ارائه شده این هست که به مراکز HTC رفته و مادربرد گوشی را عوض کنید که متاسفانه ما در ایران با مشکل تحر----یم مواجه هستیم و بعید میدونم قطعات دزایر در نمایندگی ها موجود باشد و بدتر از ان این هست که بعد از تعویض باز هم احتمالا مشکل تکرار میشود !!!!