خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فيروزصفه اصفهان گفت: از تيم فوتسال الريان قطر و ليگ برتر ايران و چند تيم فوتبال دسته اولي پيشنهاد دارم.
رضا كردي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس عنوان كرد: به دلايلي كه نميخواهم به آن بپردازم از تيم فيروزصفه اصفهان جدا شدم. خاتونآبادي مسئول روابط عمومي باشگاه نيز از من خواست كه در اين مورد زياد صحبت نكنم. بعد از اين اتفاق چند پيشنهاد به من شد كه هنوز در مورد آن تصميم نگرفتهام.
وي اظهار داشت: تيم الريان قطر پيشنهاد كار داده و همچنين درخواستهايي از چند تيم چمني دسته يك و ليگ برتر فوتسال داشتهام. گرچه هنوز تيم آيندهام را انتخاب نكردهام اما حتما با تيمي كار خواهم كرد كه پتانسيل قهرماني داشته باشد.
كردي در مورد پيشنهاد خارجياش تاكيد كرد: قبلا سابقه همكاري با قطريها را در تيم ملي و باشگاهي داشتهام. آنها هم با شناختي كه از من داشتند پيشنهاد همكاري دادند. آنها بعد از ناكامي در جام باشگاههاي آسيا، مربيشان را اخراج كردند و حالا درصددند از هر كشوري كه مربي جذب ميكنند 2 بازيكن هم بگيرند. الريان ميخواست محمد طاهري و اصغر حسنزاده را در تيمش نگه دارد اما هم از نظر مالي نميتوانست اين بازيكنان را راضي كند و هم اينكه فولادماهان حاضر نبود اين 2 نفر را از دست بدهد.
اين مربي تصريح كرد: تا 2 هفته ديگر تكليفم براي همكاري با الريان روشن ميشود. آنها غير از من، با يك مربي اسپانيايي هم صحبت كردهاند.