باتيستا: متاسفم،توان تشريح اين وضعيت را ندارم
باتيستا: متاسفم،توان تشريح اين وضعيت را ندارم
سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين پس از شکست برابر اروگوئه گفت: متاسفم، توان تشريح وضعيت بوجود آمده را ندارم.
|
|
|
به نقل از مارکا اسپانيا، سرخيو باتيستا که پيش از آغاز کوپا آمهريکا قول قهرماني بيدردسر داده بود، در کنفرانس خبري پس از بازي برابر اروگوئه گفت: نبايد فراموش کنيم که در يک فينال زودرس شکست خورديم. اروگوئه يک مدعي جدي بود و با نگاهي به ساير بازيهاي اين مرحله متوجه ميشويد که يکي از سختترين بازيهاي اين جام همين بازي بود.
وي افزود: نمي توانيم خوشحال باشيم و اردوي آرژانتين در سکوتي تلخ غرق شده، من مسئول مستقيم اين حذف هستم و آماده تصميمگيري اتحاديه فوتبال آرژانتين، اما بر واقع بيني مقامات و رعايت انصاف تاکيد ميکنم.
باتيستا ادامه داد: به بازيکنان اطمينان دارم و ميدانم که با اين ستارگان قهرمان جام جهاني 2014 خواهيم شد. من با همه وجودم معتقدم که آرژانتين جام جهاني 2014 را تصاحب ميکند.
تساوي يک بر يک دو تيم اروگوئه و آرژانتين در حالي رقم خورد که اروگوئه از دقيقه 39 بازي با اخراج پرس 10 نفره شده بود و شاگردان سرخيو باتيستا نيز از دقيقه 87 به بعد ماسکرانو را در اختيار نداشتند. دو تيم به تساوي يک بر يک رسيدند تا کار به ضربات پنالتي کشيده شود.
در ضربات پنالتي اين اروگوئه بود که موفق شد با نتيجه 5 بر 4 به پيروزي برسد. کارلوس تهوز در سومين ضربه پنالتي به گل نرسيد تا گل هاي مسي، بورديسو، پاستوره و ايگواين کفاف عبور از سد اروگوئه را ندهد و آرژانتين پس از جام جهاني 2010 در اين مسابقات نيز ناکام باشد.
|
یک شنبه 26 تیر 1390 1:02 PM
تشکرات از این پست