0

دايي :مقابل هواداران پرسپوليس قرار نخواهم گرفت

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

تهران - سرمربي جديد تيم فوتبال راه آهن گفت: به عنوان سرمربي راه آهن مقابل پرسپوليس هدايت تيم جديد خود را برعهده خواهم داشت اما به هيچ وجه مقابل هواداران اين تيم قرار نخواهم گرفت.

علي دايي سرمربي جديد تيم فوتبال راه‌آهن روز شنبه در نشستي خبري ، ميلاد مسعود امام زمان (عج) را تبريك گفت و افزود: ابتدا در نظر دارم از طرفداران پرسپوليس به دليل حمايت هايي كه از من در طول زمان سرمربيگري ام در اين تيم داشته اند حلاليت طلبيده و به دليل تمامي كم و كاستي هايي كه داشتم مرا ببخشند.

وي افزود: به طور حتم مقابل پرسپوليس بازي مي‌كنم اما مقابل هوادارانش نمي ايستم فوتبال ايران به سمت و سوي حرفه‌اي شدن گام بر مي دارد ديگر جايگاهي در پرسپوليس نداشته و به آن فكر نمي كنم در حال حاضر تمامي فكر و ذهنم راه آهن است و به غير از آن به هيچ چيز ديگري نمي انديشم.

سرمربي جديد تيم فوتبال راه آهن ادامه داد:هميشه كارهاي سخت و بزرگ را دوست داشته و آمده‌ام تا با همكاري دستيارانم كه افرادي شناخته شده هستند به راه‌آهن كمك كنم.

دايي تصريح كرد: اگر به توانايي‌هاي خود ايمان نداشتم به هيچ وجه به اين تيم نمي آمدم هر چند معتقدم كار سختي پيش رو دارم اما اطمينان مي دهم با قدرت اين مسووليت پذيرفته و ادامه خواهم داد.

وي با اشاره به واگذاري اين تيم به بخش خصوصي گفت: هرچند اين انتقال دير صورت گرفت اما با جلسه اي كه با مسوولان اين تيم داشتم آنها را مصمم ديدم با اين همه معتقدم فوتبال ايران براي پيشرفت بايد خصوصي شود.

دايي درادامه گفت :‌متاسفانه وقت و زمان خيلي زيادي پيش از شروع ليگ دراختيار نداريم و بايد از همين امروز كار را با جديت دنبال كنيم.

وي همچنين از تمامي بازيكنان راه آهن و بازيكنان جديدي كه به دليل حضور وي دراين تيم از مجموعه راه آهن جدا نشده اند تشكر كرد و افزود:‌ابتدا نقاط قوت و ضعف اين تيم را تحليل و كرده برهمين اساس برنامه ريزي خواهم كرد دراين راستا سعي مي كنم تا از حداقل امكانات حداكثر بهره را بگيرم.

سرمربي جديد تيم فوتبال راه آهن درخصوص ويژگي هاي اين تيم نيز گفت:راه آهن از تيم هاي خوب و قديمي فوتبال كشور است و من عاشق كار كردن با چنين تيم‌هايي هستم.

دايي افزود:‌سابق بر اين در سايپا نيز اين تجربه را داشته و پس از اينكه من سرمربيگري اين تيم را برعهده گرفتم چند بازيكن به اردوي تيم ملي دعوت شدند كه اميدوارم اين موضوع در راه آهن نيز اتفاق بيافتد.

وي اهداف كوتاه،‌ميان و بلند مدت خود را درتيم راه آهن اينگونه توصيف كرد: هدف اصلي ما براي سال‌هاي آينده است كه تيم خوب و قوي‌ داشته باشيم اين درحالي است كه در فصل جاري نيز تمام سعي خود را خواهم كرد تا وضعيت اين تيم درجدول رده بندي رقابت هاي ليگ برتر بهبود يابد.

دايي در ادامه و در پاسخ به سووالي مبني براينكه آيا با كريم انصاري فرد براي حضور در راه آهن مذاكره كرده است نيز گفت: هيچ مذاكره‌اي با انصاري فرد نداشتم. او قبل از حضورم در راه آهن با باشگاه سايپا به توافق رسيده بود.

سرمربي جديد تيم فوتبال راه آهن درادامه و در پاسخ به سووال خبرنگار ديگري كه وي را به تعريف و تمجيد از مديران تيم ها پس از عقد قرارداد متهم كرد با طرح سووالي گفت: از شما سؤال مي‌كنم چه زماني از مسئولان فدراسيون فوتبال تعريف كردم؟ حتي زماني كه سرمربي تيم ملي شدم گفتم فدراسيون فوتبال آدم‌هاي فوتبالي دارد؟ در مجموعه‌اي كه سال گذشته هم كار مي‌كردم نگفتم اين باشگاه آدم‌هاي فوتبالي دارد. همواره دنبال حق و حقيقت بوده و به كسي اجازه نمي‌دهم حقم را ضايع كند. گذشت زمان نيز اين موضوع را به خوبي نشان داده كه حق با چه كسي بوده است. در هر مجموعه‌اي كه كار كنم اجازه نمي‌دهم مشكلات آن خانواده به بيرون راه يابد.

هنگامي كه در پرسپوليس بودم نيز سعي كردم خيلي از مسائل باشگاه به بيرون نرود البته معتقدم شما از طرح اين سووال منظور ديگري داشته و به دنبال چيز ديگري بوديد.

دايي درخاتمه تاكيد كرد:‌ به هيچ وجه مجيزگو نيست و اگر اينچنين بود وي همچنان سرمربي تيم ملي ايران باقي مي ماند.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 26 تیر 1390  1:04 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها