خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتسال بانوان ايران گفت: كلاس مربيگري مالزي طرح بسيار خوبي براي به روز كردن دانش مربيان اين رشته است.
شهرزاد مظفر در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، در خصوص اعزام به كلاسهاي مربيگري فوتسال در مالزي گفت: اين كلاسها از 9 مهر به مدت پنج روز در مالزي برگزار ميشود و هدفش تعليم مربيان براي تدريس و كسب عنوان مدرسي آسياست.
وي ادامه داد: اين دوره يك كار گروهي بسيار فشرده و طرح بسيار خوبي است كه كميته آموزشي كنفدراسيون فوتبال آسيا براي به روز كردن دانش مربيان طراحي كرده است. پس از پايان كلاسها افرادي كه بتوانند نمره قابل قبولي را در آزمون كسب كنند، به عنوان مدرس AFC انتخاب خواهند شد.
مظفر كه چندي پيش به عنوان مدرسي فيفا در كلاس اسپانيا شركت كرده بود، توضيح داد: كسي كه مدرس فيفاست الزاما نبايد مدرس AFC هم باشد، من در حال حاضر تنها مدرس فدراسيون جهاني هستم. چند ماه پيش نيز براي شركت در گردهمايي مدرسان فيفا به اسپانيا رفتيم كه با كلاسهاي مربيگري مالزي تفاوت دارد.
وي در خصوص انتخاب خود براي حضور در اين كلاسها گفت: حتما انتخاب من دلايلي داشته است. شايد سرمربيگري تيم ملي و قهرماني تيمم در ليگ برتر فوتسال بانوان براي سه سال متوالي از عوامل اين انتخاب بوده باشد.
وي در خصوص مراسم اختتاميه ليگ برتر فوتسال بانوان نيز گفت: فدراسيون تاريخ هشت مرداد را براي برگزاري مراسم اختتاميه در نظر گرفته است اما هنوز از اهداي جوايز به تيم قهرمان اطلاعي ندارم.
تجارتخانه جنوب هرمزگان با هدايت شهرزاد مظفر براي سومين سال متوالي عنوان قهرماني ليگ برتر فوتسال بانوان را تصاحب كرد.
انتهاي پيام/د