خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه نفت تهران گفت: هر انتصابي در تيم فوتبال نفت بدون اعلام من سنديت ندارد و تكذيب ميشود.
منصور قنبرزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد انتخاب مديرفني جديد براي تيم نفت تهران گفت: در روزهاي گذشته خبرهايي در مورد انتخاب مديرفني، سرپرست و مربي در تيم نفت تهران منتشر شد كه اين اخبار درست نيست. باشگاه نفت تهران اكنون سخنگو ندارد و به همين دليل تا زمان انتخاب سخنگو من اخبار رسمي تيم را اعلام ميكنم و هر گونه انتصابي بدون اعلام من سنديت ندارد و تكذيب ميشود.
وي ادامه داد: تاكنون فقط قرارداد حسين فركي، به عنوان سرمربي، احمد سجادي به عنوان مربي، حسنوي به عنوان مربي و احمد خداداد به عنوان آناليزور با تيم نفت تهران به ثبت رسيده است. رحيم ايرانيان نيز به عنوان سرپرست تيم فعاليت ميكند.
مديرعامل باشگاه نفت تهران در مورد انتخاب مدير فني تيم تصريح كرد: مديرفني تيم ما در فصل گذشته ميرشيباني بود كه مدرك A آسيا را دارد و براي فصل جديد نيز مدير فني را تا روز چهارشنبه اعلام خواهيم كرد اما مديرفني بايد مدرك A آسيا را داشته باشد.
قنبرزاده در مورد جذب بازيكنان جديد گفت: با برخي از بازيكنان مانند ميثم خسروي، رضا معقولي از فولاد و ستار زارع از شاهين بوشهر مذاكره كردهايم و فصل آينده به احتمال زياد در تيم ما بازي خواهند كرد.
وي در مورد حسن هوري گفت: اين بازيكن به تيم مس و رفت ضمن اينكه من معتقدم تيم نفت تهران دروازهباني مانند بيرانوند دارد كه فصل گذشته نيز بازيهاي خوبي انجام داد. او دروازهبان تيم ملي جوانان بوده و از جوانان مستعد لرستان است.
انتهاي پيام/